Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Şubat 2019, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Güvensizliğinizi kendi içinizde halletmeniz gerekecek. Onun cephesinde size karşı beslediği yoğun duygular ve rahatsızlık duyduğunuz birtakım sosyallikleri var. Gerginliğinizi yine siz halledeceksiniz.

Bir çalışma arkadaşınızla birlikte gösterdiğiniz dayanışma zevkli birortamı yarattığı gibi, diğer çalışma arkadaşlarınıza da güzel bir örnek oluyor. Akşama doğru önemli bir telefon gelebilir.

Parasal şikayetlerinizi en aza indirmeniz, kolay harcama alışkanlığınızı bırakmanızdan geçiyor. Bir borç alacak meseleniz çözüme ulaşacak. Biraz daha masrafsız yaşamayı becerebilmelisiniz.

Önemsenmeyen bir ayrıntı, sonucun tam önündeyken, aslında sonuçtan ne kadar uzakta olduğunuzu gösterdiğinde geç kalmış olacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatınızda bazı değişiklikler yapmaya çok hazır görünüyorsunuz. Aile içinde kutlamayı düşündüğünüz bir sevinciniz var. Bazı dostların da sizinle paylaşmak istemesi, sevincinizi arttıracak. Biraz iyimserlikle bazı atılımlarınızda başarılar elde edeceksiniz. Bugün telaşlı bir hazırlık içinde görünüyorsunuz. Bu hazırlığın içinde sevinçli beklentiler söz konusu.

9 Şubat 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay bugünün tamamında Koç burcunda hareketine devam edecek. Sizlerin iletişim trafiğinin yoğun olduğu bir günde olabilirsiniz. Sosyal yönünüzün ortaya çıktığı, kardeşinizle akrabalarınızla vakit geçirebileceğiniz bir günde olabilirsiniz. Bazılarınız yeni eğitimlere kayıt olmak için araştırma yapabilir. Günün başından itibaren aktif olacak Ay-Venüs kontağı, gönül ilişkinizde sert bir tutum sergilemenize neden olabilir. Özellikle geçmişte yaşadığınız problemleri tekrar tekrar gündeme getirmeniz, partnerinizle aranızda gerginlikler yaratabilir. Eğer ki partnerinizle sorunlarınızı çözmek istiyorsanız, geçmişi artık arkanızda bırakmalısınız. Sevgiler, Astromeri

9 Şubat 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaşam standartlarını artırmak istiyorsun!Ay, bugün ateş burcunda hareket ediyor. Zaman zaman ufak aksaklıklar ortaya çıkabilir. Bu aksaklıkların moralini bozmasına izin verme. Çünkü çevrende bundan mutluluk duyacak insanlar olabilir. Kendini sıkıntıya sokmazsan aksaklıkların üstesinden kolayca gelebilirsin. Çalışan bir Kova burcuysan, yaşam standardını artırmak adına yeteneklerini kullanarak maddi kazanç elde etmek isteyebilirsin Sen kendini iyi hissettikçe aşk hayatında bundan olumlu etkilenecektir. Eğer ertelediğin duyguların varsa bu dönem yüreğin meydanı boş bulabilir. Hoşlandığın kişiye açılabilirsin. Akşam saatlerini dinlenerek geçirmek isteyeceksin. Uzun zamandır izlemek istediğin diziye başlayabilirsin.

9 Şubat 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevre ve iletişimsel konularda sürpriz ve hızlı gelişmeler oluşabilir. Hayatınızı renklendirecek beklediğiniz haberleri alabilirsiniz.

9 Şubat 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni haberlerle harekete geçebilirsiniz. Farklı ve orijinal düşüncelerinizle daha çok dikkat çekebilirsiniz.

9 Şubat 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk konularında kendinizi açıkça ifade etmeniz size başarı getirecek ancak aynı taktiği işinizde de uygulamayın.

9 Şubat 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca toplum içinde kendinizi ve kurallarınızı daha rahat ifade ederken, maddi konularda istediklerinizi daha rahat elde edebilir, yeteneklerinize yönelerek çalışmalarınızı hızlandırabilirsiniz. Bugün aileniz, patronlarınız ve kurumlarla yapacağınız olası görüşmeler olumlu geçecektir.

9 Şubat 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu mali konulardaki belirsizliğe takılıp kalırsanız hevessiz ve gergin olabilirsiniz. Kişisel gelişiminize katkı sağlayacak eğitimlere başlama imkânınız var. Bugün hedef odaklı ve programlı davranmak faydalı olur.

9 Şubat 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kararsızlık çekeceğiniz bir gündesiniz. Kariyerinizde sizi zorlayan bir toplantı yapabilirsiniz. Kendinize duyduğunuz sonsuz güven her şeyin üstesinden gelebileceğinizi gösterir. Hayat bazen zorlu koşullar sunsa da her batan güneşi ardından yen bir gün doğar.

9 Şubat 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Alışverişlerinizde kullanışlılığa değil, güzel görüntüye para harcama eğilimine girebilir, birkaç gün sonra da yaptığınız masraf için üzülebilirsiniz. Maddi konularla ilgili olarak titz davranmalı, ani dürtülerle değil, ince düşünülmüş programlar çerçevesinde hareket etmelisiniz.

9 Şubat 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 13' 13" R
Ay
Akrep
28° 43' 03"
Merkür
Koç
15° 59' 20"
Venüs
Koç
25° 40' 07"
Mars
Balık
26° 23' 11"
Jüpiter
Boğa
22° 57' 05"
Satürn
Balık
16° 11' 03"
Uranüs
Boğa
22° 06' 06"
Neptün
Balık
28° 46' 26"
Plüton
Kova
02° 05' 35"
Chiron
Koç
20° 24' 45"
Lilith
Başak
22° 51' 28"
True Node
Koç
15° 33' 45"
Son Güncelleme : 26/04/2024 02:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>