Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Kontrolcüsün Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Aralık 2021, Pazar

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 80%

Gülücükler ve sarılmalar her şey demek değildir ancak birine bolca sevgi ve özgüven hissettirebilirler ve bu inanılmaz bir şey. Bu değerli yeteneği özgürce yaymaktan çekinmeyin. Bugün geri çekilip hayata baktığınızda hissettiğiniz o pozitif enerji her yerde olacak. Bu enerji dalgasını yakalamaya ve etrafınızdaki insanlarla paylaşmaya zaman ayırın, bu bulaşıcı bir his.

Gösterişli yaklaşımınız bugün istediğiniz kadar dikkat çekmeyebilir, bu nedenle işe yaramayan bir şeyi başarmak için kendinizi zorlamayın. Bir şeyin belirli bir şekilde yapılması gerektiği konusunda ısrar ederek - kendi yönteminizle - her ne üzerinde çalışıyorsanız onu yapın, böyle yalnızca düşmanlar ve engeller yaratacaksınız. Daha düşünceli, bilinçli, kontrollü bir yaklaşım, bugün pastanın büyük dilimini elde edecek olan şey olacak.

Hayatınıza vermek istediğiniz yeni yön hakkında yeterince düşündünüz. Bu düşünce aşaması şu an sona eriyor gibi. Projeleri somut olarak ele alma ve becerilerinizi test etme aşamasında, harekete geçerek tüm soruları çözmek zorundasınız. İster inanın ister inanmayın, bu şekilde harekete geçmek sizi daha da rahatlatacak.

Birçok şey başarabileceğin harika bir gün. Duyguların kısıtlanmış hissedebilir ve derin bağlantılar kurmakta zorlanabilirsin ama hemen kaygılanma. Derin diyaloglar kurmak için doğru bir zamanlama olmadığını düşünüyorsan, çok da zorlama. Bunun yerine, kişisel ve profesyonel seviyede yapman gerekenleri yap.Bugün tüm gününüzü hayal kurarak geçirmeye karar verdiyseniz ne olmuş yani? Şu sıralar gerçeklerin soğuk yüzüyle yüzleşmektense, hayatınızı hayalleriniz sizi yerinize yaşıyor gibi görünüyor. Hayal dünyanız sizi şarj eden ve günlük hayatın gereklilikleri için yaşamanızı sağlayan bir kabuk gibi.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzun süredir ertelediğin ev işleriyle ilgilenmek gerekecek. Bu işleri büyümeden halletmek ileride daha rahat etmeni sağlayacak. O sebeple mümkün olduğunca çabuk bu işler hakkında uğraşmak isteyebilirsin.

26 Aralık 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün saat 19.24'e kadar Ay boşlukta ilerliyor. Bu saate kadar dış koşullara göre hareket edebilir, hayatınızdaki insanların düşüncelerini sorgulayabilir, güvende olma ihtiyacı duyabilirsiniz. Akşam saatlerinde partnerlik ve ortaklık ilişkileri ön planda olabilir.

26 Aralık 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendini bugünlerde arada kalmış gibi hissediyor olabilirsin. Şartların her ne olursa olsun kontrolü bırakmamaya karar vereceksin. İlişkisi olmayan bir Oğlak burcuysan, arkadaşın aracılığı ile tanışacağın kişinin ilgisi duygularını harekete geçirebilir. Estetik yaptırmak için aldığın kararı ertelemeyi düşünebilirsin. Ev arayışında olan bir Oğlak burcuysan, aradığın evi bulduğunu hissedebilirsin. Birikimlerini bu doğrultuda değerlendirmek isteyeceksin.

26 Aralık 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Akrabalarınızla olan iletişiminize odaklanacaksınız. Aile yemeğinizde gerçekleri konuşmak herkesi rahatsız edebilir. Söyleyecekleriniz masadakilerin canın yakabilir veya duyduklarınız sizin canınızı acıtabilir. Bir şeyler söylerken iki tarafı da düşünerek konuşun. Empati yapmak bu noktada size büyük fayda sağlayacaktır.

26 Aralık 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yapabileceğiniz çokvar ve bir şekilde sorumluluklar daha çok dikkat çekiyor. Ancak fedakarlık göstermeniz gereken konular içinde de olabilirsiniz.

26 Aralık 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi altına girmesi güç yükler altına soktunuz ama işlerinizi de yoluna koymayı başardınız. Bu yüzden de bazı insanlar size farklı ya da sahte gelebiliyor.

26 Aralık 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Evde düzene koyulması gereken çok şey olması bugün sizi biraz huysuzlaştırabilir ya da gezegenlerin konumu nedeniyle biraz keyifsiz hissedebilirsiniz. Morali bozuk bir kadın arkadaşınızın çıkagelmesi durumu daha da zorlaştırabilir. Yorgun olmanıza rağmen yerinizde duramayabilirsiniz. Tek başınıza uzun bir yürüyüşe çıkın. Bu muhtemelen zihninizi boşaltacak ve sizi canlandıracaktır.

26 Aralık 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir şeyleri herkesin yaptığı gibi yapmak pek size göre bir şey değil. Yaşamak istediğiniz hayatı kurmanın tek yolu kendi yolunuzu oluşturmak ve onu takip etmektir. Çevrenizdekiler sizinle zıt görüşlere sahip olsa da zirveye çoğunluğun ulaşamadığının bilincindesiniz. Cesaret toplamanız gerekiyorsa, geçmişte neler başardığınızı hatırlamak yardımcı olabilir.

26 Aralık 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal ilişkilerinizde çok fazla derin düşündüğünüz için olayları istemediğiniz boyutlara taşıyor, sonra da zor dönüşler yaşıyorsunuz. Bugün bir konuda kendinizi savunmanız gereken noktada, planlarınızı kendinize saklamalısınız.

26 Aralık 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şimdi başlayacağınız işler, hayatınızı uzunca bir süre olumlu yönde etkileyebilir. Bu yüzden yeni başlangıçlar için en uygun zamandasınız. Çevrenizdeki insanlar üzerinde her zamankinden daha etkili olduğunuzu hissediyorsunuz. Hayallerinizi yakınlarınızla daha kolay paylaşabileceksiniz.

26 Aralık 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Gelecek planlarınıza odaklısınız, yeni hayaller kuruyorsunuz ancak öncelikle eskiyi geride bırakmaya hazır olmanız gerekiyor. Kariyerinizle ilgili yeni fikirler ve projeler de geliştirebilirsiniz.

26 Aralık 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, Ay'ın konumu, ince duygularınızı ortaya çıkarıyor. Fakat, aynı zamanda sizi hassas ve eleştirici yapıyor. Kırılmaya müsait yapınız, sağlığınızı olumsuz etkiliyor. Hissettiğiniz duygular sizi doğru yola götürüyor ve haklı çıkıyorsunuz.

26 Aralık 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 51' 05"
Ay
Akrep
20° 30' 56"
Merkür
Koç
26° 18' 38"
Venüs
Balık
21° 13' 08"
Mars
Balık
04° 43' 29"
Jüpiter
Boğa
16° 43' 41"
Satürn
Balık
13° 15' 56"
Uranüs
Boğa
20° 38' 50"
Neptün
Balık
27° 47' 49"
Plüton
Kova
01° 49' 15"
Chiron
Koç
18° 46' 30"
Lilith
Başak
19° 45' 42"
True Node
Koç
15° 35' 50"
Son Güncelleme : 29/03/2024 04:30

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>