Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Aralık 2016, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Uzun beraberliklerin sorguladığı ilişkilerde, ne tarafta yer alacağınızı bilemiyor ve bu tür tartışmaların dışında kalmaya çalışıyorsunuz. Dostluğa dönüşmüş aşk ilişkilerini eleştirilemez bir yere koymak, size bir vefa borcu gibi geliyor.

Yaşadığınız bir çözümsüzlük, epey bir zaman daha zihninizde yer edecek gibi görünüyor. Birilişkinizi, arkadaşlık biçiminde sürdürme çabanız, birkaç gün içinde düş kırıklığına dönüşebilir.

Hiç hesapta olmayan girdiler, küçük de olsalar sizi biraz toparlayacak. Bugün içinizdeki coşkuyla fazla harcama yapmamaya çalışmalısınız. Masraflı projenizi ertelemeniz yararlı olabilir.

Öngörüleriniz her zaman doğru sinyaller vermeyebiliyor. Sorun haline geleceğine ihtimal vermediğiniz basit görünen küçük bir problem, büyüme belirtileri gösteriyor, önlemini almalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaşam coşkunuz engellenemez boyutlarda. Bu yanınızı yeterince tatmin edememek, sizde dönemsel küçük bunalımlara yol açabiliyor. Boşluğu özel zevklerle doldurma çabanızın, çoğu zamanengeliyle çakışmasına isteksizce boyun eğiyorsunuz. Bugünlerde, tam bilgi sahibi olmadığınız bir meseleyi gereksizce büyütmekten kaçınmalısınız.

29 Aralık 2016, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar, 29 Aralık saat 09:53 itibariyle burcunuz üzerinde Yeniay doğacak. Merkür geri hareketi de yine burcunuzda etkili olduğundan tabii ki, kişisel anlamdaki kararların daha dikkatli ve şartlar çerçevesinde ele alınması lazım. Sözgelimi bir çevre değişikliği, eğitim veyaanlamında bir yol belirlemek istiyorsak, bunun artı ve eksilerine bir daha bakalım. Yeniden bakış Yeniayı olarak görüyorum ben ve bu anlamda insanın daha önce fark etmediği noktaları ayırt etmesi yönünde olumlu buluyorum. Belki biraz yavaşlayacağız veya ciddileşeceğiz. Ancak hatalı bir karar vermemek için düşüneceğiz. Gelişim anlamında şu andaki mevcut durumumuz, bizi geleceğimizle ilgili konuda destekliyorsa, o zaman gecikmeleri kendimize dert etmeyelim. Tam tersine desteklemiyorsa, tekrar bir bakalım. Neler yapabileceğimizi, yeteneklerimizi, tecrübemizi gözden geçirelim. Çevremizle olan ilişkimizde olgun tavırların önemi büyük. Bizden farklı düşünen insanlarla burun buruna gelmek yerine, dinlemek iyi olacaktır. Yarım kalmış işlerimizi bitirmek, kendimizi bilgilenmek yönünde geliştirmek,ve projelerimize eğilmek için, bu Yeniay gayet olumludur. Fikirlerimizi ifade ederken, belli bir tolerans göstermek yararlı olur. Sonuçta bu adı üstünde bir Yeniay. Yaşanması muhtemel durumlar, yenilenmemiz, gelişmemiz için bize gerekli olanlardır. Duruma bir de bu açıdan bakalım. İşlerimizi kolaylıkla halledebilmemiz, zorlukların üstesinden rahatlıkla gelebilmemiz dileğimle,

29 Aralık 2016, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yılın son Yeniay'ı burcunda gerçekleşirken, radikal çıkışlar yapabilirsin. Aksilik yaşadığın konular artabilir.

29 Aralık 2016, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sizde farkındalık sağlayacak bazı gelişmeler söz konusu olabilir. Böylelikle kendinize dersler çıkarabilirsiniz. Yaşanan gelişmeler karşısında göstereceğiniz tutum olayların gidişatını etkileyebilir. Günün Atmosferi:OĞLAK BURCUNDA YENİ AY

29 Aralık 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni başlangıçlar yapmak için hevesli olacağınız bir gündesiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konularda hassas olabilirsiniz. Duygusal değişim yaşayabilirsiniz. Olayları yeniden değerlendirme fırsatı yakalayabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda ilerleme kaydedebilirsiniz. Bazı konularda hayalperest davranabilirsiniz.

29 Aralık 2016, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Geçmişte yaşadığınız olaylarla ilgili yapmış olduğunuz hesaplaşmaların derinliğinden çıkacaksınız. Farklı kişilerle tanışmak keyfinizi yerine getirecek...

29 Aralık 2016, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca partneriniz ve yakın dostlarınızla birlikte keyifli zaman geçirebilir, onlarla kaliteli iletişim kurabilirsiniz. Yolculuğa çıkabileceğiniz bugün, öğleden sonraki zaman diliminde iletişim konusunda hassas bir zamandan geçeceğiniz için kırgınlık ve alınganlıklara dikkat etmelisiniz.

29 Aralık 2016, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Görüşülmüş birkarşınıza yeniden gelebilir. Gözden kaçırdığınız detayları görmek ve çözüm üretmek için uygun bir gün olacak

29 Aralık 2016, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bilhassa duygusal belirsizlikten kaçınmanız gereken bir gündesiniz. Mesleki olarak önünüze çıkan bir fırsatla ilgili ön göremediğiniz bazı detaylarda sezgilerinize ve tecrübelerinize güvenmeli, belki de sizden daha tecrübeli bir yakınınızdan destek almalısınız.Mesleki bir dayanışma planlayabilirsiniz. Hangi ortam olursa olsun grup bilincine sahip durumdasınız. Bugün hedeflerinizde mantıklı ve tutumlu davranabilirsiniz. Finansal kaynaklarınızla ilgili yeni bir fırsat ortaya çıkabilir. Harcamalarınızda cimri davranışlar sergilenebilir.

29 Aralık 2016, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekiler size güvenmiyorlar. Bunun nedeni sizin tutarsız davranışlarınız. Oysa onlar sizin dostunuz. Hep sizin iyiliğinizi düşünüyorlar. Dostlarınızın kıymetini bilin. Onlara karşı daha dikkatli olun. İş hayatınızda küçük çekişmeler yaşıyorsunuz. Bu davranışlar size birşey kazandırmaz.

29 Aralık 2016, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 35' 36" R
Ay
Başak
06° 49' 06"
Merkür
Koç
17° 38' 48"
Venüs
Koç
17° 17' 10"
Mars
Balık
21° 07' 35"
Jüpiter
Boğa
21° 23' 14"
Satürn
Balık
15° 31' 56"
Uranüs
Boğa
21° 43' 26"
Neptün
Balık
28° 33' 08"
Plüton
Kova
02° 03' 37"
Chiron
Koç
20° 01' 07"
Lilith
Başak
22° 06' 13"
True Node
Koç
15° 36' 19"
Son Güncelleme : 19/04/2024 07:00

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>