Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Ayrı Eve Çıkmak İsteyebilirsin Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Ağustos 2020, Cumartesi

Aşk 10%
Para 20%
Sağlık 20%

Bazı eğlencelere katılabilirsiniz. Yeni bir film izleme havasında olabilirsiniz. Veya en sevdiğiniz müzisyenlerin konserine gitmek isteyebilirsiniz. Bazı arkadaşlarınızı sizinle dışarı çıkmaları için davet edin. Ya da sevgilinizle şehir merkezinde güzel bir gece geçirin. Rahatlama modunda ve kendinizi yükselten bir enerji ile dolu olacaksınız. Sanatsal sunumlar çok hoşunuza gidebilir.

Etrafınızdaki insanlar bugün biraz gergin olabilir. Günün enerjisi insanların ruh hallerini yoğunlaştırabilir. Patronunuzdan zam istemeniz veya yöneticinize şikayette bulunmanız için en uygun zaman muhtemelen bugün değil. İş arkadaşlarınız meşgul ve endişeli görünebilir. Mükemmel pazarlama stratejinizi önermek için daha iyi bir gün bekleyin. Bu şirketin moralini nasıl arttıracağınıza dair düşünceleri kendinize saklayın, çünkü bugün insanlar daha az yenilikçi olabilir.

Bugün yolculuk sizin için yapacağınız şeyler arasında. Bir arkadaşınızla günübirlik bir gezi planlayabilirsiniz ve bu gezi muhtemelen kısa bir gezi olacak. Bir arkadaşınızı ziyaret edebilir ya da indirimlerden faydalanıp biraz alışveriş yapabilirsiniz. Zihniniz bugün oldukça aktif ve ev ortamınızı daha iyi hale getirme yollarıyla ilgili tüm fikirlere açıksınız. Rutin işler bitince, eve gidin ve kendi yaşam alanınızı bir inceleyin: Bu ortamı daha iyi hale getirmeniz için yapacak çok şeyiniz var.

Birilerinin senin yardımına ihtiyacı var. Yardım sinyali ve çağrısı alabilirsin. Belki bir komşunun başı dertte. Ona sızdıran musluğu tamir ederek veya kırık bir kapıyı onararak yardım edebilirsin. Belki de bir aile üyesi maddi olarak sıkışmış olabilir. Gelir gider hesaplarını inceleyerek onlara organize olabilmeleri konusunda destek olabilirsin.Bugün hayatınızın heyecan verici kısmı başlıyor. İlişkinizde yeni başlangıçlar yapmanın tam zamanı. Partnerinizle birlikte bir süredir düşündüğünüz değişiklikleri yapmak için hazır olabilirsiniz. Taşınmak, evinizde bazı değişiklikler yapmak, bir yazlık satın almak ya da bir bebek yapmaya daha karar vermek gibi… planları yapmaya başlayın!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Oldukça rahatsız edici bir görüşme karanlık yanınızı açığa çıkarıp her şeyin olumsuz yönüne takılmanıza neden olabilir. Bu tuzağa düşmeyin, zira günün sonuna doğru durumun olumlu tarafı kendini gösterecek. İletişim açısından işinizi kolaylaştıracak cep telefonu, yeni bir bilgisayar gibi bir aygıt satın alabilirsiniz. Ancak gününüzün büyük bir kısmını bunu kullanmayı öğrenerek harcamayın!

8 Ağustos 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün açık konuşmalar yapabilir, duygularınızı dile getirebilir, gün içinde daha hızlı hareket edebilirsiniz. İlişkiler motivasyonu arttıran bir enerjide çalışabilir. İlişkilerde iyileşme ve güçlenme söz konusu olabilir.

8 Ağustos 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Akademik çalışmaları olan bir Kova burcuysan araştırmalarında yeni gelişmeler elde ediyorsun. Ailesi ile birlikte yaşayan bir Kova burucuysan ayrı bir eve çıkma planları yapabilirisin. Bu konuda tecrübeli olan bir yakınından yardım görüyorsun. Kendi ayaklarının üzerinde durmak istemene ailen olumlu bakıyor.

8 Ağustos 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yakın çevrenizde oldukça hareket var. Daha çok konuşma ve ziyaret gündeme gelebilir. Kardeşlerle ilgili konularla da ilgilenebilirsiniz.

8 Ağustos 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi daha verimli hissettiğiniz bugünlerde her konuda yaptığınız ve üzerinde olumlu düşüncelere sahip olduğunuz çalışma büyüyerek gelişebilir.

8 Ağustos 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İletişimle ilgili konular gündeme gelirken fazla hızdan kaynaklanan yanlış anlama ve anlaşılmalara her zamankinden çok dikkat etmeniz gerekebilir. Risk almaya müsait bir günde olduğunuzu aklınızda bulundurun.

8 Ağustos 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Tanışmak istediğiniz kişiyle sıradan bir konuda sohbet etmeye başlayın ve konuşmanın doğal bir şekilde gelişmesine izin verin. Böylelikle birbirinizi daha kolay bir şekilde tanıyacaksınız.

8 Ağustos 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, günün tamamında Koç burcunda seyahat etmeye devam edecek.Bugün odağınızda kardeşlerinizle ve yakın çevrenizle ilgili konular olacaktır. Ani ve plansız kararlar almamaya özen gösterin. İlişkilerinizdeki problemleri iletişim yoluyla çözmelisiniz.

8 Ağustos 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yoğun birtemposuna gireceksiniz. Emeğinizin meyvelerini yavaş yavaş toplamaya başlayacaksınız. Ekip çalışmaları gündemde. Zamanınızın çoğunu işinize ayıracaksınız. Bu da size maddi ve manevi açıdan başarı getirecek. Planladığınız bir eşyayı bu sayede alma şansı doğacak.

8 Ağustos 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugünü yakın dostlarınız veya akrabalarınızla geçirmek, kısa bir seyahate çıkmak isteyebilirsiniz. İletişim bol miktarda olacak, sosyal medyada aktif olacaksınız.

8 Ağustos 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sizin doğal ve yetenekli yapınızı çevreniz de fark ediyor. Bugün, birçok fırsatların gündem kazanacağı bir gün. Yaşam kalitenizi arttıracak olayları irdelemek zorundasınız. Bilinçaltınız oldukça yoğun. Hızlı düşünmek zorunda kalacaksınız. Fakat, hatalara da açık olabileceğiniz bir gün. Sinirli davranışlardan sakınmalısınız.

8 Ağustos 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 59' 13" R
Ay
Balık
02° 03' 51"
Merkür
Koç
18° 08' 13"
Venüs
Boğa
04° 15' 05"
Mars
Koç
01° 45' 31"
Jüpiter
Boğa
24° 34' 26"
Satürn
Balık
16° 48' 16"
Uranüs
Boğa
22° 29' 54"
Neptün
Balık
28° 59' 12"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 25"
Lilith
Başak
23° 37' 50"
True Node
Koç
15° 21' 33"
Son Güncelleme : 03/05/2024 01:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>