Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Aralık 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Biraz daha baş başa zaman geçirmek size de iyi gelebilir. Sizi programsızlıkla suçlaması çok mu haksızca ? Birlikte geçirebileceğiniz zamanları başka şeyler için kolayca harcayabildiğinizi düşünüyor.

Bugünlerdebağlantılarınızdaki yeni yönelimler çok mütevazi. Ama bu yaşanılan süreçle ilgili bir durum. Bir dostunuzayaşamında gösterdiğiniz desteğin karşılığını ondan göremiyorsunuz. O şimdi pek çok olanağa sahip ama bu olanakları sizinle paylaşmaktan kaçınır gibi.

Yatırım yaparsanız pişman olmayacaksınız. Küçük birikiminiz kafanızı karıştırıyor. Yakınlarınız sizi bir yatırım konusunda ikna etmeye çalışırlarken, sizin yarattığınız birtakım haklı kaygılar içersindeler.

Hayır demenin, reddetmenin her durumda nezaketsizlik olacağını düşünmemelisiniz. Size hiç de cazip gelmeyen daveti reddetmek isteyebilirsiniz. Bu çok doğal.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aklınızdakileri çevrenizle paylaşarak, fikirleri ete kemiğe büründürebilirsiniz. Samimi ve içten tavırlarınız sayesinde herkesin beğenisini kazanabilirsiniz. Israrı bir kenara bırakıp, belli konuları farklı yöntemlerle ele almayı denemelisiniz.

26 Aralık 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar yeni haftamız, saat 06:19 itibariyle etkili olacak, Ay-Yay burcu geçişiyle başlayacak. Bu enerji, her zorluğun üstesinden gelebilecek inanç ve iyimserliğin işaretçisidir. Geçici çözümler yerine yarınlarınızı garanti altına alabilecek işler üzerinde düşünürsünüz. Ruhsal anlamda sizi özgür kılan bu enerji sayesinde, rahatlarsınız. Hayatın her şeye rağmen güzel olduğunu hissedersiniz. Saat 17:16 Ay-Mars zorlayıcı görünümü, doğru bildiğimiz bir çok yanlışı hissetmemizi sağlıyor. Hatta ne kadar çok zaman kaybetmişim diye içimizden geçiriyoruz. Ancak yok mu şu sorumluluk, vicdan duygumuz, ister istemez bizi bağımlı kılmış birçok insana. İşte bütün bunları hatırlıyoruz. Yakınlarımızı, işimizi gücümüzü her şeyi gözden geçiriyoruz. Artık akıllanmalıyım diye içimizden geçiriyoruz. Saat 19:25 Ay-Kuzey düğüm görünümünde etrafımızdaki gelişmelere dikkat kesiliyoruz. . Saat 21:35 Jüpiter-Uranüs görünümü, mesleki, ailevi kişisel anlamda değişimlerin, kararların göstergesi olabilir. Emekliye ayrılmak, yeni bir işe başlamak, yuva kurmak, yerleşim yerimizi değiştirmek, başka biralanında çalışmak gibi. Hayat bazen karşımıza çeşitli fırsatlar çıkarır ve biz o yöne doğru adım atarız. Ancak bu değişiklere biz karar veriyorsak mutlaka gözden geçirilmesinde yarar var. Yeni haftanın hepimiz için, güzellik, huzur, barış ve sevgi dolu geçmesi dileğimle,

26 Aralık 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aile hayatındaki gelişmeler,hayatına odaklanmana engel olabilir. Kendini ikilemde hissedebilirsin.

26 Aralık 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sevgilinizin işiyle, çalışma yaşamıyla ilgilenmeniz onun için gerçekten önemli. İş yaşamındaki kararları için sizin desteğinize ve fikirlerinize ihtiyacı var.Günün Atmosferi:Ayın 29'unda Oğlak burcunda bir Yeni Ay gerçekleşiyor. Haftalık yorumlarınızda bu Yeni Ay iki haftalık süreçte burçlarınızı nasıl etkiliyor okuyabilirsiniz.

26 Aralık 2016, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün bilemediğiniz konulardan dolayı kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. Elinizde olmayan nedenlerden dolayı bazı işlerinizde aksamalar olabilir. Gizli kalan durumlar ortaya çıkabilir. İkili ilişkilerinizde hızlı gelişmeler yaşanabilir. Gün içinde gereksiz harcamalardan kaçınmalısınız. İletişimde olduğunuz kişilere ani tepkiler gösterebilirsiniz.

26 Aralık 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

PARA harcamak için bahaneler arayacağınız bir gün. Sonradan pişman olmamak adına bugün gereksiz harcamalar yapmamaya çalışın.

26 Aralık 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 01.43'de Aslan burcunda gerçekleşen ve etkisini üç gün önce ve üç gün sonra yoğun olarak hissettirecek olan yeni ay ile birlikte ortak gelirler, miras, prim,nafaka, burs ve krediler alanınız vurgulanırken, bunları elde etmekte mücadele sergileyecek olsanız bile mücadelenin ardından parasal konuları tamamlayabileceğiniz görünmekte. Geçici kalp çarpıntılar ve depresif ruh hali yaşayabileceğiniz yeniay haftasında, arkadaş çevrenizle ilgili güç mücadeleleri ve problem yaşayabilirsiniz. Yeniay anında etkin olan Satürn'ün Venüs ve Merkür ile uyumlu görünümü aşk ve ilişkiler konusunda size muazzam destek olurken, varolan ilişkilerinizde mutluluğunuzu arttırmanıza, aile olmayı düşünmenize ve birlikte geçireceğiniz zamanın çok daha kaliteli ve keyifli olmasına destek olurken, bu süreçte iyiteklifleri alabilir, çalışma hayatınızda başarılı anlaşmalar yapabilirsiniz. Bekar olanlar için aşk ve uzun süreli bir ilişki getirecek olan yeni ay,hayatınızda da sizi muazzam destekliyor olacak.

26 Aralık 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatı akışına bırakabileceğiniz bir gün olabilir. Etrafınızda olup bitenler sizi pasif ve gölgede bir durumda bırakabilir. Başkalarını daha çok düşünebileceğiniz ve onlar için bir şeyler yapmak isteyebileceğiniz bir gün olabilir.

26 Aralık 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendi zihninizde ve bilinçaltınızdaki farklı inanç yapıları ile yüzleşme yoluna gidebilir ve kendinizi affetme yeteneğini geliştirebilirsiniz. Kendinize samimi olma günündesiniz.Bilinçaltı ve sezgisel konularda daha cesaretli olabileceğinizi keşfedebilirsiniz. Bugün zihninizde saklı tuttuğunuz korkular ve düşüncelerle yüzleşebilir ve rahatlama sağlayabilirsiniz. İletişimsel olarak gergin veağınızdaki insanlarla karşı yüksek tansiyonlu tartışmalara müsait bir davranış biçiminde bulunabilirsiniz.

26 Aralık 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekiler size güvenmiyorlar. Bunun nedeni sizin tutarsız davranışlarınız. Oysa onlar sizin dostunuz. Hep sizin iyiliğinizi düşünüyorlar. Dostlarınızın kıymetini bilin. Onlara karşı daha dikkatli olun. İş hayatınızda küçük çekişmeler yaşıyorsunuz.

26 Aralık 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 21' 35" R
Ay
Başak
16° 04' 41"
Merkür
Koç
17° 16' 10"
Venüs
Koç
18° 15' 15"
Mars
Balık
21° 44' 03"
Jüpiter
Boğa
21° 34' 00"
Satürn
Balık
15° 36' 35"
Uranüs
Boğa
21° 46' 01"
Neptün
Balık
28° 34' 43"
Plüton
Kova
02° 03' 55"
Chiron
Koç
20° 03' 52"
Lilith
Başak
22° 11' 27"
True Node
Koç
15° 37' 22"
Son Güncelleme : 20/04/2024 01:50

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>