Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Düşüncelerin Değişebilir Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Şubat 2020, Salı

Aşk 20%
Para 60%
Sağlık 60%

Sırf kalbiniz çok büyük ve cömert olduğu için, tanıdığınız herkese çiçek göndermeniz gerekmez. Böyle bir günde, bütün inanılmaz sevginizi ve şefkatinizi verebileceğinizözel birini seçmelisiniz. Bu kişinin, hayatınızda son derece önemli olduğunu bilmesini sağlayın.

Heyecanlı bir aksiyonda yer alabilirsiniz. Son zamanlarda çekici biriyle tanışmış olabilirsiniz. Bu kişiden çıkma teklifi almak isteyebilirsiniz. Veya önce onunla arkadaşlık kurmaya çalışabilirsiniz. İkinizin birbirinizi daha iyi tanıyabileceği rahat bir öğle yemeği ayarlayın. Harika mizah anlayışınızı ve tutkulu doğanızı ifade etmekten korkmayın.

Bugün bitirmeyi umduğunuz bir şey konusunda kafanız karışabilir. Sersem bir halde, ne yaptığını bilmeden yürüyormuş gibi hissedebilirsiniz. Odaklanmaya çalışın: Her zamanki objektif ve pratik halinize dönün. Her zamanki gibi kolay gelmeyebilir fakat siz busunuz. Oturun, bir kahve için ve yapmanız gerekenlerin listesini çıkarın. Bazen ihtiyacınız olabilir.

İçindeki şair bugün ortaya çıkabilir. Hayal gücü yüksek ve yenilikçi bir yönün var, ve bu yönün bugün parlayacak. Kendini zeki şakalar yaparken bulabilirsin. Aile üyelerini ve arkadaşlarını sulu şakalarla güldürebilirsin. Ya da sanatsal bir şeyler yapmak isteyebilirsin. Mesela romantik partnerinin resmini çizebilir veya doğayı resmedebilirsin. Yaratıcılığını konuşturmalısın.Biraz mütevaziliğin size iyi geleceği günler vardır, ve bugün o günlerden yalnızca bir tanesi. Bunun sebebi gezegenlerin samimiyet ve tevazu hakkında sizinle konuşacak olup, yüzeysellik ve sosyal popülaritenin sebep olacağı tuzaklardan uzak tutacak olmasıdır. Bugün kimin ya da neyin iyi ya da kötü olduğunu daha az önemseyeceksiniz. Burcunuz bugün insan olmanın daha derin mevzularını önemseyecek ve onlara tutkuyla yaklaşacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yeni arkadaşlar edinebilir ve onları tüm hayatınız boyunca tanıyormuş gibi hissedebilirsiniz. Aranızdaki akıp giden iletişim sayesinde kısa zamanda sıkı bağlar kurabilirsiniz. Ancak bu aralar kimseye çok fazla bağlanmamaya özen gösterin. Aynı anda çok fazla işe girişip kendinizi yıpratabileceğiniz gibi zihinsel durumunuz da bazı şeylerin ayrımını yapmaya müsait değil. İsimleri ve telefon numaralarını not edin, tüm olasılıkları gözden geçirin ve her şeyi yerli yerine oturtmayı sonraya bırakın.

4 Şubat 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün karşı cinsten birinin etkisi altında fazlasıyla kalabilirsiniz. Yeni başlangıçlar için en uygun zamandasınız. Çevrenizdeki insanlar üzerinde her zamankinden daha etkili olduğunuzu hissediyorsunuz. Hayatınızda en çok neyi sevdiğinizi düşünün ve başka birine aynı şeyi vermeye çalışın.

4 Şubat 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Haklarında iyi düşüncelere sahip olduğun kişilere karşı, farklı bakış açıları kazanabilirsin. Duygusal anlamda bir şeyler hissettiğin kişinin davranışlarındaki değişimler, önünü daha net görmeni engelleyebilir. Çalıştığın yerden memnun olmayan bir Kova burcuysan,yerini değiştirmek isteyebilirsin. Maddi anlamda ne kadar tutumlu olmak istesen de beklenmedik harcamalar ortaya çıkabilir. Ailenizdeki bazı kişiler ile aranızdaki buzlar eriyebilir. İlişkisi olmayan bir Kova burcuysan, hoşlandığın kişinin değişen tavırları ona olan duygularını gözden geçirmene sebep olabilir.

4 Şubat 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ek kazançlarla ilgili yeni girişimler içinde olabilirsiniz. Bir şeylere adım atarak yeni bir plan-proje oluşturmak isteyebilirsiniz. Planlarınızı iyi yapın ve harekete geçin. Sağlık konularına dikkat etmeli ve kendinizi bu kadar ihmal etmemelisiniz.

4 Şubat 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinizi rahatça ifade edebileceğiniz iletişimi yüksek bir gündesiniz. Size zevk veren görüşmeler, buluşmalar içinde olabilirsiniz. Harcamalarınıza özen göstermeniz gereken zamanlar var. Öğle saatlerinde duygusal ve zihinsel karışıklık içinde olabilirsiniz. Olaylara karşı sakin kalıp, ani karar vermekten kaçınmalısınız.

4 Şubat 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Nezaketinizve mesleki konularda bugünlerde hayat kurtarıcı olabilir. Sadece kendi sorunlarınızı değil, başkalarının sorunlarını da çözebilirsi....

4 Şubat 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün Merkür'ün burç değiştirmesiyle birlikte maddi konularda,ve para konularında daha çok kafa yorabileceğiniz bir dönem başlıyor. Sahip olduklarınızı, kaynaklarınızı geliştirmek üzere harekete geçebilirsiniz. İş görüşmeleri ve ziyaretlerini artırabilirsiniz.

4 Şubat 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Etrafınızdaki herkes yetişkin olsa da hiçbiri olgunlaşamamış belli ki. Çocukça davranışlar sergilemeleri ve sorumsuz davranmaları sizi çılgına çevirebilir. Hazır olun.

4 Şubat 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Üçüncü şahısların müdahalesi özel hayatınızı karıştırmaya başladı. Güvenli ve sağduyulu yaklaşımlar ilişkinin dışından gelen sorunların ilişkiyi yıpratmasını engelleyebilir. Kariyerinizde ulaşmak istediğiniz hedeflere yönelik projelerde birtakım değişiklikler olabilir. İş arkadaşlarınızla görüş ayrılıklarına düşebilirsiniz. Kendinizi ve sinirlerinizi fazla yıpratmamaya, olaylar karşısında sakin kalmaya çalışın. Sağlık ve eğitim ile ilgili bazı masraflarınız olabilir.

4 Şubat 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün vereceğiniz en isabetli kararlar, işlerinizi gizlice halletmek ve projelerinize son halini vermeden kimseye bir şey söylememektir. Yürütmekte olduğunuz işlerle ilgili kişilerle görüşebilir, kapalı kapılar ardında çeşitli değişiklikler veya ihtiyaçlar hakkında konuşabilirsiniz.

4 Şubat 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kariyerinizde atacağınız güçlü adımlar maddi anlamdaki özgüven eksikliklerinizin kısa sürede sonlanmasına yardımcı olacak. Bu yıl kariyer hayatınızda oldukça şanslı bir yıl. Kısa bir süre içinde bu konuda güzel adımlar atmaya da başlayacaksınız.

4 Şubat 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Kova; sevdiğin kişiler veya çocuklarla vakit geçirebilirsin. Eğitici ve seni geliştiren hobilere yönelebilir; arkadaşlar ile sosyal etkinliklere katılabilirsin. Bugün kendini rahatlıkla ifade edebilir, özgür ve bireysel kararlar alarak, isteklerinin peşinden gidebilirsin. Romantik ilişkilerde hoş gelişmeler yaşanabilir.

4 Şubat 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 14' 02" R
Ay
Akrep
28° 53' 32"
Merkür
Koç
15° 59' 22"
Venüs
Koç
25° 41' 09"
Mars
Balık
26° 23' 49"
Jüpiter
Boğa
22° 57' 16"
Satürn
Balık
16° 11' 08"
Uranüs
Boğa
22° 06' 09"
Neptün
Balık
28° 46' 28"
Plüton
Kova
02° 05' 35"
Chiron
Koç
20° 24' 48"
Lilith
Başak
22° 51' 34"
True Node
Koç
15° 33' 42"
Son Güncelleme : 26/04/2024 02:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>