Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Uyum sağlamanın keyfinin farkına varmalısın! Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Ekim 2019, Salı

Aşk 40%
Para 60%
Sağlık 20%

Dünyayı ve tüm insanları iyileştirme içgüdünüz, günün gezegen enerjisiyle ön plana çıkıyor. Görüşlerinizi tanıştığınız herkesle paylaşmaktan mutluluk duyuyorsunuz ayrıca sözleriniz ve yavru köpek gibi bakan gözlerinizle onları ikna edebiliyorsunuz. Büyük olasılıkla, insanlar ve davranışları üzerinde çok güçlü bir etkiye sahipsiniz. İnsanların zihinlerini ve kalplerini değiştirebilme beceriniz var. İnsanlar size güvenebileceklerini ve inanabileceklerini düşünüyorlar. Bu sorumluluğu gururla kabul edin.

Birisiyle işbirliği yapma havasında olabilirsiniz. İş yerinizde, kendinizi kafa karıştırıcı bir projenin ortasında bulabilirsiniz. Belki de dışardan bir bakışın faydası dokunabilir. Daha fazla deneyime sahip biriyle konuşmaktan korkmayın. Karşılığında onlara ihtiyaç duydukları bir konuda yardımcı olabilir ve keyifli bir enerji alışverişi gerçekleştirebilirsiniz.

İnsanlara pembe gözlükle bakmaya fazlasıyla eğilimlisiniz. Bu hayranlık uyandıran bir durum... tabii bir noktaya kadar. Bugün birisi güven verici kişiliğinizden faydalanmaya çalışabilir. Eğer biri size inşaata elverişli batalık bir arazi satmaya çalışırsa, ona kesinlike "hayır" diyin. Bir insanın sizi kandırmaya çalışmasına inanmak size zor gelebilir ancak dünyanın düzeni bu. Bunu acı bir deneyimle öğrenmektense bizden duymanız daha iyi.

Bazen aklın bir karış havada oluyor, ulaşmak istediğin hayallere dalıp gidiyorsun. Hedef belirlemek ancak pratik olarak eyleme geçtiğin iyi bir şeydir. Bugün hayallerini gerçekleştirme konusunda sabırsız olabilirsin. İlerleme kaydediyorsun; sadece somut delilin çok fazla yok. Çalışmaya devam et ve umutlu ol. Şu anki rahatsızlığın sadece bir çalkantı, yakında geçecektir.Bugün biraz yorgun hissedebilirsiniz. Evinize çok fazla misafir gelebilir ve gün boyu insanları ağırlamanız gerekebilir. Tek seferde çok fazla insanla iletişim kurabilirsiniz. Telefonunuz hiç susmadan çalabilir ve herkes sizden ilgi bekleyebilir. Her şeyi elinizden geldiğince önceliklendirmeye çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Biraz bakış açısı edinmek ne kadar da güzel! Hayatınızın nereye gittiğini bunca zaman kendinize sorup durduktan sonra nihayet yanıtı biliyormuş gibi hissetmek harika değil mi? Aklınızı ne kadar övseniz azdır! Ancak aklın bu kadarı fazlasıyla yorucu. Doruktaki bilgeyle konuşmak için dağa tırmanmış gibi hissediyorsunuz. Artık aşağı inip medeniyete döndüğünüze göre yumuşak bir yatağa uzanıp biraz dinlenebilirsiniz.

1 Ekim 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün bütününde Ay, Akrep burcunda seyrine devam ediyor. Günün içinde Ay o kadar güzel kontaklar kuruyor ki kariyer hayatınızda yaşadıklarınıza inanmakta zorlanabilirsiniz. Ay-Neptün güzel etkileşimi ise gelecek için aldığınız kararların tam da yerinde olduğunu size kanıtlayacaktır. Venüs-Plüton gergin etkisiyle sinirleriniz akademik konularınızda, yurt dışı işlerinizde gerilebilir. Unutmayın öfkeyle kalkan zararla oturur. Siz sessizliğinizi koruyun.

1 Ekim 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uyum sağlamanın keyfinin farkına varmalısın! Ekim ayının ilk gününde Ay, su burcunda hareket ediyor. Önyargılarından kurtulabilirsen, hayatında olan bitene uyum sağlamanın ne kadar keyifli olduğunu keşfedebileceğin bir gün olabilir. Bugün stresle baş etme konusunda o kadar da başarılı olamayabilirsin, kendini ifade etmeye çalışırken kullandığın kelimeler çevrendeki insanların kırılmasına neden olabilir.

1 Ekim 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kalp kırıklığı devamında ilişkilerinize yeni sınırlar getirme isteği doğurabilir. Bunun sizi üzmesine izin vermemeli, başka kırıklıkların önüne geçebildiğiniz için sevinmelisiniz.

1 Ekim 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızda daha fazla sorumluluk almak isteyeceğiniz zamanlar içindesiniz. Üstlerinizle olan iletişiminiz gündeminizi etkileyebilir. Hedeflerinize ulaşmak için ciddiyetle çalışacaksınız. Öğle saatlerinde sezgilerinize daha çok güvenebilirsiniz. Gün içinde annenizle zaman geçirmek size iyi gelebilir. Gizli kalmış konular açılabilir.

1 Ekim 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gerek aşk hayatınızda karar almaktan kaçının gerekse arkadaşlarınız arasında olabilecek bir probleme dahil olup taraf tutmaktan kaçının.

1 Ekim 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hedeflerinize yönelik kararlı bir tutum sergileyebilir, sorumluluklarınıza, kariyerinize,hayatınıza, planlarınıza öncelik tanıyabilirsiniz. Öğle saatlerinden itibaren başarılarınızla, yaptıklarınızla dikkat çekeceğiniz bir gün olabilir.

1 Ekim 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatınızda, arkadaşlarınız, aileniz ve ortaklarınızla olan bağlarınızı güçlendiren birçok uzlaşma yaşadınız. Ancak herkes uzlaşmanın bu kadar zenginleştirici olduğunu düşünmüyor. Çok bencil biri hayatınıza girecek ve bu kişiyle pazarlık yapmanız hiç de olası değil.

1 Ekim 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Akrep burcunda seyahat eden Ay, haftanın, ikincigünü kariyerinizde önemli gelişmelere ışık tutacak. Aynı zamanda annenizle olan ilişkinizde bazı gerginlikler yaşayabilirsiniz. Ev ve kariyeriniz arasındaki yoğunluk sizi bu dönemde yorgun düşürebilir. Evlilik hazırlıkları, ev satın alma ya da satma gibi ciddi kararlar almaya açıksınız. İş değişikliği yapmak isteyenler bu dönemde bu konuya daha fazla eğilebilirler.

1 Ekim 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızdaki hareketlenmeyle beraber sizin de keyfiniz yerine geldi. Bundan sonra daha da hareketlenecek ve yoluna girecek. İşleriniz planlarınızı gerçekleştirme fırsatı sağlayacak size. Kilo problemlerinizi yapacağınız kısa yürüyüşlerle çözebilirsiniz.

1 Ekim 2019, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kariyeriniz konusunda planlarınızın işlemiyor olması maddi anlamda yaralanmanıza, gelir-gider dengenizin bozulmasına sebep oluyor. Maddi anlamda duygusal harcamalardan kaçınmalısınız. Neye ihtiyacınız olduğu konusunda yanlış düşüncelere sahip olabilirsiniz. İhtiyaçlarınızı doğru konumlandıramıyor olamayabilirsiniz.

1 Ekim 2019, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Kova; güçlü ve söz sahibi insanlarla bir arada olmanın avantajlarından yararlanabilir, kişisel ya da sosyal farkındalık kazanabilir, vizyonerliğini devreye sokabilirsin.  Bazı inanç ve görüşlerin konusunda yaşayabileceğin fikir ayrılıkları günün olumlu enerjilerinden yararlanmanı engelleyebilir. Ne olursa olsun kişisel çizgini korumaya çalışmalısın.

1 Ekim 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 22' 13" R
Ay
Koç
07° 43' 49"
Merkür
Koç
19° 42' 59"
Venüs
Boğa
07° 16' 46"
Mars
Koç
03° 38' 59"
Jüpiter
Boğa
25° 09' 01"
Satürn
Balık
17° 00' 38"
Uranüs
Boğa
22° 38' 24"
Neptün
Balık
29° 03' 27"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 56' 34"
Lilith
Başak
23° 54' 11"
True Node
Koç
15° 24' 38"
Son Güncelleme : 05/05/2024 12:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>