Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Hayallerinin Peşindesin Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Aralık 2021, Cumartesi

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 60%

Bugün kişisel hayatınızda güzel bir değişim yaşayabilirsiniz. Sevdiklerinizle olan ilişkilerinizde bazı sıkıntı yaşıyor olabilirsiniz. Siz ve eşiniz arasında biraz soğukluk yaratan anlaşmazlıklar olabilir. Bugün havada barış ve uyum ruhu olacak. Sıkıntıları bir kenara bırakıp barış imzalayarak, bu kişiye ulaştığınızda kendinizi iyi hissedeceksiniz.

Bu gün sizin için biçilmiş bir kaftan. Zaten doğal olarak sezgiselsiniz ve bugün de algılarınız çok keskin. Sonuç olarak, insanlar sizden gün boyunca yardım ve tavsiye almak için gelecekler. Bu ilk başta gurur verici olabilir, ancak gün geçtikçe can sıkıcı olmaya başlar. Onları bir şekilde atlatın (nazik bir şekilde, elbette), böylece yeteneklerinizi kendi kazancınız için de kullanabilirsiniz. İşinize odaklandığınız zaman, fikirleriniz yaratıcı ve harika yeni yollarla kesişecek. Parlak fikirlerin hiçbirini unutmak istemiyorsunuz, o yüzden not alın!

Bugün sözleşme imzalamak ya da büyük alımlar yapmak için uygun bir gün değil. Bir markete gidin, tabii ki bonfile deüil hamburger alın. Paranızı güvende tutun ve biriktirdiklerinizden istifade edin. Bugün hiç bir şey hakkında görüşme yapmayın. Teklif kulağa ne kadar iyi gelirse gelsin, pazarlık ne kadar zorlayıcı olursa olsun siz yolunuza bakın.

Kendine ve ihtiyaçlarına özen göster. Başkalarının yaralarını sarmadan önce kendi duygularını dikkate aldığına emin ol. Hislerin bugün oldukça kuvvetli, diğer insanların ise senin inançlarına muhalif hareket ettiğini görebilirsin. Kendini savun ve güçlü dur. Bir durum hakkında nasıl hissettiğini karşındakine aktarmak için son dakikaya kadar bekleme.İnsanları dinlemek ve ne zaman küçük bir yardıma ihtiyaçları olacağı konusunu ya da ağlayacağı bir omuza ihtiyaç duyacaklarını fark etmek gibi bir hüneriniz var. Bugün, en iyi yaptığınız şeylerden birini yapmak için mükemmel bir zaman olabilir - başka bir kişiye yardımcı olmak. Etrafınızdaki ihtiyacı olan kişiler için fazladan yol katetmeyi düşünün. Gerçek bir arkadaş olmak hakkındaki olağanüstü yeteneğini göster. Birini yeninden gülümsetmek, o kişi için büyük bir fark yaratabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Başkaları tarafından yönlendirilmemek senin için önemli olacak. Duygularını herkesle paylaşmamak senin için önemli olacak. Güvendiğin insanların yanında olması sana daha çok güç verebilir. Yanındaki insanları buna göre seçmekte fayda var.

25 Aralık 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Başak Burcunda ilerlemeye devam ediyor. Günün ilk yarısında çocuklarınız ve sevdikleriniz sizin için ön planda olabilir. Eviniz ve aileniz için emek ve çaba gösterebilirsiniz. Aile içi sorunlara çözüm getirebilirsiniz.

25 Aralık 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendi doğrularına inanan biri olarak, bildiğinden şaşmayacaksın. Öyle ki hayallerini gerçekleştirme konusunda, seni kısıtlayan her konuya düzen getirebilirsin. İlişkisi olmayan bir Oğlak burcuysan, gün içerisinde tanışacağın kişi seninle yeniden iletişime geçebilir. Kendi işini yapıyorsan,alanını genişletme isteğin riskli adımları da beraberinde getirebilir. Evli bir arkadaşın varsa, mutlu haberlerine tanıklık edebilirsin.

25 Aralık 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Günlük yoğunluğunuzla baş etmekte zorlanıyorsunuz. Yoruldunuz ve artık sizin de git gide motivasyonunuz yok oluyor. Motivasyonunuzu geri kazanmak için biraz dinlenmeniz gerekiyor kendinizi bu kadar yormaya hakkınız yok. Ruhunuza ve bedeninize dinlenmesi için gereken zamanı verir.

25 Aralık 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Olaylara bakış açınızı yenilemeye bakın. Uzaklarla ilgili konular, yeni bilgiler edinebileceğiniz fırsatlar var.

25 Aralık 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İlişkide beklediğiniz ciddiyet karşılanmayabilir. Yaşadıklarınızı dostlarınızla paylaşmalısınız. Çünkü karmaşık hayatınıza ancak onlar çözüm üretebilirler.

25 Aralık 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Tüm iyi şeyler bekleyenlere gelir. Ve bugün bu kişi sizsiniz. Tek istediğiniz rahatlamak, ama şu an bu kartlarınızda yok. Birkaç gün içinde bir mola vermek için kendinizle bir sözleşme yapın. Başınızı arkaya yaslayıp ayaklarınızı uzatana kadar, stresten ve yüzleşmekten kaçınmak için elinizden gelenin en iyisini yapın. Kendinizi kaybetmek hiçbir şeyi kanıtlamanızı sağlamaz ve size çok pahalıya patlar…

25 Aralık 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Harika bir gün geçirmeniz olası. Maddi durumunuz, büyük harcamalar planlamanıza izin verebilir. Aile cephesinde iyi haberler alabilirsiniz. İçinizde akan pozitif enerji, neşenizi artırabilir ve insanları oldukları gibi kabul etmenizi kolaylaştırabilir. Bir yolculuğa çıkmak size daha taze ve iyi bir ruh sunar. Bir sürpriz planına dahil olabilirsiniz. Ailenizden biri sizden ilham alabilir ve rehberlik isteyebilir.

25 Aralık 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün arkadaşlarınızla birlikte ortak çalışmalar içinde olmak isteyebilirsiniz. Mesleki anlamda başarınızı, çevresel destekleri olumlu bir şekilde kullanmalı, gerilim ve çatışma içine girmeden sonuca gitmeyi denemelisiniz.

25 Aralık 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni bir başlangıç riskine atılmak için mükemmel bir zaman. Enerjinizi, planlanmış bir projeyi sıfırdan başlatmak için kullanın. Çevrenizdekilere de açılırsanız, ilk adımları atmanızda size yardımcı olacaklar. Yaydığınız pozitif ışık çevrenizdekileri size çekiyor. Yeni kişilerle yeni bağlantılar kurabilir ve diğerlerinin de size destek vereceğinden emin olabilirsiniz.

25 Aralık 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Gelecek planlarınız, hayalleriniz ve umutlarınıza odaklanabilirsiniz. Yılın son hafta sonunda geçen yılın bir değerlendirmesini yapmak size iyi gelebilir. Bunu yazılı yapmak iyi bir fikir olabilir.

25 Aralık 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Birlikte çalıştığınız kişilerin fikirlerinden etkilenebilirsiniz. Bugün, motivasyonunuzu destekleyici çalışmalar içinde olacaksınız. Araştıracağınız konuların, size sağlayacağı kazançlara dikkat etmelisiniz. Sezgileriniz bu aralar çok yüksek.

25 Aralık 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 06' 19"
Ay
Akrep
23° 41' 14"
Merkür
Koç
26° 25' 42"
Venüs
Balık
21° 32' 11"
Mars
Balık
04° 55' 29"
Jüpiter
Boğa
16° 46' 57"
Satürn
Balık
13° 17' 42"
Uranüs
Boğa
20° 39' 33"
Neptün
Balık
27° 48' 24"
Plüton
Kova
01° 49' 30"
Chiron
Koç
18° 47' 24"
Lilith
Başak
19° 47' 25"
True Node
Koç
15° 36' 01"
Son Güncelleme : 29/03/2024 10:40

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>