Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Gücüne güç katan bir etkileşimdesin! Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Ekim 2019, Cumartesi

Aşk 40%
Para 60%
Sağlık 60%

Çok fazla öz eleştiri yapsanız da kendinizi iyi hissedeceksiniz. Kendinizi çok zorluyorsunuz ve iddialı oluşunuz bazen hayatınızı çok stresli yapabiliyor. Rahatlamaya çalışın ve sevdiklerinizle beraber olmaktan keyif alın. Bir film izlemek, arkadaşlarla bir araya gelmek, hatta uzun bir yürüyüşe çıkmak isteyebilirsiniz. Kafanızı kısa sürede boşaltacak ve duygularınızı dengede tutmaya başlayacaksınız.

Bugünün yumuşak doğası, sizi arkadaşlarınız vearkadaşlarınızla olağanüstü sıcak ve sevgi dolu konuşmalar yapmaya teşvik edebilir. Daha spesifik olarak, kendinizi geçmişiniz, aileniz, arka planınız, geleneklerin değerleri ve atalarınızın bilgeliği gibi konularda düşünürken bulabilirsiniz. Nesiller zincirinde kendi sorumluluğunuz üzerine derin bir his elde edeceksiniz.

Bugün yeni yatırım olanaklarıyla karşılaşabilirsiniz. Bu, zaman, para veya diğer kaynaklar konusunda bir yatırım olabilir. Ayrıca yeni heyecan verici birteklifini de düşünüyor olabilirsiniz. Çok fazla heyecana kapılmayın ve artılarını eksilerini iyice düşünmeden bir işe kalkışmayın. Bir arkadaşınıza belki de hayat arkadaşınıza danışmak isteyebilirsiniz. Hem bu romantik bir akşam yemeği için güzel bir bahane olmuş olur!

Bugün fazlasıyla meşgul olacaksın; hem de her zamankinden daha da fazla. Kişisel ya da profesyonel olarak üzerinden çalıştığın projelere bütün enerjini akıtacaksın. Adeta bir santral gibisin. Coşkunluğun ve hevesin, hedeflerine ulaşmakta gecikmeler yaşayacağını gösteren haberlerle tetiklenecek.Bütün arkadaşlıklar aynı değildir. Bunu zorlu yoldan anlamış olabilirsiniz. Ama problem değil. Bugün arkadaşlıklarınızı bir çeşit düzene sokmaya ya da bir bakış açısı kazandırmaya çalışmak isteyebilirsiniz. Hangileri ihtiyacınız olduğunda yanınızda, hangileri size gerçekten değer veriyor, hangileri bunları yapmıyor, anlamak için iyi bir zaman. Her arkadaşlık kendi düzeni içerisinde faydalı olabilir, bunu kendinize itiraf etmekten çekinmeyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün tutkulu bir gün olabilir; birini ya da bir şeyi çok fazla düşünüyorsun. Tabi bu insana ulaşman imkansız da olabilir. Belki halihazırda bir ilişkisi vardır; ki böyle bir durumda araya girmemelisin. Belki de sana sevdiğin bir ünlüyü hatırlatacak biriyle tanışma hayali kuruyorsun. Bu da gerçekleşmeyebilir ama eğer ayakların yere yeterince sağlam basarsa hayallerini gerçeğe dönüştürecek içgörüleri elde edebilirsin.

5 Ekim 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, günün tamamında Oğlak burcundaki seyrine devam ediyor. Sizler için sabah saatleri pozitif olabilir. Ay-Uranüs arasında oluşan güzel etkileşim sayesinde geçmişteki birinden ansızın haber alabilirsiniz. Kişisel gelişim çalışmalarına olan ilginiz artabilir. Kendinizi zihnen değiştirmek isteyebilirsiniz. Ay-Güneş arasında öğleden sonra oluşan sert açı nedeniyle yolculuklarınızda dikkatli olmalısınız. Akademik işleriniz varsa bazı pürüzler çıkabilir.

5 Ekim 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gücüne güç katan bir etkileşimdesin! Ay, toprak burcunda hareket ediyor. Yapmak istediğin yatırımlar için gökyüzü sana fırsat tanıyor. Bunları değerlendirip, değerlendirmemek senin elinde. Gücüne güç katan bir etkileşimdesin. Seni bir süredir rahatsız eden işlerden ya da kişilerden uzak durmak ruhuna iyi geliyor. Yerinde saydığına dair düşüncelerinin her biri attığın her adımda tarih olacak.

5 Ekim 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Memnuniyet için aşırı talepleriniz diğerlerini yabancılaştırıyor. Aşk arayışında kendinizi rezil etmeyin.

5 Ekim 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kısıtlamalar ya da elde olmayan nedenler yüzünden kendinizi hapiste hissedebilirsiniz. Olaylar karşısında daha esnek olmaya bakmalısınız.

5 Ekim 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Öz eleştiri yapabileceğiniz bir gündesiniz. Şu sıralar aşk konusunda partnerinize karşı daha anlayışlı olursanız ilişkinize renk ve neşe gelecektir...

5 Ekim 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Mücadele ve savaş gezegeni Mars bugün burç değiştiriyor. Zararlı kabul edilen bu geçiş ve değişiklikle birlikte seyahatler, uluslararası veya yurt dışı bağlantılı konular ve yabancılarla ilişkilerde ortaya çıkabilecek sorun, pürüz ve sürtüşmelere çok daha fazla dikkat etmeniz gerekebilir. Özellikle sosyal paylaşımlarda, sesinizi aktarma, duyurma konusunda, medyatik ve akademik konularda faal olabilirsiniz ama olası zararları da göz ardı etmemelisiniz.

5 Ekim 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Uzun zamandan beri kitaplığınızda bulunan romanı okumak, kendinize biraz zaman ayırmak ya da bakım ritüeli yapmak için beklenmedik bir fırsatınız olabilir. Bu fırsatı dinlenerek ve kendinizle ilgilenerek değerlendirin.

5 Ekim 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün partnerinizle ilişkinizin geleceği hakkında önemli kararlar alsanız da kafanızdaki bazı sorulara cevap bulamayabilirsiniz. Sanki aranızdaki sis perdesini ortadan kaldırmak mümkün olmaz.Elinizden gelenin en iyisini yaparak gerisini akışa bırakın. Zaman her şeyin ilacıdır. Bugün meditasyon yapıp kalbinizi evrenin sevgisine açın.

5 Ekim 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizden biriyle yapacağınız konuşmalar sayesinde işinizle ilgili ileriye dönük birtakım planlar yapacaksınız. Bu konuşma sizin için çok yararlı olacak. İş yerinde karşılaşacağınız sorunları büyük tartışmalara yol açmadan sonuçlandırmaya çalışın.

5 Ekim 2019, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Genel anlamda kendinizi yorgun, hayata yetişemiyor veya istediklerinizi elde edemiyormuş gibi hissedebilirsiniz. Ancak bu durum kısa bir süre sonra geçecek. Bu süreç devam ederken, kendinize zaman ayırmanız kadar, emek verdiğiniz organizasyonlarda yer almanız ve eski arkadaşlarınızla sosyalleşmeniz de çok önemli. İş birlikleri için önemli bir zaman dilimindesiniz.

5 Ekim 2019, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Kova; bugün psikolojik olarak kendini yorgun hissedebilirsin. Seni yoracak ve enerjini düşürecek insanlardan uzaklaşıp kendi içine çekilebilir, geri planda kalmayı tercih edebilirsin. Kafandaki düşüncelerle geçmişe takılmamalı ve enerjini düşürmemeye bakmalısın. Büyük resme odaklandığında, dostunu ve düşmanını rahatlıkla ayırabilirsin.

5 Ekim 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 09' 03" R
Ay
Oğlak
07° 37' 58"
Merkür
Koç
16° 27' 51"
Venüs
Koç
29° 22' 59"
Mars
Balık
28° 42' 48"
Jüpiter
Boğa
23° 39' 05"
Satürn
Balık
16° 27' 32"
Uranüs
Boğa
22° 16' 20"
Neptün
Balık
28° 52' 05"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 35' 05"
Lilith
Başak
23° 11' 32"
True Node
Koç
15° 24' 05"
Son Güncelleme : 29/04/2024 02:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>