Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Beslenme alışkanlıklarını düzene sokma kararı alacaksın! Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Ekim 2019, Perşembe

Aşk 80%
Para 20%
Sağlık 60%

Kontrolü bırakın ve başkalarının motivasyonlarını değiştirmemeye çalışın. Kendinize konsantre olun ve çevrenizdeki insanlarla kendinizi karşılaştırmayın. En mükemmele ulaşmaya çalışırsanız, şimdiye kadar başarmış olduğunuz şeylerden asla tatmin olamazsınız. Kendinize iyi davranın ve kararlarınıza saygı gösterin. Rahatlayın ve fantastik romantik yanınızın bu gece ortaya çıkmasına izin verin.

Bugünyerinde zor bir gün geçireceksiniz. Tabi ki, çok çalışmaya alışkınsınız; kendinizi görevlerinize adamak sizi hiç korkutmuyor. Sorun şu ki, bugün motivasyonunuzu bulmakta zorlanacaksınız. Birdenbire, yaptığınız şeyin kullanışlılığından şüphe duyacaksınız. Doğru ve kesin hedefleri olmayan herhangi bir işin korkunç yorucu olduğunu fark edeceksiniz. Mesleğinizde hiçbir anlam bulamama konusunda ısrar ederseniz, vites değiştirmeyi veyadeğiştirmeyi düşünmelisiniz.

Belli projeler için ihtiyacınız olan olgular güvenilmez olabilir. İster kitap, ister websitesi isterseniz de gazeteye bakın, her şekilde ilginç şeylere rastlayacaksınız fakat bunlar tam olarak aradığınız şeyler değil. Eğer bu görev çok acil değilse, bir iki gün ara vermeniz iyi olabilir. Yoksa, bulunması imkansız gibi görünen şeyi aramada çok fazla zaman harcayacaksınız.

Biraz özel zamana ihtiyacın var. Bazen tam bir sosyal kelebek oluyorsun, ama şu anda tek başına kalmak istiyorsun. Enerjin düşük ve kendini şarj etmek istiyorsun. Bir buluşmayı, partiyi ya da bir başka sosyal etkinliği başka bir tarihe almak isteyebilirsin. Sinir sistemin yıpranmış gibi duruyor, o halde kendine daha da dikkat et. Telefonları kapa ve kendine zaman ayır.Bugün kendinizi süper kahraman zannedip gereğinden fazla yıpratabilirsiniz, yapılacak işler listesinin uzunluğunu abartabilirsiniz ya da çok fazla sosyal yükümlülük altına girip çok fazla ziyarette bulunabilirsiniz. Ayrıca bu aralar bütçenizle ilgili daha gerçekçi bir tutum benimsemeniz gerektiğini de fark edebilirsiniz. Kemerleri biraz sıkarak da hayatınızın keyfini çıkarmaya devam etmeniz mümkün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün gökyüzündeki gezegensel enerjiler sabırlı olmanız gerektiğini fısıldıyor. Son birkaç haftadır geçmişin hayaletleri yakanızı bırakmıyor ve ne yazık ki önümüzdeki hafta da bu durum devam edecek. En azından gelecek haftanın hayaletleri bambaşka hayaletler olacak. Kendinize özen göstermek için görevinize odaklanmanız gerekiyor. İlk göreviniz bu hayaletlerden kurtulmak. Bunu nasıl yapacağınızı düşünün.

3 Ekim 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın Yay burcunda ilerlediği bir gündesiniz. İki önemli görünüm bugün meydana geliyor. Birincisi Plüton'un Oğlak burcundaki hareketini sonlandırıyor olması. Sağlığınızda artık güç kazanmaya başlıyorsunuz. Bir başka gelişme ise Merkür'ün bugün Akrep burcuna geçiş yapıyor olması. 9 Aralık'a kadar kariyer hayatınızı ilgilendiren bir haber alabilirsiniz.

3 Ekim 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Beslenme alışkanlıklarını düzene sokma kararı alacaksın! İletişim gezegeni Merkür, bugün itibariye su burcunda hareket etmeye başlıyor. Birlikteliği olan bir Kova burcuysan, eleştirilerinin dozunu iyi ayarlamanda fayda var. Birlikte olduğun insan yaptığın jestlerin hatırına susmayı tercih edebilir. Fakat onun susması, kırılmadığı anlamına gelmez… Kilo problemi olan bir Kova burcuysan, beslenme alışkanlıklarını düzene sokma kararı alabilirsin.

3 Ekim 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sizi her yönde mutsuz eden bütün konuları kökünden çözmek üzere harekete geçecek ve yaşamınızı kendi elinizle güzelleştirmeye gayret edeceksiniz. Kendinize yeni bir alan oluşturmak için bugün gayet iyi bir fırsat.

3 Ekim 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün geleceğiniz ilgili yeni planlamalar yapabilirsiniz. Beklentide olduğunuz konular hakkında yeni atılımlar yapmak isteyebilirsiniz. Sosyal konular gündeminizi meşgul edebilir. Gün içinde arkadaşlarınızla plan yapmak size iyi gelecektir. İş hayatınızda alacağınız desteklerle rahatça işlerinizi toparlayabileceksiniz.

3 Ekim 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Size katkı sağlayacak konuda alacağınız kararlarda evrensel olarak destekleneceksiniz. İşiniz için seyahat yapmanız gerekebilir, heyecanlı bir dönemdesiniz.

3 Ekim 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün hedefleriniz doğrultusunda daha kararlı olabilirsiniz. Plan, düzen ve organizasyon gerektirenve konuları bugün kolayca halledebilirsiniz. Duygusal yönleriniz ve hassasiyetlerinizle dikkat çekebileceğiniz bir gündesiniz.

3 Ekim 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İllüzyonları arkanızda bırakmaya çalışın. Açıkça başkalarını ve kendini net ve objektif görmeyi zor bulabilirsin. Bir riske girmek ya da bir soruna gözünü kapatmak olumsuz sonuçlara yol açabilir.

3 Ekim 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün ticari faaliyetleriniz için büyük bir kazanca imza atabilirsiniz.Kariyerinizin dönüm noktasını tetikleyecek bir konuşma ya da toplantı gündeme gelebilir. Hayatınızı değiştirecek birteklifiyle karşılaşabilirsiniz. Çocuk sahibi olmak gündeme gelebilir.

3 Ekim 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşeyin istediğiniz gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Geleceğe yönelik projeler ve planlar ön plana çıkacak. Önünüzde birçok fırsat var. Eğer zekanıza güvenerek olumlu kararlar verirseniz bu fırsatları kaçırmamış olacaksınız.

3 Ekim 2019, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Maddi anlamda gelir elde etmek üzerine çok daha ısrarcı ve agresif olabilirsiniz. Yeni girişimlerde bulunmak, var olan işlerinizi bir an önce halletmek isteyeceksiniz. Su teması varsa akış da vardır. Sabredip Neptün'ün karışıklığı kadar akış da bıraktığını deneyimlemeniz gerekiyor. Olumsuz düşüncelere kapılmamalısınız.

3 Ekim 2019, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün hedefleriniz doğrultusunda daha kararlı olabilirsiniz. Plan, düzen ve organizasyon gerektirenve konuları bugün kolayca halledebilirsiniz. Duygusal yönleriniz ve hassasiyetlerinizle dikkat çekebileceğiniz bir gündesiniz.

3 Ekim 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 11' 29" R
Ay
Oğlak
08° 11' 09"
Merkür
Koç
16° 28' 33"
Venüs
Koç
29° 26' 03"
Mars
Balık
28° 44' 44"
Jüpiter
Boğa
23° 39' 40"
Satürn
Balık
16° 27' 45"
Uranüs
Boğa
22° 16' 29"
Neptün
Balık
28° 52' 09"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 35' 13"
Lilith
Başak
23° 11' 48"
True Node
Koç
15° 23' 58"
Son Güncelleme : 29/04/2024 03:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>