Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Mart 2019, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bir gün iyi, bir gün kötü giden , inişlerle çıkışlarla dolu bir aşk yaşantınız var. Bugün aşk yaşantınız çıkışta olacak. Sevgilinizle çok güzel zaman geçirecek, onun yanındayken kendinizi çok mutlu hissedeceksiniz. Bu anların kıymetini ve değerini bilin.

İş yerinizde bazı mevkiilerdeki insanların ani ayrılışı, sizin sırtınıza binen yükü bir hayli arttırdı. Sizi bugün ve önümüzdeki günler çok yoğun birtemposu bekliyor. Bunun yanında birtakımgörüşmelerine katılmanız muhtemel.

Son zamanlarda oldukça tutumlu davranmaya başladınız. Evinizin ve kendinizin zorunlu ihtiyaçlarını tespit ettiniz. Harcamalarınızı sadece bu yöne doğru yapmaya başladınız. Bu şekilde davranmaya devam edip, gereksiz harcamalardan kaçınmanız çok olumlu.

Birçok konuda pek fazla düşünmeden kararlar almaya kalkıyorsunuz. İlk zamanlar herşey yolunda gidiyor gibi gözükse de ileri ki zamanlarda bu ani kararlarınızın neden olduğu sorunları yaşıyorsunuz. Artık bu olup bitenlerden ders almalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Büyüttüğünüz problemlerinizin üzerine gitmelisiniz. Birkaç gün içinde hayat size yeni olanaklar sunabilir. Yeni ilişkiler ve yeni imkanlar arasındaki kontağı iyi kurmanız gerekecek. Bu akşam yeni tanışmalar, sizi yeni açılımlara yöneltebilir. İnsan ilişkilerinde sağlam ve güvenilir duruyorsunuz. İnançlı karakteriniz, alçakgönüllü tavırlarınızda size zorluk çıkartmıyor.

9 Mart 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın tüm gün Koç burcunda ilerlediği bir güne merhaba diyorsunuz. Sosyal yönünüzün ortaya çıktığı bir gündesiniz. Kardeşlerinizle, akrabalarınızla vakit geçirebilirsiniz. Öğlen ise zorlu açıların etkisinde kalacağız. Önce Ay ve Satürn, sonrasında ise Ay ve Plüton arasındaki açılar gün ortasında sinirlerinizin gerileceği durumlar yaşatabilir. Çevrenize karşı agresif olmanızdan dolayı insanlardan eleştiriler alabilirsiniz. Saatler akşama ilerlerken Ay'ın Jüpiter ile olan güzel açısı şanslı bir akşam geçirebileceğinizi gösteriyor. 20:13'te ise Ay boşlukta hareketini sürdürüyor. Attığınız mesajlar veya mailler iletilmeyebilir. Sevgiler, Astromeri

9 Mart 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günü Ruh Hali: Pes Etmek YokHer şeyin istediğin gibi olmayacağını biliyorsun ama yine de istemekten geri kalamıyorsun. İnsanları eleştirmekten, düzeltmeye çalışmaktan yoruldun. Uranüs burç değiştirdi ve sen de bugünden itibaren yavaş yavaş değişmeye başladın. Karşına çıkacak zorlukları çözebilecek güç senin içinde. Güçlükleri aşmanın yollarını en iyi sen biliyorsun. Zorluklarla mücadele etmek için mücadeleci, tutkulu yanını ön plana çıkartmalısın. Unutma, senin mizacında pes etmek yok!

9 Mart 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevre ilişkilerinize mesafe koymak isteyeceğiniz bir gün olabilir. Beklentilerinizi oluştururken dikkat etmeniz gereken konularda hızlı kararlar almayın.

9 Mart 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Koç burcunda ilerleyen Ay, yakın çevrenize hareket ve canlılık getirmekte. Görüşmeler, konuşmalar ve kısa ziyaretler gündeme gelebilir.

9 Mart 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde düşünce yapınız ekstra önem kazanıyor. Uranüs'den ötürü her şey değişirken bunun kötü mü iyi mi olacağına düşünme biçiminiz karar verecek.

9 Mart 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İlişkilerinizi düzenlemek istiyorsunuz. Keşke her şey yerli yerine koyularak çözülse. Açılmış yaralarınızı tamir etmekte zorlanıyorsunuz. Geçmişi geçmişte bırakamamak en büyük problemlerinizden biri. Adım atmasını istediğiniz kişilerden adımlar gelecek ancak kalıcılığı sizin vereceğiniz karşılıklara bağlı.

9 Mart 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Evrensel yaratıma eşlik etmek isteyen Kovalar gün boyu hareket halindesiniz. İletişim, zihinsel paylaşım arzunuz yoğun. Merkür retrosunun yol açtığı yönsüzlük nedeniyle programsız işler yorucu olabilir.

9 Mart 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Koç burcunda seyahat ederken, kısa yolculuklar gündeme gelebilir. Kardeş ve yakın akrabalarınızla bir aile meselesi hakkında konuşarak ani kararlar alabilirsiniz. Arabanızı tamire götürmek için iyi bir gün. Diğer yandan fikirlerinizi kaleme almak size iyi gelecektir.

9 Mart 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sosyal yönünüz körelebilir ve tüm vaktinizi yalnız kalacağınız bir ortamda, tamamen kendi içinizde geçirebilirsiniz. İnsanlar bu duruma anlam veremeyeceklerinden, sizi sorguya çekmeye kalkabilirler. Onlara fevrilikle yanıt vermeyin.

9 Mart 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 34' 22" R
Ay
Balık
10° 43' 42"
Merkür
Koç
18° 29' 20"
Venüs
Boğa
04° 59' 44"
Mars
Koç
02° 13' 26"
Jüpiter
Boğa
24° 42' 56"
Satürn
Balık
16° 51' 20"
Uranüs
Boğa
22° 31' 59"
Neptün
Balık
29° 00' 15"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 26"
Lilith
Başak
23° 41' 51"
True Node
Koç
15° 22' 22"
Son Güncelleme : 03/05/2024 15:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>