Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Bugün senin günün! Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Ekim 2019, Cuma

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 40%

Bugün sevgilinizle konuşurken ekstra stratejik olmanız gerekebilir. Örneğin, size kilo alıp almadığını sorarsa sakın evet demeyin! Sevildiğini ve güvende hissetmek için neler duymak istediğini düşünün. Dobra ve sert olmamaya dikkat edin çünkü bazı duygularını incitebilirsiniz!

Bugün önünüzde güzel bir gün var. İş yerinde çok fazla ilerleme kaydedebileceksiniz ve sezgileriniz mükemmel olacak. Atmosferdeki tüm güçlü kuvvetleri kendi avantajınıza kullanma olanağınız var. İnsanlar işleri halletme yeteneğinize çok güvenecekler. Potansiyel müşterileriniz veya katılmanız gereken önemli bir toplantınız varsa, işler güzelce sonuçlanacaktır.

Normalde kurnaz, uyanık ve tamamen gerçekçi bir insansınız. Ancak bugün ortalıkta sersem gibi dolaşabilir, hayallerde kaybolabilir, bir sürü farklı şey düşünebilir ve asla tek bir tanesine odaklanamayabilirsiniz. Hatta biri sizinle konuşmaya geldiğinde irkilebilirsiniz bile. Eğer iç dünyanıza döndüyseniz, sorun yok, böylece bazı içgüdülerinize kulak verebilirsiniz. Fakat öyle değilse, odağınızı yeniden kazanmaya çalışın!

Bugün ciddi şeyler yapmaktan öte öylece uzanmak ya da mesela bir tur golf oynamak istiyorsun. Odaklanmak, bu göksel açılar sebebiyle oldukça güç. Ne yazık ki, bütün sorumluluklarından kaçma gibi bir lüksün olamayacak. Adım adım ilerlediğin takdirde her şey yolunda gidecektir.Bugün tutkulu bir gün olabilir; birini ya da bir şeyi çok fazla düşünüyorsun. Tabi bu insana ulaşman imkansız da olabilir. Belki halihazırda bir ilişkisi vardır; ki böyle bir durumda araya girmemelisin. Belki de sana sevdiğin bir ünlüyü hatırlatacak biriyle tanışma hayali kuruyorsun. Bu da gerçekleşmeyebilir ama eğer ayakların yere yeterince sağlam basarsa hayallerini gerçeğe dönüştürecek içgörüleri elde edebilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendinizi süper kahraman zannedip gereğinden fazla yıpratabilirsiniz, yapılacak işler listesinin uzunluğunu abartabilirsiniz ya da çok fazla sosyal yükümlülük altına girip çok fazla ziyarette bulunabilirsiniz. Ayrıca bu aralar bütçenizle ilgili daha gerçekçi bir tutum benimsemeniz gerektiğini de fark edebilirsiniz. Kemerleri biraz sıkarak da hayatınızın keyfini çıkarmaya devam etmeniz mümkün.

4 Ekim 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

10:33-20:43 aralığında Ay, seyrine boşlukta devam ediyor. Dikkat gerektiren işlerde zorlanabilirsiniz. Seyahatlerinizde gecikmeler olabilir. Saat 20:43'te Ay, Oğlak burcuna geçiş yapıyor. Geçmişi anımsatabilecek durumlar, kişiler tekrardan karşınıza gelebilir. Mars ise Terazi burcuna geçiyor. 19 Kasım'a kadar seyahat gündeminiz yoğunlaşabilir. Akademik hayatınızdaki konulara odaklanabilirsiniz. Bazen hakkınızı almak için savaşmanız gerekebilir.

4 Ekim 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün senin günün! Ay, sabah saatlerinden itibaren boşlukta hareket ediyor. Gün içerisinde şüphe ettiğin her konu aranızın açılmasına neden olabilir. Kıskançlıklarını olayları tırmandırmadan törpülemeyi başarırsan, bugün senin günün! Yaşadığın evden memnun olmadığın için taşınma planları yapabilirsin. Bu seni maddi açıdan zora sokabilir, biraz ertelemen daha iyi olacak.

4 Ekim 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün iletişimlerinizde beklenmedik sürprizlerle karşılaşabilirsiniz. Ev yaşamınıza daha fazla zaman ayırmak isteyebilir ve sizi daha rahat ettirecek konforlu bir yaşam tarzını benimseyebilirsiniz.

4 Ekim 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Arkadaşlarınıza zaman ayırmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Sosyal konularla ilgilenmek sizi rahatlatacaktır. Gün içinde tepkilerinizi daha sakin göstermenizde fayda var. Ufak tartışmalar yaşayabilirsiniz. İş hayatınızda başkalarından alacağınız destekler ilerlemenize yardımcı olacak. Gelecek beklentileriniz yönünde adım atmak isteyebilirsiniz.

4 Ekim 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mesleki konularda başarılarınızın arttığı bir dönemdesiniz. Yardımseverlik dengesini iyi ayarlamanız enerjinizi daha verimli kullanmanıza vesile olacaktır

4 Ekim 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00?a kadar olan zaman diliminde hayatınızdaki kadın figürlerle anlaşmakta zorlanabilir, dedikodu ve yanlış iletişimden yana sıkıntı yaşayabilirsiniz. 17.00 sonrasında içsel gücünüzü geri kazandığınız, motive ve ilişkilerde beklentilerinizi daha rahat ifade edebileceğiniz bir zaman diliminde olacaksınız.

4 Ekim 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün kendinizi keşfetme günü! Güçlü yanlarınızı anlama, zayıf yanlarınızı kabul etme ve kimsenin mükemmel olmadığını kabul etme zamanı geldi. Şimdi gölgelerden çıkmanın ve duyulmanıza izin vermenin zamanı geldi.

4 Ekim 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mars?ın Terazi burcuna geçişiyle seyahatlerinizde çoğalma meydana gelir.Bu dönemde yapılan toplantılarda net bir sonuç elde edemeyebilirsiniz. İstifalar, yer değiştirmeler sıkça karşılaştığınız konular arasında yer alabilir. Muhatap olduğunuz yönetim kadrolarında değişiklikler meydana gelebilir.

4 Ekim 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni birteklifiyle karşılaşabilirsiniz. Birkaç işi de birarada yapmak zorunda kalabilirsiniz. Bazı sürprizler sizi bekliyor olabilir. Bunlar genelde olumlu sürprizler ve duyduğunuzda hoşunuza gidecek olan gelişmeler. Parasal konularınızın çözümü vereceğiniz kararlara bağlı.

4 Ekim 2019, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Rahat, sakin, keyifli ve istekli olacağınız bir gün. İçinizden geldiği gibi davranacaksınız. Tabii bu arada kolay sinirlenen ve tahammülsüz bir tavır içine girmeniz de mümkün. Ancak, arkadaşlarınızın ilgisi moralinizi yükseltecek. Sevdiğinizle birlikte keyifli vakit geçirebilirsiniz.

4 Ekim 2019, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Kova; sabahtan alacağın haber seni heveslendirebilir. Girişimler ve başlangıçlar için uygun bir zamanda olmasan da geçmişten beri süre gelen konuların çözümüne yaklaşmış olabilirsin. Hayata bakışını değiştirecek durumlar da yaşayabilirsin. Hukuki süreçlerin hareket kazanabilir. Ancak bazı pürüzlerle uğraşmak zorunda kalabilirsin.

4 Ekim 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 17' 33" R
Ay
Oğlak
09° 34' 14"
Merkür
Koç
16° 30' 20"
Venüs
Koç
29° 33' 46"
Mars
Balık
28° 49' 33"
Jüpiter
Boğa
23° 41' 07"
Satürn
Balık
16° 28' 19"
Uranüs
Boğa
22° 16' 50"
Neptün
Balık
28° 52' 21"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 35' 34"
Lilith
Başak
23° 12' 30"
True Node
Koç
15° 23' 42"
Son Güncelleme : 29/04/2024 06:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>