Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Kararlarını Sorguluyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Aralık 2021, Pazar

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 60%

Bugün konu aşk olduğunda, insanlar biraz tartışmacı olabilirler. İçgüdüleriniz kendinizi sınırlamanızı söyleyebilir ve kendinize yeni bir yol çizebilirsiniz. Kalbinizin ihtiyaç duyabileceği şey biraz özgürlük ve tarafsızlık. Hassas doğanız, elinizin altındaki konuları anlamanızı sağlayabilir.

İnsanların belirli durumlara karşı hassasiyetini küçümsemeyin. Böyle günlerde içinde bulunmanız gereken bir duyarlılık seviyesi işleri daha sağlıklı kılacaktır. Sorunları, onları çevreleyen duygusal dramaya kapılmadan, daha düz bir perspektiften ele alabilirsiniz. Bu arada, bazı şeyleri çok kişisel alan kişiler de olabilir. Diğer insanların ihtiyaçlarının da farkında olun. Bu insanlar en değerli kaynaklarınızdan bazılarıdır, bu yüzden onlara çokça saygı gösterin.

Grup aktiviteleri ve toplantılar bugün oldukça yoğun çünkü etrafınızdakiler ilgilendikleri konularda tartışmalara çekiliyor, bunlar hepsinin hemfikir olmadığı konular da olabilir. Zekanız bu fikri çok cazip bulsa da, bugün bu hararetli tartışmalara siz girmeseniz iyi olur. Sizin için bu yalnızca yorucu bir aktivite olur. Bu tartışmalardan uzak duran bir başkasını daha bulun, onunla konuşun.

Ukala bir moddasın! Her zaman kıvrak bir dilin olmuştur fakat şu anda işler biraz keskinliğe doğru gidiyor. Hak etmediği halde birinin canını yakabilirsin. Hayatında olup biten şeyler ise seni stresli kılıyor. Ama bu masum kişilerden acını çıkarabileceğin anlamına gelmez!Bugün rahat ve çılgın olmak istiyorsun fakat bir şeyler seni alıkoyuyor gibi. Bunun sebebi kendine yeterince güvenmemen ve insanların sana deli gözüyle bakacağını düşünmen olabilir mi? Neden biraz eğlenmek aptal gibi görünmene sebep olsun ki? Ve daha önemlisi, bunu neden takıyorsun? Fakat şu doğru ki, dışlanmış olmaktan pek hoşlanmıyorsun. Sen sevgili #burçAdı#, kurallara uygun oynamayı seviyorsun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün konuşmaktan çok dinlemek senin için daha önemli olacak. Yanındaki insanların konuşmasına izin vermelisin. Onların düşüncelerinden öğrendiklerin sayesinde kendin için çizeceğin yol çok farklı şekillenebilir.

19 Aralık 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün İkizler burcunda dolunay gerçekleşiyor. Sağlıkla ilgili durumlar pozitif veya negatif yönlü büyüme, ilerleme gösterebilir. Stres ve kaygı sağlıkla ilgili hassasiyetleri arttırırken iyimserlik ve inanç, huzur, tevekkül beden sağlığınızı da güçlendirecektir.

19 Aralık 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Son dakika gelişmeleri ile karşı karşıya geleceğin bir gündesin. Yeni planlar ve ani değişiklikler, senin için ilerleyen günün seyrini değiştirebilir. Sevgi gezegeni Venüs, burcunda geri hareketine başlıyor. Aldığın bazı kararlarda yanıldığını fark edeceksin. Günü kendine ayırmak isteyip; uzun zamandır yaptırmak istediğin ama vakit bulamadığın cilt bakımı için hızlı bir randevu oluşturabilirsin. Sağlığınla ilgili aklına takılan endişeleri gidermek üzere harekete geçiyorsun.

19 Aralık 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geleceğinize yön vermek için yeni kararlar alıyorsunuz. Kişisel verimliliği başlatarak hayatınızın her alanına adapte etmeye çalışacaksınız. Bu yenilik sizi zorlasa da bunu başarıyla sonlandırmak için elinizden gelen her şeyi fazlasıyla yapacaksınız.

19 Aralık 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün İkizler burcunda dolunay gerçekleşiyor. Enerjinizi daha iyi kullanmaya bakın. Sağlık, hizmet ve çaba gerektiren durumlarla yüzleşebilirsiniz.

19 Aralık 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda İç huzurunuzu sağladığınızda etrafınızdaki kişilerin de sizlere aynı sempati ile yaklaştığını görebilirsiniz.

19 Aralık 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Etrafınızdaki insanlar eğer siz biraz olsun kendinizi rahat hissedip yavaşlarsanız çok mutlu olacaklar. Sürekli orada burada koşuşturup duruyor gibi görünüyorsunuz, aslına bakarsanız size yakın olan insanları bu yüzden ihmal ediyorsunuz, özellikle de ailenizi. Ama size gerçekten ihtiyaçları olduğunda size güvenip güvenmeyecekleri konusunda sorun yaşıyorlar. Kollarınızda rahatlama ihtiyacı hissediyorlar. Kollarınızın öncelikli olarak onlara açık olması gerek…

19 Aralık 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sorunlarla normalden daha fazla karşılaşabilirsiniz, ancak onlar hakkında bir şeyler yapmaya da isteklisiniz! Oldukça ani durumlar nedeniyle planlarınızı değiştirmeniz gerekebilir veya bir ruh hali değişikliği bir konuya bakış açınızı tamamıyla farklı bir yöne çekebilir. İnsanlar sizi normalden daha fazla fark ediyor ve çekiciliğinizi görüyor. Bir parçanız büyük kararlar için hazır değil ve yüzeyin altında çok şey oluyor.

19 Aralık 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Özel duygularınız ön plana çıkarken, engellere karşı tepkili davranıyorsunuz. Bugün hızlı düşüneceğiniz konular gündeme gelecek. Araştırmacı yapınızla, yaşamı sorgulayarak ilerliyor, ve isteklerinizde başarılı oluyorsunuz.

19 Aralık 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün nihayet kendinizi iyi hissedeceksiniz. Davranışlarınız sayesinde başkaları da bunun farkına varacak. İşyerinde arkadaşlarınız danışmak için size gelecek. Özel hayatınızda da durum farklı değil. Ancak aldıklarınızla verdikleriniz arasında denge olmasına özen gösterin, çünkü ancak bu sayede arkadaşlıklarınızdan siz de fayda görebileceksiniz. Bu dengeyi tutturabilmek için biraz kendinize dönük olmalısınız. Meditasyon faydalı olabilir.

19 Aralık 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugünkü Dolunay sağlık evinizde gerçekleşiyor. Hem kendinizle ilgilenme hem de günlük yaşamınızı derleyip toparlama zamanı gelmiş olabilir. İşleriniz ve aileniz hep ön planda ama kendinizi de ihmal etmemelisiniz.

19 Aralık 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, kendi düşüncelerinizi savunmak zorunda kalabilirsiniz. Sabit fikirler içinde olduğunuz zaman, olaylara dar bir çerçeveden bakıyorsunuz. Yapacağınız konuşmalarda takıntılı davranmaktan vazgeçmelisiniz.

19 Aralık 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 14' 43" R
Ay
Oğlak
08° 55' 27"
Merkür
Koç
16° 29' 29"
Venüs
Koç
29° 30' 10"
Mars
Balık
28° 47' 18"
Jüpiter
Boğa
23° 40' 26"
Satürn
Balık
16° 28' 03"
Uranüs
Boğa
22° 16' 40"
Neptün
Balık
28° 52' 15"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 35' 24"
Lilith
Başak
23° 12' 11"
True Node
Koç
15° 23' 49"
Son Güncelleme : 29/04/2024 04:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>