Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Planlarını Düşünüyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Ocak 2022, Cumartesi

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 90%

Siz öğretmen olmak için doğmuşsunuz. Bugün bu yönünüz sevdiklerinizle olan etkileşimlerinizde ortaya çıkabilir. Ailenizden birinin yeni bir yetenek kazanmasına yardımcı olabilir ya da çocuklarınıza ev ödevlerinde yardım edebilirsiniz. Harika bir yol gösterici olduğunuzu göreceksiniz! Kendinizi ifade ederken açıkça ve coşkulu bir şekilde konuşun. Bilginizi başkalarıyla paylaşmaktan çok memnun olabilirsiniz.

Bugün ciddi ve içe dönük bir ruh hali içinde olabilirsiniz. Kariyerinizde üzerinde çalıştığınız bir fikre odaklanmış olabilirsiniz. Ya da bir ilişki sorununu düşünüyor olabilir ve bazı şeyleri çözmeye çalışıyor olabilirsiniz. Memnuniyetiniz için bazı şeyleri anlayana kadar, şirket havasında olmayabilirsiniz. Bu nedenle, akşamki sosyal etkinlikleri reddedip, oyunu evdeki sakin bir geceden yana kullanmak isteyebilirsiniz.

Ne kadar da sabırsızsınız! Yine, ilişkilerinizde her şeyi kontrol altına alma konusunda zorluk çekiyorsunuz. Tüm fikirler ve planların sizden çıkmasını istiyorsunuz. Ne yazık ki, bugünün haritası sizi resim tahtasına yönlendirecek. Belki, bu yaklaşamınızı biraz daha düşünmenizi sağlar. Neden hayatı değişmesi için kendi haline bırakmıyorsunuz? Küreklerinizi toplayın ve bırakın akıntı sizi götürsün.

Keyifli günlerden birindesin. Son zamanlarda seni zorlayan meseleler gündeme geldiyse de, bugünün enerjisi bir değişim getirecek. Bu enerji sayesinde daha enerjik, yaratıcı ve fiziksel olarak dirençli hissedeceksin. Herhangi bir projeye adım atmak için güzel zamanlama olacaktır. Yapmak istediğin şeylerin bir listesini çıkar ve enerjini bu isteklerini gerçekleştirmeye ada. Günü sonuna kadar değerlendir.Eğer bugün insanlar huzurunuzu kaçırmaya başladıysa ya da görünüşünüzle ilgili zorlu anlar yaşattıysa, onları dikkate almayın. Hayatınızı istediğiniz gibi yaşamaya hakkınız var. Bu, aylardır yıkanmamış bir eşofman altı ile yırtık pırtık bir tişört giyip evin etrafında dolaşmaksa, bırakın öyle olsun. Kim olmak istiyorsanız o olun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaşlarınla daha fazla zaman geçirmek için programını baştan düzenleyebilirsin. Onlarla geçireceğin zaman kendini daha iyi hissetmek için önemli olacak. Sorumluluklarını ertelemek yerine zamanını daha etkili kullanmakta fayda var.

1 Ocak 2022, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Yay burcunda ilerliyor. Gün içinde koşullara ve şartlara göre hareket etme ihtiyacında hissedebilirsiniz. Güvende olma ihtiyacınız artabilir. Bazı duygu ve düşüncelerinizi kendinize saklamak isteyebilirsiniz. Yurtdışı ve seyahatlerle ilgili konular gündeme gelebilir.

1 Ocak 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun soluklu planlarını hayat geçireceğin bir yıla adım atıyorsun. Her anı dolu dolu geçirmek için programını yeniden gözden geçirmek isteyeceksin. Burcunda devam eden Venüs Retro’su, ilişkilerinde ani değişimleri beraberinde getirebilir. Akşamını dinlenerek geçirmek isterken, yakın bir arkadaşının ani sürpriziyle şaşkınlığa uğrayabilirsin.

1 Ocak 2022, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni ortaklık kurmak için son görüşmelerinizi gerçekleştireceksiniz. İmzalar atıldıktan sonra harekete geçiyorsunuz. Bu yenibirliği sizi heyecanlandırabilir ve adımlarınızı çok hesaplayarak atabilirsiniz. Tutumlu ve kontrolcü yapınız size uzun vadede kazançlar sağlayacaktır.

1 Ocak 2022, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bazı beklemeler ya da henüz hazırlık aşamasında olan koşullar var. Bugünü kendinize ayırmak daha uygun olacak.

1 Ocak 2022, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Karşı tarafa soru sorma hakkı bile tanımıyorsunuz. Biraz ılımlı tarzda hareket ederek başarıyı yakalayabilirsiniz. Duygularınızın dalgalandığı bir...

1 Ocak 2022, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ne kadar yoğun ve olaylı bir aydı! Olanları yazsanız roman çıkar! Aslına bakılırsa bugün, yaptıklarınızın etkilerini değerlendirmeye başlamak için iyi bir gün. Yeterince cesur davranmadığınıza kanaat getirebilirsiniz, ancak duruma tarafsız bir biçimde bakabilmeniz için henüz çok erken. Verimliliğiniz hakkında yargıya varmadan önce kendinize biraz zaman tanıyın...

1 Ocak 2022, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sizi iyi geldiği için verdiğiniz bir tavsiye bir başkasına yanlış yollara sokuyor olabilir. Bunun sorumlusu olmak istemiyorsanız kişisel tecrübelerinizi mutlak doğrular haline getirmeyin. Özellikle sizden talep edilmediği halde yaptığınız eleştiriler ve dürüst olmak adına kaba ve sert ifadeler içeren cümleler başınızı belaya sokabilir. Biten bir aşk hikâyesinin ardındansa yenilere geçmeden önce bir mola almanız gerekiyor.

1 Ocak 2022, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bilinçaltınızın sizi sıkan baskılarından bir an önce uzaklaşmalısınız. Bugün ruhsal anlamda sezgileriniz çok yüksek. Doğuştan karamsar yapınızı biraz olsun esnetmeye çalışmıyorsunuz. Gizemli davranmaktan vazgeçmelisiniz.

1 Ocak 2022, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Son dönemde edindiğiniz tecrübeler hakkında düşünün ve hayatınızı daha olumlu bir yönde ilerletebilmek için gereken kararları alın. İş ve özel yaşamınızda planlarınızı gerçekleştirmenin vakti geldi. Başkaları da sizi anlayışla karşılayarak destek verecek, bu yüzden hiçbir şeyi gizlemenize gerek yok.

1 Ocak 2022, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yılın ilk gününü biraz sakin ve kalabalıklardan uzak geçirmek isteyebilirsiniz. Evinizde kendinizle kalmak ya da doğa yürüyüşüne çıkmak size iyi gelebilir. Spiritüel konularla ilgili çalışmalar yapabilirsiniz.

1 Ocak 2022, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İdealist tavırlarınız başkalarına ters gelebilir fakat onları her konuda ikna edebileceksiniz. Sizden olumlu etkilenmeleri sizin lehinize gelişiyor. Bugün, detaylar üzerinde fazla duruyor ve olayları farklı bir şekilde yorumluyorsunuz.

1 Ocak 2022, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 37' 55" R
Ay
Akrep
08° 28' 07" R
Merkür
Koç
16° 02' 30"
Venüs
Koç
23° 39' 25"
Mars
Balık
25° 07' 30"
Jüpiter
Boğa
22° 34' 26"
Satürn
Balık
16° 01' 54"
Uranüs
Boğa
22° 00' 36"
Neptün
Balık
28° 43' 19"
Plüton
Kova
02° 05' 14"
Chiron
Koç
20° 19' 07"
Lilith
Başak
22° 40' 36"
True Node
Koç
15° 37' 44"
Son Güncelleme : 24/04/2024 11:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>