Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Değişim Kapıda Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Aralık 2021, Pazar

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 80%

Şu anda romantik bir ilişki içindeyseniz, siz ve sevgiliniz bugün ilişkinizde verdiğiniz sözlerden ve hatta evlilikten bahsedebilir. Bu biraz ani gelebilir ve bu yüzden de rahatsız edici görünebilir, ancak akışına bırakın. Geri çekilmek, bir şeyler kaybetmenize neden olabilir. Bir ilişkiniz yoksa, sosyal bir etkinlikte birçok şey hakkında saatlerce konuşabileceğiniz, yeni ve heyecan verici biriyle temasa geçirebilirsiniz. Gününüz güzel geçsin.

İşlerinizi yapmak için günün enerjisine odaklanmaya çalışın. Oyun zamanı bitti. Şu anda çok verimli ve etkili bir şekilde çalışma gücünüz var. Bir plan yapın ve bu işi bitirin. Görevlerinize odaklandığınız sürece listenizdeki çok sayıda şeyi halledeceksiniz. Bu çok zor olmamalı, çünkü daha net bir zaman anlayışı benimseyeceksiniz ve sınırlamalarınızı bileceksiniz.

Bugün, uzun süreliğine kaldığınız yerden ayrılma isteği duyabilirsiniz. Her şeyden uzaklaşma ve uzak kıyıları görme isteği içinizde macera isteği uyandırıyor. Gezi kitapları ilginizi çekebilir. Kitaplar okuyun ve ne yapmak istediğinizi düşünün, fakat şu zamanda kesin kararlar vermeyin. Kaçıp gitme isteği bir kaç güne geçebilir.

İnsanlar dik kafalı ve inatçı olabilir. Uyum sağlama yetilerin adeta sınanabilir. Sempatik, şefkatli yapın çevrendeki insanlar tarafından talep edilebilir. İyi bir kulak ve güçlü bir omuz. Şu an insanlar bunu görmek istiyor. Her şeyi gösterişsiz ve yavaş tut. Ne kadar gerçekçi olursan günün enerjisiyle o kadar kolay başa çıkarsın.Bugün kendinizi son derece huzursuz hissedebilirsiniz. Maddi dünyanın getirdiği sorumlulukları ve görevleri takip etmekte zorlanabilirsiniz. Yapabiliyorsanız, şehirden bir günlüğüne uzaklaşabileceğiniz bir yolculuğa çıkarak kaçış dürtünüzü tatmin edin. Kırsal kesimlere gidin ve doğayla bağlantı kurun. Koşuya ya da uzun bir bisiklet sürüşüne çıkın. Tebdil-i mekanda ferahlık vardır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygusal olmamaya özen göstermelisin. Karşılaşacağın olaylara duygusal tepkiler vermekten kaçınmak kontrolü kaybetmemek için önemli olabilir. Mantıklı kalmaya çalıştıkça kontrolünün artması seni şaşırtmamalı.

12 Aralık 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Balık burcunda ilerlemeye devam ediyor. Gün içerisinde hızlı karar değiştirebilir, mantığınız ile hisleriniz arasında bir seçim yapabilirsiniz. Kardeşler, annelik ve annenizle ilgili gündemler ön planda olabilir. Bir yolculuğa çıkabilirsiniz.

12 Aralık 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sorumluluklarının artmasıyla aslında epey yorulduğunu fark edebilirsin. O yüzden bugünü dinlenmeye ayıracak ve kendini yenilemek isteyeceksin. Eğer çocukları olan bir Oğlak burcuysan, onlarla eğlenceli bir gün geçirebilirsin. Sosyal çevreni yeniden değerlendirmek isterken aldığın kararlarla çevrendekileri şaşırtıyorsun. Kimin küstüğü kimin kırıldığına dair senaryolarını da bir kenara bırakıyorsun. İmajında değişiklik yapmayı düşünürken senden beklenmeyenlere öncelik verebilirsin.

12 Aralık 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal sıkışıklık yaşıyorsunuz. Kendinizi ifade edemeyişiniz üzerinizdeki baskıyı artırıyor. Böylece kendinizi daha da mutsuz ve depresif hissediyorsunuz. Aslında böyle hissedip hissetmemek sizin elinizde. Duygularınızı çevrenizle paylaşmayı deneyin. İnanın bu size çok iyi gelecek.

12 Aralık 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Evinizde, yakın çevrenizdeki konular sizi daha fazla meşgul edebilir. Bugün ailevi konulara odaklanmak ve kendi iç dünyanıza dönmek için farklı nedenler bulabilirsiniz.

12 Aralık 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızı rasyonel tabular üzerine inşa etmek isteyebilirsiniz ancak yine de bir takım hayallerinize dair olan gelişmeler kafanızın karışmasına neden olabilir.

12 Aralık 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Düş kırıklığı bugünün anahtar kelimesi olabilir; zira seyahat etme arzusuyla yanıp tutuşsanız, uzak şehirler ve yabancı ülkeler sizi çağırsa da, içinde bulunduğunuz koşullar bu aralar kaçıp gitmenize imkan tanımayabilir. Ayrıca hayatınızdaki adamla aranızda yaşanması muhtemel bir sürtüşme de söz konusu. Bunu ciddi bir kavgaya dönüştürmemeye dikkat edin. Makul davranmak için uysal tabiatınızdan faydalanın ve mevcut sorunlara pratik çözümler üretin."

12 Aralık 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kişisel bir planı ileriye taşıyor veya bugün ve yarın kendinizi anlıyor olabilirsiniz. Neyi veya kimi istediğinizi anlayıp bunu çekmek biraz zaman alabilir. Günün rekabetçi, sahiplenici ve duygusal bir havası olabilir ve içsel bir değişim ihtiyacı sizinledir. Şimdi yaptığınız değişiklikler birçok konuda belirleyici olabilir. Bugün, benzer hedefleri ve vizyonları paylaşan başkalarıyla bağ kurmak için de ideal. Sizi yormayacak fakat ileriye götürecek bir hırs içindesiniz.

12 Aralık 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kişisel çekiciliğinizi karşı cins üzerinde rahatlıkla kullanabileceğiniz bugünde,birliğine çok önem vereceksiniz. Maddi konularda inatla şansınızı deneyeceksiniz. Yaşam enerjiniz yapacağınız işleri başarmanızı sağlayacak.

12 Aralık 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hem ruh hem vücut sağlığınız açısından zirvedesiniz. Başkaları da sizin bu ışıl ışıl parlayan, güven verici ve olumlu enerjinizin farkında. Yaydığınız enerji yakın çevrenizdekileri etkisi altına alarak, daha kısa bir süre öncesine kadar hayal bile edemediğiniz noktalara ulaşmanızı sağlayacak. Bu enerjiden yararlanın ve bu olumlu döneminizi ziyan etmeyin.

12 Aralık 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Ailenizle birlikte vakit geçirebilirsiniz. Aile büyükleriyle bazı sürtüşmeler söz konusu olabilir. Destek alamadığınızı hissedebilir ya da hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. Bugün biraz rahatlamaya ve dinlenmeye çalışın.

12 Aralık 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Ayrıntıcı davranmakla, bazı olayların sonuçlarını değiştiremezsiniz. Olaylara güçlü bir sezgi ve mantık bileşkesi ile yaklaşıyor olmanız; kendinizi ifade etme konusunda size ayrıcalık sağlıyor.

12 Aralık 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 34' 14" R
Ay
Aslan
05° 19' 42" R
Merkür
Koç
27° 47' 04"
Venüs
Boğa
17° 43' 06"
Mars
Koç
10° 08' 51"
Jüpiter
Boğa
27° 08' 50"
Satürn
Balık
17° 39' 58"
Uranüs
Boğa
23° 07' 54"
Neptün
Balık
29° 17' 06"
Plüton
Kova
02° 04' 31"
Chiron
Koç
21° 23' 49"
Lilith
Başak
24° 50' 37"
True Node
Koç
14° 54' 22"
Son Güncelleme : 13/05/2024 23:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>