Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Planlı ve Programlısın Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Aralık 2022, Perşembe

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 80%

Kendini aşkta şanssız veya kısmetsiz görüyor olabilirsin. Özellikle de son zamanlarda gezegenlerin burcundaki etkisiyle bir şeylerin iyice zorlaştığını düşünmen de olası. Ama tüm bunların geçici etkiler olduğunu ve kendi irademizle aşkta yer edindiğimizi hatırlaman gerekecek.

Bugünlerde mesleki becerinizi arttıracak çalışmalar içine girebilirsiniz. Biraz daha parasal birikime ihtiyacınız var. Düşündüğünüz değişiklikler biraz masraflı görünüyor.

Maddi anlamda kendini biraz daha rahat hissedebilirsin. Ama bu durum sende rehavete sebep olmamalı. Sırf şu anda paran var diye bunu sonuna kadar harcaman gerekmez. Parasal konularda daha özenli bir bütçe çıkarman gerekebilir.

Evinin hijyeni önceliğin olmalı bugün. Kirli veya pasaklı olduğun için değil, zihnen kendini biraz daha rahat hissetmek için... Var olan düzenini daha da iyi bir hale getirmek ve esansiyel yağlar kullanarak odaların kokusunu değiştirmek sende büyük fark yaratabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazen gündelik düşünceler de bir tarza veya modaya uyar. Bazı konular sırf o anda herkes tarafında daha çok konuşulduğu için ön plana çıkar. Senin kendi kararlarını alırken bu gündelik ve geçici durumlara göre değil de gerçekten ne hissettiğine ve düşündüğüne odaklanman gerekecek. Başkasının yarattığı dalgada ayakta kalmak yerine kendi dalgana bakmalısın.

8 Aralık 2022, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sizi gücendiren birine kızmak cazip gelebilir ama bu gerçekten çabaya değer mi? Muhtemelen değil. Onlara gözlerinizi ve kulaklarınızı kapatın. Hatta onlar yokmuş gibi davranın ve sizi mutlu eden şeyi yapmaya odaklanın. Bu senin intikamın.

7 Aralık 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Mücadeleci tavrın ektili oluyoryerinde gerçekleştirilen toplantılarda daha fazla söz sahibi alıyorsun. Uzun zamandır ertelediğin her ne varsa bugün halletmek isteyeceksin. Bütün bunları yaparken de planlı ve programlı gitmeye dikkat etmelisin. Kısa bir süre önce aranızın bozulduğu bir arkadaşım seninle iletişime geçmeye çalışabilir.

8 Aralık 2022, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yatırım yapmak istediğiniz konular olabilir. Yaptığınız işi, girdiğiniz ortamı bilerek hareket etmek size avantaj sağlayacaktır. Borç ve alacak verecek gibi konularda düşünmeden hareket etmemelisiniz.

8 Aralık 2022, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi konularda beklentilerinizin büyüdüğü bir gündesiniz. Ancak daha temkinli hareket etmeli, giderlerinizi kısmaya özen göstermelisiniz. Bütçenizi korumanız gereken bu süreçte çalışma kapasiteniz, beklediğiniz maddi destekler size güven verecek şekilde gelişecektir. Birikim yapmak, yatırım planlarınıza hız vermek bu günlerde en önemli önceliğiniz olmalı.

8 Aralık 2022, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çabalarınızın karşılığını alacağınız bir dönemdesiniz. İşinizde uzun süredir verdiğiniz emeklerinizle alakalı olumlu ve müjdeli haberleri alabilirsiniz.

7 Aralık 2022, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Duygularını kontrol altına almak istediğin gelişmeyi sağlamak için yararlı olacak. Olaylara karşı mantıklı kalabildiğin sürece kendini geliştirmek daha kolay olabilir. Objektif bakış açısı sayesinde empati yapabilmek karar vermeni olumlu etkileyecek.

8 Aralık 2022, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dünya sizin için biraz daha yavaş dönmeye başlıyor. Gün, gerçekleri bulandırıyor ve siz biraz daha fantastik bir şey için gerçekliği geride bırakırken hayatı bir rüya gibi hissettiriyor. Kişisel bir pusula görevi görmesi, sizi doğru yöne yönlendirmesi ve yol boyunca yolculuğunuzu planlamanıza yardımcı olması gerektiğinden, bu ilhamı içgüdülerinizi takip etmek için kullanın. Rüyalarınızı yazmayı düşünün, derin anlamlar taşıyabilirler.

8 Aralık 2022, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş yaşantınızı askıya alacak ve duygusal konularınıza ağırlık vereceksiniz. Bugün, partnerinizin güçlü özelliklerinden etkilenebilirsiniz. Fakat onun inatçı tavırları canınızı sıkacaktır. Sezgilerinizin güçlü olduğu bir gün.

8 Aralık 2022, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün işyerinde idari becerilerinizi konuşturmanız gerekecek. İş arkadaşlarınızdan alacağınız fikirleri birleştirerek başarıyı yakalayabilirsiniz. Bunun özgüveniniz üzerinde de olumlu bir etkisi olacak. Arkadaşlarınız ayrıca, farklı kişilikleri bir araya getirebildiğinizden sizin yanınızda kendilerini rahat hissedecekler. Kendinizi formda hissettiğiniz için şimdi başkalarının sağlığıyla ilgilenmeye başlayacaksınız. Ama unutmayın; sizin de sağlıksız alışkanlıklarınız var ve onların da üzerinde çalışmanız gerekecek.

8 Aralık 2022, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Kova; aşk, hobi, çocuk, borsa, eğlence, tatil konularında belirsizlikler belirli hale geliyor olacak. Bu dönemde çok para harcaya bilirsiniz. Bundan dolayı dikkatli olmanızı tavsiye ediyorum, dolandırılma yaşayabilirsiniz. Ama bir taraftan da kalıcı uzun vadeli güzel gelişmelere adım atabilirsiniz.

8 Aralık 2022, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal ilişkiniz ağır aksak ilerliyor. Beraberliğinizi hareketlendirmek için bir şeyler yapma vakti geldi! Bazı sorunlarınızdan kurtulmanız için önemli fırsatlarınız olacak.Yıpratıcıtemposunu biraz azaltarak rahatlamayı deneyin. İşinizle ilgili sizi mesleki olarak geliştirecek bir toplantıda bulunmanız söz konusu. Bu toplantıdan çok kazançlı çıkacaksınız. Elinizdeki parayla bir süre yetinmek zorunda kalabilirsiniz. Kendinizi zorlayacak sporlardan ve beslenme şekillerinden bir süreliğine uzak durun.

8 Aralık 2022, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 43' 57" R
Ay
Başak
20° 34' 58"
Merkür
Koç
17° 06' 07"
Venüs
Koç
18° 43' 31"
Mars
Balık
22° 01' 48"
Jüpiter
Boğa
21° 39' 15"
Satürn
Balık
15° 38' 50"
Uranüs
Boğa
21° 47' 16"
Neptün
Balık
28° 35' 28"
Plüton
Kova
02° 04' 03"
Chiron
Koç
20° 05' 12"
Lilith
Başak
22° 13' 59"
True Node
Koç
15° 37' 51"
Son Güncelleme : 20/04/2024 11:00

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>