Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Aralık 2016, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Arkadaşça baktığınız bir ilişkide size beslenen değişik duygular var. Bir süre sonra gizli tutulamaz hale gelebilir, hazırlıklı olmalısınız. Doyumlu ilişkiniz, çevrenizdeki size yönelik duygusal oluşumları görmenizi engelliyor.

Bazı konulardaarkadaşlarınızın desteğine ihtiyacınız var. Deneyimin her zaman yetmediğinin farkındasınız. Yeni gelişmelere ayak uydurabilmeniz için biraz daha kolektif çalışmanız gerekebilir.

Artık ayaklarınızın üzerinde durabilmeniz için gereksindiğiniz tüm koşullar hazır gibi. Ama bir kısmı için biraz daha çaba gerekiyor. Yakında beklediğiniz destek gelmeyebilir.

Biraz da kenarda durup ilgisiz kalabilmeyi öğrenmelisiniz. Üzerinize vazife olmayan olaylara müdahale etmeniz zaman, zaman başınıza işler açabiliyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaşlık ölçülerinize göre sizin dostluğunuzu hak etmeyen biriyle kesmiş olduğunuz ilişki, bugünlerde yeniden kapınızı çalabilir. O sizinle yeniden yakınlaşma çabası içinde. Size ihtiyacı olduğunu bilmeniz, sizi yumuşatmayacak gibi. Çevrenizdekilerin kural dışı biri olduğunuz konusundaki görüşleri tam yerine oturmuyor. Yadsıdığınız genel kurallar içinde bağlı olduklarınız gözden kaçmıyor.

27 Aralık 2016, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar Saat 07:20 Merkür-Neptün olumlu görünümü, eş veyaortağınızın içinde bulunduğu hassas durum karşısında ona destek olmanız anlamına geldiği gibi, çevrenizle aranızdaki hassas iletişimin de simgesidir. Gün boyu vizyon arayışınız ön plandadır. Kimi zaman birilerinin sizin kadar hassas düşünmeyeceğini veya sizin hayallerinize pek önem vermeyeceklerini düşünebilirsiniz. Ancak burada kendinize olan inancınız ve güven duygunuz çok önemlidir. Siz eğer amaçlarınızın farkındaysanız hiç kimsenin size karşı durması mümkün değildir. Kaldı ki bu enerji, ailevi konulardan tutun da, eğitim vehayatınıza kadar geniş yelpazede kendinizi korumanız, kollamanız, sahip olduğunuz değerlerinizi muhafaza etmeniz yönünde size yardımcıdır. Saat 11:07 Güneş-Mars görünümü, Merkür geri hareket dönemine rastladığı için yeni bir hedef belirlemede, çevresel ilişkilerde veya amaca dönük şekilde işlerin planlanmasında güçlük yaratsa da, bugünlerde yapılacak gözden geçirmeler oldukça işinize yarayabilir. Nelere ihtiyacınız olduğunu, hangi işlerin öncelikli halledilmesi gerektiğini, kimlerle temas edileceğini tespit ederseniz, sonrasında kolayca ilerlersiniz. Saat 21:39 Güneş-Kuzey düğüm görünümü etkisinde, bilgimize, tecrübemize, ustalığımıza güveneceğiz. Hayatımızı daha sağlıklı, verimli şekilde geçirmek için endişeli, takıntılı şekilde düşünmeyeceğiz. Fiziksel ve bedensel sağlığımızı önemseyeceğiz. Eğitimi önemseyeceğiz. Gelişimden yana düşüneceğiz. Başkalarına bilgimizi aktarmak, onların da gelişimini sağlamak amaçlı projelere yöneleceğiz. Bunlara dikkat etmemizde yarar var. Gün boyunca yüzünüzden gülümseme eksik olmasın. Canı yürekten sevgilerimle,

27 Aralık 2016, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalışma ortamında kendini iyi ifade edemediğin konular, etrafındakilerde farklı fikirler oluşmasına sebep olabilir.

27 Aralık 2016, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Beşeri ilişkilerinizde güzel bir uyum yakalamanız şart. Söylediklerinize ve yaptıklarınıza dikkat etmeniz gereken bir dönem. Hiçbir detayı atlamayın ve görevlerinizi aksatmayın Sevgili Oğlaklar. Fikirleriniz ve çözüm önerileriniz beğeni toplayabilir. Eski ilişkiler kafanızı kurcalayabilir.Günün Atmosferi:Hassas konularda gereksiz reaksiyonlar vermemeliyiz.

27 Aralık 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün elinizde olmayan nedenlerden dolayı sorumlu olduğunuz konularda bitişler olabilir. Kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. Göremediğiniz durumlardan dolayı belirsizlik yaşayabilirsiniz. Planladığınız konulardaki değişimler nedeniyle bazı işlerinizi sonlandırmak durumunda kalabilirsiniz. Sosyal konularla ilgilenmek sizi rahatlatabilir.

27 Aralık 2016, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Doğru insanlara hak ettiği değeri vermeyip, hak etmeyen insanlara verdiğiniz değerden dolayı kendinize kızacaksınız. Yeni arkadaşlıklar edinmeye çalışın.

27 Aralık 2016, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca hissettikleriniz, söylemek istediklerinizle yaptıklarınız birbirini tutmayabilir ve insanlar sizin öfkeli taraflarınızı görebilirler. Özellikle yakın ilişkiler, patronlar ve aile ilişkilerinde dengeli ve uzlaşmacı davranmaya özen göstermeniz gereken bir gündesiniz.

27 Aralık 2016, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Maddi konularda çok güzel gelişmeler var. Ev ve aile alanlarınıza aktaracağınız fonlar güzel teklifler almanızı sağlayacak.

27 Aralık 2016, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bilinçaltınızda sizi sınırlayan ve belki de korkutan bir takım konu ve fikirler mevcut olabilir. Aile bireylerinizden veya iç dünyanızda bu olumsuzluğu giderebilecek bir takım bilgi ve yöntemlere sahip olabileceksiniz.Ancak dış dünyaya yansıttığınız katı ve baskıcı tutum nedeniyle bu aşamayı giderebilmeniz zor gözükebilir. İyisi mi siz bütün günü bilinçaltınızı fazla yormayacak konularla geçirmeye çalışın. Hem kendine güvenen hem de birlikte çalıştıklarına güven ve empati duyan yapınızla başarıya ulaşabilecek yolda ilerliyorsunuz.

27 Aralık 2016, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizden biriyle yapacağınız konuşmalar sayesinde işinizle ilgili ileriye dönük birtakım planlar yapacaksınız. Bu konuşma sizin için çok yararlı olacak. İş yerinde karşılaşacağınız sorunları büyük tartışmalara yol açmadan sonuçlandırmaya çalışın.

27 Aralık 2016, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 03' 54" R
Ay
Akrep
26° 42' 43"
Merkür
Koç
15° 59' 03"
Venüs
Koç
25° 28' 18"
Mars
Balık
26° 15' 47"
Jüpiter
Boğa
22° 54' 52"
Satürn
Balık
16° 10' 10"
Uranüs
Boğa
22° 05' 33"
Neptün
Balık
28° 46' 08"
Plüton
Kova
02° 05' 33"
Chiron
Koç
20° 24' 12"
Lilith
Başak
22° 50' 24"
True Node
Koç
15° 34' 13"
Son Güncelleme : 25/04/2024 22:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>