Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Azimlisin Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Aralık 2021, Pazartesi

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 100%

Bugün bir haçlı seferine çıkan Aslan Yürekli Richard gibi hissedeceksiniz. Size ne oldu böyle? Çözülmesi gereken acil bir konu mu var? Muhtemelen kendiniz için belirlediğiniz zorluğu çoktan kabullendiniz bile. Her halukarda, büyük miktarda enerji harcamanız gerekebilir. Beyaz atlı prensiniz kim acaba?

Bugün bir kereliğine de olsa fırsat ayağınıza gelebilir. Kariyer enerjileri şimdi sizin için yoğunlaşıyor. Yakında kendinizi ilerlemeniz için ivmeli bir yolda olabilirsiniz. Çok çalışkansınız, ama kendinizi pazarlamak konusunda her zaman rahat değilsiniz. Uzmanlığınızı paylaşma konusunda cesur olun. Ve başarılarınız için övünmekten de korkmayın! Yeterince yüksek sesle konuşursanız, etkili biri sizinle ilgilenebilir.

Bugün yeni insanlarla tanışmanız oldukça muhtemel fakat bunlar tanışmayı beklediğiniz bu insanlar değil. Sizin için bir amacı temsil eden biriyle karşılaşabilirsiniz. Ama tuzağa düşmeyin. Bazı insanlar gerçekte olduklarıyla alakasız bir imaj çizmede çok yetenekli olabiliyor. O yüzden bugün tetikte olmakta fayda var.

Zihinsel bir "Evreka!" anı yaşayacağın bir gündesin. Göksel enerjiler seni yaratıcı bir dönüm noktasına götürecek. İşle ilgili bir meseleye yeni bir çözüm getirmeye çalışıyor olabilirsin. Aramakta olduğun yanıt, çarpıcılığıyla ve ışığıyla adeta gözünü kamaştırabilir. O yüzden aklına gelen her tür fikre yakından bak! İlham perilerin kulağına önemli tavsiyeler fısıldıyor olabilir.Arzunun seni biraz sabırsız yaptığı bir gündesin. Ne istediğini ve isteğine nasıl ulaşabileceğini görebiliyorsun gibi geliyor ama henüz bir şeyler tam değil. Eğer yeni birarayışındaysan, özgeçmişlerini yollamaya devam et. Eğer romantizm peşindeysen, buluşmalar ayarlamaya çalış. Doğru kombinasyon yakında karşına çıkacaktır. Bugün ümidini yitirmeye meyillisin gibi. Kaydetmiş olduğun ilerlemeyi görmeyi dene.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bulunduğun yerde ilgi odağı olmak seni şaşırtmamalı. İlginin üzerinde toplanması işine odaklanmanı engelleyebilir. Bunu önlemek için doğru plan yapıp sorumluluklarını zamanında yerine getirmek yararlı olacak.

13 Aralık 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Koç burcunda ilerlemeye devam ediyor. Mars ise bugünden itibaren Yay burcunda ilerliyor. Güne ve haftaya kadersel gelişmelerle başlayabilirsiniz. İlahi adaletin çalıştığı durumlar karşınıza gelebilir. Yasal gündemler, yaptırımlar, davalarla ilgili süreçler karşınıza gelebilir.

13 Aralık 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Haftanın ilk gününe hızlı bir başlangıç yapacak ve birden fazla işi halledeceksin. İlişkisi olmayan bir Oğlak burcuysan, gün içerisinde tanışacağın kişi seninle yeniden iletişime geçmek isteyebilir. Aile büyüklerinin sağlık sorunlarıyla ilgili sevindirici haberler alabilirsin. Kendini geliştirme isteğin tam gaz devam ederken, farklı dilleri öğrenmek için harekete geçmeye karar verebilirsin. Stilinde yapacağın ufak dokunuşların, sana iyi geldiğini fark edeceksin.

13 Aralık 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinize olan güveniniz tam. Sosyal ilişkilerinizde kazanan taraf siz olacaksınız. Attığınız her adım başarı ile sonuçlanabilir ve ilişkilerinizde karşı tarafa güven verici davranışlarda ve konuşmalarda bulunabilirsiniz.

13 Aralık 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Evde yaşanabilecek kazalara karşı dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz. Ailenizdeki eski konular gündeme gelebilir. Kendinizi aile içindeki mevzulara karşı fedakâr yaklaşım içinde olduğunuzu hissedebilirsiniz. İç sesinizi dinlemeniz sizin için iyi olacaktır. Gün içinde güven aradığınız yerlere çekilebilirsiniz. Akışta kalın.

13 Aralık 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda kendinizi iyi hissetmek için göstereceğiniz çaba beraberinde bir takım sorumluluk duygularını da getirebilir.

13 Aralık 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün iletişim kanallarınız elektrik yüklü olabilir. Belki de burcunuzun özellikleri nedeniyle içinizden fikirlerini fazla hararetli savunan insanları suçlamak gelecek. Ancak tuhaftır ki, siz de kendi görüşlerinizi bir o kadar ateşli dile getireceksiniz. Bu yola başvurmak yerine daha olumlu, nazik, sakin bir ifade şekli bulun ki dinleyeniniz daha çok olsun.

13 Aralık 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İletişim şu anda ön plana çıkıyor ve geçen yıl boyunca iletişimini kaybetmiş olabileceğiniz herhangi biriyle görüşmeniz mümkün. Size söyleyecekleri önemli bir şeyleri bile olabilir, o yüzden onlara ulaşmak istiyorsanız, gurur yapmadan ulaşın! Ailenizin sizi anlamadığını düşünüyorsanız kendinizi açık bir şekilde ifade edip etmediğinizi sorgulamanız gerekebilir. Herkesin altıncı hissi sizinki kadar güçlü olmayabilir.

13 Aralık 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Burcunuzda ilerleyen Plüton’dan olumlu etkiler alıyorsunuz. Birlikte çalıştığınız kişilerle, güç birliği içinde olacaksınız. Enerjinizi ortak görüşlerinizle birleştirebileceğiniz özel dostlarınızla bir araya geleceksiniz.

13 Aralık 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu anda her şey her zamankinden çok daha kolay geliyor, yaptığınız işlerden gerçekten keyif alıyorsunuz. Bunun yaparken arkanızdan karizmatik bir iz de bırakıyorsunuz. Tanıdığınız kişiler gelip sırlarını veya gizli fikirlerini sizinle paylaşırlarsa şaşırmayın. Kibirli davranmayın – farklı projelere gerçekten de katılın, bunlar kendi planlarınız için de esin kaynağı olabilir.

13 Aralık 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Haftaya başlarken Merkür sizin burcunuza geçiş yapıyor. Görev ve sorumluluklarınıza her zamankinden fazla odaklanabilirsiniz. Ailenizle ilgilenebilir, onları da düşünerek yeni kararlar alabilirsiniz.

13 Aralık 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, maddi konularda fikrinizi söylerken çekimserlik duyabilirsiniz. Karşınızdakilerden emin olmadan, fikirlerinizi ortaya koymak istemiyorsunuz. Olaylara yaklaşımınız kuralcı olacak. Karşı tarafın size vereceği fikirleri önemsemelisiniz.

13 Aralık 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 03' 31" R
Ay
Aslan
11° 34' 16" R
Merkür
Koç
28° 22' 38"
Venüs
Boğa
18° 20' 26"
Mars
Koç
10° 32' 00"
Jüpiter
Boğa
27° 15' 59"
Satürn
Balık
17° 42' 08"
Uranüs
Boğa
23° 09' 40"
Neptün
Balık
29° 17' 51"
Plüton
Kova
02° 04' 21"
Chiron
Koç
21° 25' 23"
Lilith
Başak
24° 53' 58"
True Node
Koç
14° 53' 19"
Son Güncelleme : 14/05/2024 11:58

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>