Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Yoğunluktan kafanı kaldıramayacağın bir gün olabilir! Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Eylül 2019, Pazartesi

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 60%

Şu anda güçlü bir aile hissi hissediyor olabilirsiniz. Sevdiklerinizi ve sizin için ne kadar anlamlı olduklarını düşünebilirsiniz. Hatta şehir dışında yaşayan akrabalarınızı görmek için bir ziyaret planlayabilir ya da onları telefonla arayabilirsiniz. Şu anda yapabiliyorsanız, uzaktaki sevdiklerinizle bağlantı kurmaya biraz vakit ayırın.

Biraz huzursuz hissedebilirsiniz. Yaşam alanınızdan bıkmış olabilirsiniz. Belki de evinizi daha rahat hale getirmek için bir şeyler yapmanız gerekir. Daha pozitif bir enerji akışı yaratabilecek birkaç basit ekleme yapmak isteyebilirsiniz. Belki yeni bir kitaplık ya da güzel bir kanepe satın alma zamanı gelmiş olabilir. Kalıcı değeri olan bir eşyaya yatırım yapmaktan korkmayın. Ruhunuzu neşelendirmek için bu herhangi bir şey bile olabilir!

Evinizde dinlenmeniz gerektiği konusunda biraz endişeli olabilirsiniz fakat ev dışında ilgilenmeniz gereken sorumluluklarınızın baskısını da hissediyorsunuz. Bu, özellikle de başka bir yerde olmak istemeniz için geçerli bir sebebiniz varken sizin için ciddi bir engel. Her iki cephedeki sorumluklar da çok önemli. İşlerinizi mümkün olduğunca hızlı ve etkili bir şekilde yapmaya çalışın ve kurtulun. Yapabilirsiniz!

Bazı sığ ve dar görüşlü insanlar bugün sinirlerini bozmak için adeta sözleşmiş gibi etrafında toplanıyor. Neyse ki sen açık ve hoşgörülü bir insansın. İnsanları ve yaşananları olduğu gibi kabul edebiliyorsun. Bugün, kendini zıt görüşlere sahip iki insanın karşı karşıya bir ortamda bulabilirsin. Birbirlerinin bakış açılarına dair gözlerini açmalarına yardım et.Biraz bakış açısı edinmek ne kadar da güzel! Hayatınızın nereye gittiğini bunca zaman kendinize sorup durduktan sonra nihayet yanıtı biliyormuş gibi hissetmek harika değil mi? Aklınızı ne kadar övseniz azdır! Ancak aklın bu kadarı fazlasıyla yorucu. Doruktaki bilgeyle konuşmak için dağa tırmanmış gibi hissediyorsunuz. Artık aşağı inip medeniyete döndüğünüze göre yumuşak bir yatağa uzanıp biraz dinlenebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün çevrenizdekilerle etkileşiminiz biraz hoyrat olsa da son derece değerli olacak. Davranışlarınız ve duygularınız içinizdeki ilkel kaynaktan geliyor olabilir ve bu da sizi hayvani içgüdülerinizle hareket etmeye itebilir. Kendinizi, insanların pek de kendilerini yansıtmayan rollere büründüğü abartılı senaryolar ve şüpheli oyunlar içinde bulabilirsiniz. Kelimelerin sandığınızdan daha farklı alt metinleri olabilir bu yüzden onları nasıl kullandığınıza dikkat edin.

30 Eylül 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Saat 05:05-12:41 arası Ay, hareketini boşlukta sürdürüyor. Seyahatlerinizde rötarlar yaşayabilirsiniz. Akademik konularınızda işleriniz yavaş ilerleyebilir. 12:41 itibariyle Ay, Akrep burcuna giriş yapıyor. Bu andan itibaren günün kalanında kariyer konularınız ön plana çıkabilir. Yeniteklifleri karşınıza çıkabilir. Ay'ın Uranüs ile karşıtlığından dolayı akşam saatlerinde yöneticinize karşı sabrınız kalmayabilir.

30 Eylül 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yoğunluktan kafanı kaldıramayacağın bir gün olabilir! Ay, öğle saatlerine kadar boşlukta hareket edecek. Motive olmakta hiç zorlanmayacağın ama bir o kadar yoğunluğuyla kafanı kaldırmaya vakit bulamayacağın bir gün olabilir. Çalışma ortamında rekabete halinde olduğun insanların seni tartışmaya çekmelerine izin vermemelisin! İş arayışında olan bir Kova burcuysan, yakın bir akraban aracı olabilir.

30 Eylül 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yüksek beklenti ve alınganlığın çatışma yaratacağı bir gündesiniz. Karşı tarafın ne düşündüğüne de değer vererek bugünü lehinize çevirebilirsiniz. Duygusal tepkilerden kaçınmalısınız.

30 Eylül 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni ufuklara açılmak için kendinize farklı uğraşlar bulabilirsiniz. İkili ilişkileriniz önem kazanabilir. Bugün politik olmanız gereken durumlarla karşılaşabilirsiniz. Akademik konular gündeme gelebilir. Sorumlu olduğunuz işlerde daha fazla çaba sarf etmeniz gerekebilir. İlerleyen zamanlarda kendini tutumlarınıza yönelebilirsiniz.

30 Eylül 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mükemmele yaklaşmak için yavaş ancak derin adımlarla ilerlediğiniz bugünlerde beklediğiniz mesleki haberlerin geldiği görmek sizleri oldukça ferahlatabilir.

30 Eylül 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde aileniz ve sevdiklerinizle ilişkilerinizde kendinizi baskılı, kurallı ve otoriter ifade edebilir, yakınlarınızla ve sizden yaşça büyük kişilerle ilişkilerinizde problem yaşayabilirsiniz. Enerjinizi kariyer hedeflerinize ve çalışmalarınıza odaklamanızın faydalı olacağı bir zaman dilimindesiniz.

30 Eylül 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Başkaları sizden bilgi saklıyor olabilir. Dikkatli hareket edin ve tüm ilişkilerde dürüst olun. Birileriyle görüşmeniz varsa, görüşme öncesi kendinize zaman ayırın ve biraz hazırlanın.

30 Eylül 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yepyeni gelişmeler olduğunu göreceksiniz. Bu durum size büyük bir itici güç verecek. Kuruntulardan uzaklaşıp olumlu beklentiler içine girmeye başlıyorsunuz. İlişkilerinizi yeniden düzenleyecek, fikirlerinizi kabul ettireceksiniz.

30 Eylül 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar çok çekicisiniz. Etrafınızdakilerin gözünü kamaştırıyorsunuz. Sizdeki bu değişiklik birlikte olduğunuz kişiyi çok etkiliyor. Bugünlerde beklediğiniz teklifi yapabilir vede karşı taraftan alabilirsiniz. İşlerinizi fazla sorun etmeyin.

30 Eylül 2019, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İletişimle ilgili aksaklıklar, istediğiniz haberlerin bir türlü gelmiyor olması hayat enerjinizi düşürebilir, genel dengenizin bozulmasına sebep olabilir. Siz kendinizle barışık olmaya, iç sesinizi dinlemeye ve pozitif olmaya devam ettikçe hiçbir talihsizlik önünüzde duramayacak. Arkadaşlarınızdan destek göreceksiniz.

30 Eylül 2019, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Kova; gün içerisinde yöneticilerinden gelen baskılar olabilir, çalışma ortamında beklenmedik bir durum gerilim ve stresi yükseltirken ani tepkiler vermemeye dikkat etmelisin. Kariyer konuları gündemin olurken geleceğin için yeni fırsatlar araştırabilir ve kendini garanti altına almak isteyebilirsin.

30 Eylül 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 58' 34" R
Ay
Aslan
10° 31' 18" R
Merkür
Koç
28° 16' 34"
Venüs
Boğa
18° 14' 07"
Mars
Koç
10° 28' 06"
Jüpiter
Boğa
27° 14' 47"
Satürn
Balık
17° 41' 46"
Uranüs
Boğa
23° 09' 22"
Neptün
Balık
29° 17' 43"
Plüton
Kova
02° 04' 23"
Chiron
Koç
21° 25' 07"
Lilith
Başak
24° 53' 24"
True Node
Koç
14° 53' 28"
Son Güncelleme : 14/05/2024 09:55

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>