Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Hayatına aşk girsin isteyeceksin! Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Ekim 2019, Çarşamba

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 20%

Bugün kişisel hayatınıza bir şeyleri çözmek için istekli olabilirsiniz. Belki de sevdiklerinizle birlikte yapmanız gereken bir tartışma ya da birlikte planlamanız gereken bir etkinlik vardır. Bir gelecek oluşturmak ve birbirinize olan bağlılığınızı güçlendirmek için iyi bir gün. Sevgiliniz ilişkinizde bir sonraki adımı atmaya hazır olabilir ve bugün bu konuda beyin fırtınası yapmak için iyi bir gün olabilir.

Bazen diğerleri olayları ele alıyorken, siz arkanıza yaslanmayı seviyorsunuz. Rekabet etmek istemiyorsunuz, ama bazen kendiniz için ayağa kalkmanız önemlidir. Bugün,yerinizde oynadığınız rolü netleştirmeniz gerekebilir. İş arkadaşlarınızın sizden faydalanmasına veya uygunsuz görevlere sizi atamalarına izin vermeyin. Sorumlu olduğunuzu anlatın. Diğer projeleri devralmanızı istiyorlarsa, bir zam ya da terfi isteyin!

Bugün bir çok ailesel sorumlulukla meşgul olabilirsiniz. Aileniz için bazı günlükve görevler sizi bekliyor olabilir. Ya da, çocuklarınız için alışveriş yapmanız gerekebilir. Kendinizi, bir yandan yapmanız gerekenler listesindeki maddeleri kontrol ederken bir yandan da bir işten diğerine koştururken bulabilirsiniz. Bugün tüm bunları yapmak, kendinize ayıracak vakit bulamasanız da için iyi olacak.

Duygusal olarak güçlü ve ne yaptığını bildiğin günlerden birindesin. Aynı zamanda, bütün enerji ana odaklı ve kullanıma da açık. Bu fırsatı başın ağrıyormuş numarası yapıp evde oturarak kaçırma. Herkesin hayatını eleştirmek ve analiz etmek yerine, kendininkine odaklan ve yapabileceğin seçimleri düşün. Elindeki kaynaklara göre en iyi eylem planını hazırla.Yaşça daha genç bir kişi farkında olmayarak sizi üzen bir şey söyleyebilir. Kelimeler size yöneltildiyse, onları ciddiye almayın. Yol yordam bilmiyorlar! Eğer kelimeler bir başkasına yöneltildiyse de, onları savunmaya kalkışmayın. Nazik bir şekilde düzeltmeniz iyi olacaktır. Her iki durumda da, sözlerinizi kendinize saklayıp sonra hiçbir şey olmamış gibi devam etmenizde fayda var. Fazla dert etmeye değmez.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Psişik yetenekleriniz bugün oldukça uyum içinde olmalı ve başkalarının düşüncelerini ve hislerini normalden çok daha kolay anlayabilirsiniz. Bazı şeyler size malum olabilir, belki rüyalarınızla beraber bunlar size gelebilir ve bunların gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini görmek için yazmak isteyebilirsiniz. Hayalleriniz, kendiniz ve şu andaki durumunuz hakkında size bir şeyler söyleyebilir, bu yüzden onları takip edin.

9 Ekim 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, günün büyük bölümünde boşlukta ilerliyor. Kendinizle ilgili yapacaklarınızda kararsızlıklar yaşayabilirsiniz. 19:05'te Ay, Balık burcuna geçiş yapıyor. Ay-Venüs arasındaki pozitif etkileşimle ekonomik olarak güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Mars-Kiron karşıtlığının yaşanacağı bugün yolculuklarınızda dikkatli olmalısınız. Hız yapmaktan veya agresif hareketlerden sakının. Akademik hayatınızda bir şey olmuyorsa hemen tepki vermeyin.

9 Ekim 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatına aşk girsin isteyeceksin! Bugün seni ikna etmek zor! Neredeyse her konuda sorgulayıcı davranabilirsin. Özellikleyerinde uğradığın haksızlıkları dile getirirken fevri davranman, sorunlarını daha da büyütebilir. Sakinliğini korumak adına iletişimini etrafındaki kişilerle en aza indirebilirsin. Uzun zamandır ilişkisi olmayan bir Kova burcuysan, artık hayatına aşk girsin isteyeceksin.

9 Ekim 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi durumlarla ilgili önemli gelişmeler yaşanabilir ve geçmişteki bir alışkanlığınızı bırakmak zorunda kalabilirsiniz. Yakın bir dostunuzla önemli bir gelişmeyi konuşmak üzere bağlantı kurabilirsiniz.

9 Ekim 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde kişisel hassasiyetiniz olan konularda daha tepkisel olabilirsiniz. Bedensel sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Sorumlu olduğunuz konularda detaylara daha fazla önem vermelisiniz. Gün içinde yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Harcama yapmak için çok uygun bir günde değilsiniz.

9 Ekim 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çok fazla net olmaya çalışmak yerine sezgilerinize de yönelmelisiniz. Olumlu kullanılan kalp çakrası, sezgiler gibi hislerinizi aktive etmeye de ihtiyacınız var

9 Ekim 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi dinlendirebileceğiniz pozitif ortamlarda yer almalı, iletişim konusunda sakin bir tavır benimsemelisiniz. Ruhunuzu dinlendirecek enerji çalışmaları ve meditasyonlardan faydalanabileceğini bugün, arkanızdan konuşulan bir takım konuları da öğrenebilirsiniz.

9 Ekim 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şu anda diğer insanların yaşamlarında neler olup bittiğiyle ilgilenmenizi gerektiren çok fazla şey oluyor, bu yüzden dikkat dağıtıcı şeylerden kaçının. Dramalar ve kargaşalık masalları, uğraşmaya çalıştığınız şeyden sizi alıkoyabilir. Şu anda dikkat dağıtma ihtiyacınız olan şey değil!

9 Ekim 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün para kaybına dikkat. Yufka yürekliliğiniz size yanlış kararlar aldırabilir.İnsanlara karşı acıma duygunuzu ölçülü kullanmalısınız. Sonra olayların göründüğü gibi olmadığını anlamak sizi öfkelendirebilir. Kardeşinizin ilişkilerinde zorlandığı alanlara pansuman olmak isteseniz de sorunlarını kendi başına çözmesi gerekecektir.

9 Ekim 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar çok çekicisiniz. Etrafınızdakilerin gözünü kamaştırıyorsunuz. Sizdeki bu değişiklik birlikte olduğunuz kişiyi çok etkiliyor. Bugünlerde beklediğiniz teklifi yapabilir vede karşı taraftan alabilirsiniz. İşlerinizi fazla sorun etmeyin.

9 Ekim 2019, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Romantik anlamda sevgiye ihtiyaç duyuyor, hayattan keyif almak istiyorsunuz. Partneriniz sizinle ilgili ise sorun değil, ancak ilgisizse veya bir partneriniz yoksa bugün sizi duygusal anlamda zorlayabilir. Hayallerinizi gerçekleştirmek konusunda ısrarcı ve şanslısınız. Beklenmeyen gelişmeler sizi öne çıkaracak fırsatlar yaratabilir.

9 Ekim 2019, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Kova; kendi isteklerinin peşinden gittiğin birkaç günün ardından sabah saatlerini kendine ayırabilir, kişisel bakımınla ilgilenebilirsin. Günün ilerleyen saatlerinde kariyerinde kadersel gelişmeler yaşanabilir, ekonomik konularla ilgili girişimlerin desteklenerek kazanca dönüşebilir.

9 Ekim 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 53' 59" R
Ay
Oğlak
17° 56' 10"
Merkür
Koç
16° 42' 02"
Venüs
Boğa
00° 19' 58"
Mars
Balık
29° 18' 28"
Jüpiter
Boğa
23° 49' 51"
Satürn
Balık
16° 31' 39"
Uranüs
Boğa
22° 18' 58"
Neptün
Balık
28° 53' 30"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 37' 42"
Lilith
Başak
23° 16' 40"
True Node
Koç
15° 22' 16"
Son Güncelleme : 29/04/2024 21:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>