Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Aralık 2016, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Biraz acelecilik yapıyorsunuz gibi. Siz onu çoktan unutup yeni bir ilişkiye başladınız, ama o hala size olan ilgisini sürdürdüğünü gösteren davranışlar içersinde. çok huzurlu olmadığınızı da kendinize itiraf etmeniz lazım.

Akşama yakın yaşanacak kişisel bir olaya topluca üzülebilirsiniz. İş ilişkilerinizdeki dostluklar size yorgunluğunuzu unutturuyor. Hakkınızı koruma konusunda biraz sert tepkiler verebiliyorsunuz.

Özel zevklerinize para harcamaktan kaçınmıyorsunuz. Zaman, zaman ihtiyaçlarınızdan kısıp zevkinize ayırabiliyorsunuz. Zevklerinizi temel ihtiyaçlarınız gibi görmekten vazgeçmelisiniz.

İnsanlardaki zaafları kolay tespit ettiğiniz yolundaki iddialarınız abartılı olabilir. Yakınınızda henüz canınızı yakmadığı için fark edemediğiniz, sizi istismar etmek isteyen biri var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İş, özel yaşam, sosyal faaliyetler, hepsini bir arada yürütebiliyorsunuz. Çok yakında faaliyetlerinize bir yenisi daha eklenebilir. Epeyce zamanınızı alacak bu uğraşın, bir anda hayatınızın ilklerinden olması çok mümkün. Yakın dostlarınızı biraz risk taşıyan bir katılıma dahil etme çabalarınız var. Umduğunuz katılımı sağlayamayabilirsiniz.

28 Aralık 2016, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 01:05 Mars-Kuzey düğüm görünümü, hedefe yönelik şekilde hareket etmenin, çevrenizle bağlantı kurmanın faydalı olacağını işaret ediyor. Siz öfkenizi birilerine boşaltmayı, içinizdekileri dile getirmeyi, bazı insanları hayatınızdan kopartıp atmayı istersiniz. Ancak bunu başarmak pek kolay değildir. Bazen yumuşak bazen de sert tepkilerde bulunursunuz. Yakınlarınız sizdeki garipliğin farkındadır. Ancak benim tavsiyem, enerjinizi boşa harcamak yerine, bilakis yeteneklerinizi gösterecek alana yönelmektir. Başarınızla onları susturabilir, gereken cevabı vermiş olursunuz. Bunu yaparsanız siz kazanırsınız. Saat 04:45-18:12 arası Ay-Boşluk etkisi altındayız. Boşluk süresince enerjinizi yenileyecek, size kendinizi huzurlu hissettirecek bir şeyler yapmak istiyorsanız, size -Harikasınız diyebilirim. Çünkü bu zaman dilimi içinde en iyi yöntemlerden biri budur. Saat 18:12 itibariyle burcunuz üzerinde ilerleyecek Ay, önümüzdeki iki gün boyunca, yeni bir karar verme aşamasında iseniz, acaba ne kadar doğru olur, ilerisi adına yarar getirir mi, beni zorlar mı diye bir bakalım. Temeli sağlam olsun ki, sonradan bizi uğraştırmasın diye düşünmeliyiz. Halledilmesi gereken zorunlu işlerinizi bitirmeniz, düzgün bir şekilde yerine getirmeniz mümkündür. Mali konular üzerinde kazanç-kayıp anlamında değerlendirmeler gündemimizde yer alabilir. Sağlamlaştırma, düzenleme, işler hale getirme anlamında yararlıdır. Saat 21:49 Güneş-Merkür kavuşumu, geri hareket döneminde olduğumuz için, belki biraz daha dikkatli olmamız gerekiyor. Geçtiğimiz 10-11-12-13 Aralık tarihindeki meseleler karşımıza çıkabilir. Yeniden bakmakta yarar var. Enine boyuna bakmak, incelemek gerekiyor. Eksiklerimiz var mı diye gözden geçirmede bulunmak gerekiyor. Temkinli ve dikkatli düşüneceğiz. Karşımıza çıkan tekliflere, işleri, projeleri ciddi şekilde analiz edeceğiz. İşte bu dikkat, bize önümüzdeki ay başarılı ilerlemede destek olabilir. İşlerinizde kolaylıklar, gönlünüzde huzur ve mutluluk dileklerimle,

28 Aralık 2016, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Olaylara keskin yaklaşımın etrafındaki kişilerin dikkatini çekebilir. Hayatında biriken problemleri artık askıya almamalısın.

28 Aralık 2016, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İç sesinize kulak verin. O size ne yapmanız gerektiğini fısıldayacaktır. Hiç beklemediğiniz türden teklifler alabilirsiniz. Fakat hemen kabul etmemeli ve iyi araştırmalısınız. Başkalarının gündemiyle ilgilenmemeli ve kendi planlarınıza odaklanmalısınız. Günün Atmosferi:Baskı yapan kişi ve durumlara daha mantıklı bakmalıyız

28 Aralık 2016, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde koşullar istediğiniz gibi ilerlemeyebilir. Bilemediğiniz nedenden dolayı kendinizi huzursuz hissedebilirsiniz. Sosyal konularla ilgilenerek kendinizi rahatlatmak isteyebilirsiniz. Akşam saatlerinde koşullar daha akıcı hale gelebilir. Gençlerle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Sevdiklerinizle zaman geçirebilirsiniz.

28 Aralık 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayal alemine kapılmış gibisiniz. Oysa sizler realist insanlarsınız. Bu durum fazla uzun sürmeyecektir. Evliler için bu durum sorunlar yaratabilir.

28 Aralık 2016, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca finansal konularda muazzam fırsatlar elde edebileceğiniz, toplu paralar, alım satım gibi işlerinizde şanslı olduğunuz bir zamanda iken, bu süreçte ilişkilerinizde romantik yeni başlangıçlar yapabilir, sevdiklerinizle keyifli zaman geçirebilirsiniz. Devam eden ilişkilerde güç mücadelelerinden uzak durmanız gereken bir zamandasınız.

28 Aralık 2016, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Görüşülmüş birkarşınıza yeniden gelebilir. Gözden kaçırdığınız detayları görmek ve çözüm üretmek için uygun bir gün olacak

28 Aralık 2016, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yılın son Yeni Ay'ı sizin burcunuzda gerçekleşiyor. Bitmekte olan yıla ait hayatınızın genel muhasebesini yapmak ve yeni yıldan beklentilerinizi disiplinle karşılayabilmek için çok değerli fırsatlara sahip olacaksınız.Ancak tüm gün Ay Yay burcunda boşlukta olacak. İçe kapanık, isteksiz ve cansız hissedebilirsiniz. Bütün angarya işlerinizi akşama kadar halledip, sizin için çok özel etkileri olacak Yeni Ay'ı karşılayabilirsiniz. Disiplin, kararlılık ve tutarlılık gerektiren tüm projelerinizi, hedef ve kararlarınızı belirlemek için Yeni Ay enerjisinden faydalanacaksınız.

28 Aralık 2016, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gün içinde kontrolünüz dışında gelişebilecek durumlara karşı dalgınlık ve unutkanlıktan kaynaklanabilecek problemlere dikkat etmelisiniz. Akşam saatlerinde Ay burcunuza ilerlediğinde kendinizle ve sağlığınızla daha çok ilgilenmeniz gerekebilir.

28 Aralık 2016, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 13' 13" R
Ay
Akrep
28° 43' 03"
Merkür
Koç
15° 59' 20"
Venüs
Koç
25° 40' 07"
Mars
Balık
26° 23' 11"
Jüpiter
Boğa
22° 57' 05"
Satürn
Balık
16° 11' 03"
Uranüs
Boğa
22° 06' 06"
Neptün
Balık
28° 46' 26"
Plüton
Kova
02° 05' 35"
Chiron
Koç
20° 24' 45"
Lilith
Başak
22° 51' 28"
True Node
Koç
15° 33' 45"
Son Güncelleme : 26/04/2024 02:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>