Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Ocak 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onu yitirme takıntınız, sevgilinize bir zamandır rahatsızlık veriyor gibi. Partnerinize sorunun güvensizlik ya da özgüven eksikliği sorunu olmadığını anlatabilmelisiniz.

Bazı yarım kalmış işlerinizi tamamlamaya çalışacaksınız. Epey zamandıralanınızı, koşullarınızı ve işyerinizdeki insan ilişkilerini gözden geçiriyor ve ne kadar şanslı olduğunuzu kabul ediyorsunuz.

Bazı kararsızlıklar içindesiniz. Biraz aceleci davranmak olası problemlerin önünü kesebilir. Borç verme konularında da biraz toparlanmanız gerekecek.

Geçmiş bazı problemleri ortadan kaldırma fırsatlarınız doğabilir. Çözüp hallettiğinizi sandığınız bir sorununuz, bazı insanların didiklemeleriyle yeniden karşınıza çıkacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Geçmişinizle ilgili birtakım hesaplaşmalarınız, bir an evvel birileriyle paylaşılmayı istiyor olabilir. Aile içindeki küçük problemlerden endişelenmeniz yersiz. Sizin dışınızda oluşan bu problemler, siz hiç karışmadan şu günlerde kendiliğinden hallolacak. Bu akşam bir davet alabilirsiniz. Reddedip evde dinlenmeyi seçmeniz zararınıza olabilir.

1 Ocak 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 09:53 itibariyle etkili olacak Mars-Neptün kavuşumuyla, ailevi yaşam, ileriye dönük hedeflerimiz, sosyal ilişkilerimiz ve yakın çevremizle olan temaslarımızda hassasiyetimiz yüksek. İyi niyetimizin birileri tarafından pek dikkate alınmadığını düşünüyoruz. Bizim üzerinde durduğumuz, kritik ettiğimiz, böyle olsa diyerek iç geçirdiğimiz noktalar başkalarıyla aynı olmadığında, hayal kırıklığı yaşıyoruz. Kardeşimizin sorunu, aynı çevrede yaşadığımız kişilerin tavırları, ev içindeki sıkıntılarımız bizim de pek de arzu etmediğimiz durumlar. Ancak ben derim ki, bütün bunları böylesi bir bakış açısıyla ele alırsak daha fazla üzülürüz. Tabii ki haksızlık varsa, hakikaten göz göre göre birileri bizi yoruyorsa, kurban durumuna düşürüyorsa, mesafe koymamız yerinde olur. Ancak ortada bir neden yokken, her durumu alınganlık, endişe, korkuyla ele almak da yanlış olur. Bilinçli, mantıklı şekilde hareket etmek yararlıdır. Bu görünüm, sanatsal becerilerimiz, mistik faaliyetler, artistik yeteneklerimiz yönünde yaratıcı çalışmaların başarıyla yürütülmesini sağlar. Bu anlamda gayet olumludur. Saat 19:23 Ay-Uranüs arasındaki olumlu görünüm, hangi konuda olursa olsun kısıtlanmaktan pek hoşlanmadığınızın göstergesidir. Bir yandan güvenli olanı elde tutmak diğer yandan farklı bir şeyler yaparak hayatınızı renklendirme ihtiyacınız yoğundur. Saat 20:38 Ay-Jüpiter arasındaki görünümle, para meselelerinizi kökten çözecek birveya gelişmenin beklentisi içinde olduğumuzu gösteriyor. Görevimizi elimizden geldiğince yapıyoruz ancak tam olarak rahat değiliz. Belki desorunlarımız var. Ancak bir fırsat karşımıza çıkarsa rahat edeceğimizi düşünüyoruz. Bu görünüm, böyle bir desteğin işaretçisi gibi. Öyle bir şey olmalı ki, gönlümce ben de ihtiyaçlarımı alayım diye düşüneceğiz. Saat 21:04 Ay-Satürn görünümü, maddi konularda insanları kendi yararı adına kullanan kişilerden hoşlanmıyorsunuz. Sizin en sevmediğiniz davranış biçimi budur. Dürüstlüğü seviyorsunuz. Bazen hiç kimseyle konuşmaktan hoşlanmıyorsunuz. Çünkü güvenilecek insan fazla yok diye içinizden geçirebilirsiniz. 2017 Yılının sizlere hayırlı mutluluk, sağlık, başarı ve şans getirmesini dilerim.

1 Ocak 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygularını gizlemek yerine olduğu gibi ifade etmek çok kolay olacak. Gökyüzünde bu anlamda destekleyici etkiler var.

1 Ocak 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ocak ayına şüpheli bir başlangıç yapmanız söz konusu olabilir. Fakat iç sesinize kulak vermelisiniz. Kimsenin sözünü dinlemek zorunda değilsiniz. Unutmayın; bu yıl sizin için kariyer ve yükseliş yılı. Günün Atmosferi:Yeni yıla dinamik ve enerji dolu bir başlangıç yapıyoruz. Bugün yıllık burç yorumlarınızı da yayına aldık; okumanızı öneririm Niobe'ce. 2017'nin ülkemize huzur ve mutluluk getirmesi temennisiyle, hepinize tüm sevdiklerinizle birlikte iyi yıllar dilerim. Sağlık ve sevgi ile kalın...

1 Ocak 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün başkalarından daha çok destek arayabilirsiniz. Duygusal alanda daha anlaşılır olmaya gayret etmelisiniz.

1 Ocak 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Romantizme düşkünlüğünüz hemen fark ediliyor. İlk bakışta tutkulu aşık imajı verseniz de aklınıza yatmayan konularda çabuk pes ediyorsunuz. Biraz fedakar olun.

1 Ocak 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni bir yıla girerken kendiniz için küçük bir tatil veya eğlenceli ortamlar yaratarak keyifli planlar yaratabilir, sevdiklerinizle son derece eğlenceli zaman geçirebilirsiniz. Enerjinizin yüksek olduğu bugün, geleceğe yönelik hayallerinizi yeniden düşünün. Mutlu seneler.

31 Aralık 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Enerjiniz baskı yaratabilir ve büyük bir sıkıntı duyabilirsiniz. Fakat sevdiğinizin büyük bir desteğini alacak ve kendinizi çok güçlü hissedeceğiniz için sıkıntılar hafifleyecek.

1 Ocak 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İletişimde, yakın çevrenizle ilişkilerinizde bazı yanıltıcı durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz.Girişimleriniz boşa çıkabilir ya da böyle görünebilir. Sakin bir gün geçirmeye çalışmalısınız.

1 Ocak 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatının öne geçtiği bir gün. İşlere dalıp sevdiklerinizi ihmal etmeyin. İlgisizliğinizden yakınacak birileri çıkabilir. Bu canınızı sıkabilir. Umursamaz davranışlarla sevdiklerinizi üzüyorsunuz. Onlar buna layık değiller. Uzaktan gelecek bir kişi bir anda hayatınızın akışını değiştirecek.

1 Ocak 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 23' 29"
Ay
Akrep
14° 48' 19"
Merkür
Koç
26° 04' 36"
Venüs
Balık
20° 38' 37"
Mars
Balık
04° 21' 45"
Jüpiter
Boğa
16° 37' 47"
Satürn
Balık
13° 12' 45"
Uranüs
Boğa
20° 37' 32"
Neptün
Balık
27° 46' 46"
Plüton
Kova
01° 48' 48"
Chiron
Koç
18° 44' 53"
Lilith
Başak
19° 42' 36"
True Node
Koç
15° 35' 30"
Son Güncelleme : 28/03/2024 17:20

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>