Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Öfke kontrolü yapmalısın! Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Ekim 2019, Pazar

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 40%

Daha otoriter bir rol üstlenmeniz gerekebilir. Bir proje için sizin tavsiyelerinize ihtiyaç olduğunu fark edebilirsiniz. Buna kayıtsız kalmayın ve insanların hata yapmalarına izin vermeyin. Gerekli becerilere sahipseniz, devreye girin ve sorumluluğu alın. Ya da aile üyeleriniz bir etkinlikte bir araya gelmeye çalışıyorlarsa, kendinizi organizatör rolüne sokmak isteyebilirsiniz. Sevdikleriniz için yemekleri, eğlenceyi ve yolculuğu koordine edebilirsiniz.

Her şeyden çok güçlü duygularınız, sahip olabileceğiniz çok dar kafalı zihinsel durumunuza karşı geliyor. Başkaları tarafından manipüle edilmediğinizden emin olun, belirli bir şekilde davranmanız gerektiğini düşünün. Çekimleri aradığınızı unutmayın. Hiçbir şey bu noktada mantıklı görünmüyorsa, bunalmamaya çalışın. Derin nefes alın ve sakin olun. Her şey yoluna girecek.

Bugün bir kişiyle heyecanlı bir ortaklık oluşturabilirsiniz. Bu,ortamındaki bir anlaşma olabilir. Belki de, başka bir şirket veya kişiyle işbirliğine karar verebilirsiniz. Kaynakları paylaşıp, güçlü bir ortak çaba oluşturabilirsiniz. Fikirlerinizin masada kalmasından korkmayın. Geride durursanız, bu kişi sizin gerçekten ilgili olmadığınızı düşünebilir. "Birleşme" için harika bir gün!

Bugün senin için oldukça üretken bir gün olabilir; fakat bütün ilgiyi üzerine toplamak adına gereksiz bir çaba göstermediğine emin ol. Başkalarının da kendilerini ifade edebilmesine ve ilgi görmelerine izin ver. İnatçı tavırların ise başını belaya sokabilir. Fikirler önemlidir; o halde insanlara kendi fikirlerini sunması için alan tanı. Sabrına ve hoşgörüne minnettar kalacaklardır.Gerçekler he zaman sizin düşündüğünüz kadar eğlenceli olmayabilir. Fakat bu sizin gerçekliği tek bir biçimde yorumlamanızdan kaynaklanmıyor mu sizce de? Neredeyse hiçbir şeyin detayına inmiyorsunuz çünkü genel olarak detaylar ilginizi çekmiyor. Fakat etrafınıza biraz dikkatli bakarsanız, muhteşem olayların detaylarının gözlerinizin önünde gün yüzüne çıkmaya başladığını göreceksiniz. Aklınızdan geçenlerden bahsetmeye gerek bile yok! At gözlüklerinizi çıkarın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bütün arkadaşlıklar aynı değildir. Bunu zorlu yoldan anlamış olabilirsiniz. Ama problem değil. Bugün arkadaşlıklarınızı bir çeşit düzene sokmaya ya da bir bakış açısı kazandırmaya çalışmak isteyebilirsiniz. Hangileri ihtiyacınız olduğunda yanınızda, hangileri size gerçekten değer veriyor, hangileri bunları yapmıyor, anlamak için iyi bir zaman. Her arkadaşlık kendi düzeni içerisinde faydalı olabilir, bunu kendinize itiraf etmekten çekinmeyin.

6 Ekim 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın Oğlak burcunda ilerlediği bir güne uyanıyorsunuz. Gün içerisinde Ay'ın Neptün ile kurduğu uyumlu kontak sayesinde sağlığınızda şifa bulduğunuzu görebilirsiniz. Geçmişin geçmişte kaldığını kendinize ara ara hatırlatmalısınız. Çünkü bugün yine maziyi hatırlamak enerjinizi düşürebilir. Ay ve Plüton kavuşumuyla bugün hislerinize güvenin. Rüyalarınız size bir mesaj vermek istiyor olabilir.

6 Ekim 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Öfke kontrolü yapmalısın! Ay, öncü burçta hareket ediyor. Ani kararlar vermeden önce ilişkini tüm detaylarıyla gözden geçirmen gerektiğini söylüyor gökyüzü. Daha çok sakin bir karakter olsan da, bu aralar aile içi ya da arkadaş çevrende çıkabilecek problemlere daha çok tepki verebilirsin. Bu süreçte, öfkeni dizginlenmen, daha doğru olur.

6 Ekim 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün evinizle ilgili birtakım işler yapmak size daha fazla keyif verebilir. Eşyaların yerini değiştirmek veya temizlik yapmak isteyebilirsiniz. Bunları yapmak içinizden gelmiyorsa hemen ayağa kalkın ve evinizin bir bölümünde bir değişim yaratın. Bu sizi neşelendirecektir.

6 Ekim 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün şansınızı pek iyi olmayabilir. Olayları kendi haline bırakmak en iyisi. Duygusal açıdan sizi kısıtlayan durumlar gündeme gelebilir. Bitişler ve kapanışlar söz konusu.

6 Ekim 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk ilişkilerinizle alakalı konularda şanslı olduğunuz bir evredesiniz. İçsel planda geçici olacak nedensiz bir mutsuzluğunuz kısa süre olabilir.

6 Ekim 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayat bugün kontrolünüz dışında akıp giderken kendinizi akışa bırakmakta zorlanmayabilirsiniz. Mistik, spiritüel ve maneviyatınızı güçlü kılan konularla ilgilenebilir, hayır, bağış işleriyle ilgilenebilirsiniz.

6 Ekim 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İzleyicilerinizin bugün kim olduğuna çok dikkat edin. Sizi izleyen kişileri anlamak, mesajınızı iletme yönteminizi etkileyecek. İnsanlarla en iyi anladıkları dilde konuşun. Bu sizi başarıya taşıyacak.

6 Ekim 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün ruhsal açıdan kendinizi çok rahat hissetmeyebilirsiniz. Hayatın ağır yükü altında ezildiğinizi hissederek kemik ağrılarına karşı hassas bir dönemde olabilirsiniz.Hayatta hiçbir şey sizden daha önemli ve değerli değil. Önce kendinizi düşünmeli stresli ortamlardan kaçınmalısınız. Çıkacağınız seyahatte yanınızdaki kişi fazla otoriter davranışlar sergileyebilir.

6 Ekim 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kısa bir yol yapacaksınız. Yaşamınızda yenilikler görülmekte. Bunların bir bölümünü siz yapacaksınız. Önemli bir bölümü de tesadüfler sonucu gerçekleşecek. Para durumunuz iyi. Bugün bir kısmeti bölüşebilirsiniz. Mutlu bir beraberliğiniz varsa ondan uzak kalmamalısınız

6 Ekim 2019, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kova burcu başkalarının kaynaklarından faydalanarak evinize bereket taşıyabilirsiniz. Kendi düşünceleriniz ile evrenden gelen enerjileri çekme kapasiteniz bugün çok yüksek. Maddi anlamdaki isteklerinizi kendinize çekebilirsiniz. Bazen büyük kayıplar ve hüsranların arkası, büyük kazançlar ve mutluluklara dönüşür.

6 Ekim 2019, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Kova; bugün öfkeni kontrol etmekte zorlanabilir ve ani kırılmalar yaşayabilirsin. Sorumluluklar ve endişelerin üstünde yarattığı baskı nedeniyle içine kapanabilirsin. Bugün uzun süredir beklediğin haberleri alabilirsin ancak harekete geçmek için koşulların uygun olmayabilir.

6 Ekim 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 58' 07" R
Ay
Oğlak
05° 08' 57"
Merkür
Koç
16° 24' 49"
Venüs
Koç
29° 09' 07"
Mars
Balık
28° 34' 07"
Jüpiter
Boğa
23° 36' 28"
Satürn
Balık
16° 26' 32"
Uranüs
Boğa
22° 15' 42"
Neptün
Balık
28° 51' 44"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
20° 34' 26"
Lilith
Başak
23° 10' 17"
True Node
Koç
15° 24' 36"
Son Güncelleme : 28/04/2024 22:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>