Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Çevreni Düşünüyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Aralık 2021, Çarşamba

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 100%

Ailenize biraz zaman ayırmak isteyeceksiniz. İşinize sarılmak sizin için çok kolay. Zor işleri başarmanın verdiği hazdan hoşlanıyorsunuz veahlakınızla gurur duyuyorsunuz. Fakat sevdiklerinizin zaman zaman ilginize ihtiyacı olduğunu unutmamayın. Telefonları, bilgisayarı kapatın ve akşamı çocuklarınızla konuşarak geçirin. Ya da eşiniz/sevgilinizle romantik bir akşam planlayın.

Bugün özellikle sağlıklı, enerjik ve çekici hissediyorsunuz ve çevrenizdeki herkese yeni ve çekici bir ışık yayacaksınız. Bu, kendinize güven içinde değerli bir destek sağlayabilir. Daha fazla para sağlayan ve daha fazla meydan okuma sunan yeni bir kariyer, şu anda size çok çekici geliyor, bu yüzden onları ciddiye alın. Fikirlerinizi yazın ve yapılabilir olup olmadığını araştırın. Bu tamamen yeni bir hayatın başlangıcı olabilir!

Bugün özellikle yaratıcı ve sanatsal hissedebilirsiniz. Yaratıcı becerilerinizi kullanarak biraz para kazanma fırsat yakalayabilirsiniz bu sizi heyecanlandırabilir. Bugün ne yapmaya karar verirseniz verin, hızlıca ve güzel bir şekilde yapabilirsiniz ve etrafınızdakiler de mutlu olacak gibi görünüyor. Eğer bir kredi başvurusu yapmanız gerekiyorsa, o gün bugün. Fakat, biraz gecikme yaşayabilirsiniz.

Aklından geçeni dışa vurmak için güzel bir gün. Bir Oğlak olarak aslında bu konuda hiç sıkıntı çekmiyorsun. Yine de senin bile konuşmaktan çekindiğin, kendini ifade etmekten şüphe duyduğun şartlar mevcut. Ama bugün değil. Altından kalkamayacağın hiçbir şey yaşamayacaksın; hatta göksel enerjiler yeteneklerini taçlandıracak. Yaklaşmakta tereddütlü olduğun birisi varsa, bugün onunla konuşmak için bir adım atabilirsin.Bugün, komşularınızla, yakın arkadaşlarınızla ve size yakın olan herkesle açık, dürüst ve dobra olmalı. Söylemek istediklerinizi net bir şekilde ifade edebilmeli ve aynı zamanda sizden ne istediklerini ve neye ihtiyaç duyduklarını anlatabilmelisiniz. Bu nedenle, açıklamak istediğiniz bir şeyiniz varsa, bunu yapmanın tam zamanıdır. Aynı zamanda aklınızdakileri yazıya dökmek için de bugün iyi bir gün. Gününüzün tadını çıkarın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ailene yardımcı olmak senin için önemli olabilir. Onların durumlarını düzeltmek için yanlarında bulunmak, kendini daha iyi hissetmeni sağlayabilir. İçinde bulundukları karamsar durumdan insanların uzaklaşmasına yardım etmek iyi olacak.

15 Aralık 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Boğa burcunda ilerliyor. Gün içinde Merkür sizin burcunuza geçiyor. Bugünden itibaren daha hızlı düşünüp, akıl ve mantığı her zamankinden daha fazla ön plana koyacaksınız. Gelecek kaygısı, geleceğe dair düşünceler ve araştırmalar gündeminizde olabilir.

15 Aralık 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Haberleşme ve yazışma odaklı konularda oldukça hareketli bir gün seni bekliyor. Eğer medya sektöründe çalışıyorsan, odak noktanı belirlemek isteyeceksin. İlişkisi olmayan bir Oğlak burcuysan, geçmişteki kötü tecrübelerin yeni bir ilişkiye başlamana engel olabilir. Arkadaş grubunla daha çok zaman geçirmek isteyebilirsin. Özellikle duygusal olarak zorluk çektiğini düşündüğün arkadaşlarına daha çok destek olmak isteyebilirsin. Ailevi konularda üzerine düşenin ne olduğunu bilip ona göre hareket ediyorsun.

15 Aralık 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evliliğinizde son noktaya geldiniz. Hukuki süreci başlatma kararı alıyorsunuz. Bu aralar hukuksal yoğunluğunuz olabilir ve stresiniz sizi oldukça gergin ve öfkeli biri haline getirebilir. Lütfen yaşadığınız içsel gerginliği çevrenizden çıkarmayın.

15 Aralık 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi ifade etmek için yaratıcılığınızı kullanabilirsiniz. Bazı konularda daha kolay risk alacağınız zamanlar var. Zevk alacağınız işlere yönelebilirsiniz. Aşk ilişkileriniz gündeminizi meşgul edebilir. Güven içinde olduğunuz yerlerde olmak isteyebilirsiniz. Akşam saatlerinde sanatsal uğraşlarla ilgileneceğiniz zamanlar içindesiniz.

15 Aralık 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sizin açınızdan en uygun olan kişi veya kişilere problemleri bırakmak ve çözmelerini istemek beraberinde sorumluluğu atmak ve rahatlık getirecektir.

15 Aralık 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İsterseniz gerçekleştiremeyeceğiniz hiçbir rüya ulaşamayacağınız hiçbir hedef yok. Bugün kendiniz ya da aileniz için daha iyi bir şey isteyeceğiniz günlerden birisi olabilir. Daha iyisini istemek, zaten sahip olduğunuz bir şeyden memnun olmadığınız ya da aç gözlü olduğunuz anlamına gelmiyor. Bu nedenle eğer bu rüyalardan dolayı kendinizi suçluyorsanız bundan vazgeçin. Bunun yerine amaçlarınıza ulaşmak için bazı somut adımlara yönelmenizde fayda var.

15 Aralık 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın zamanı, yenilenmeye başlayabilmeniz için enerjilerinizi toplama ve önemli projeleri, ilişkileri sonuca erdirme zamanı olarak görmeye başlayabilirsiniz. Öte yandan, önemli yeni girişimleri başlatmak için daha sonrayı beklemek isteyebilirsiniz. Gerçekten ne istediğinizi daha iyi anlamak için hedeflerinizi ve arzularınızı gözden geçirme zamanı. Gömdüğünüz veya ertelediğiniz sonlar artık daha acil hale geliyor.

15 Aralık 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İnatçı yapınızı ortaya çıkaracak çalışmalar içinde olacaksınız. Eğer kalbiniz boş ise, çevrenizde ve arkadaş gruplarınızda ilginizi çekecek biri ile tanışabilirsiniz. Bugün İletişiminizde mükemmel bir gelişme izlenecek.

15 Aralık 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün idari ve sosyal becerileriniz her zamankinden daha güçlü. Bunu kullanarak olayları kontrol altına almalısınız. Hem işyerinde hem dışarıda başarı sizi bekliyor olacak. Özel hayatınızda samimi ve sıcak davranışlarınız birçok avantaj sağlayacak. Çevrenizdekiler bundan büyük mutluluk duyarak size sevgi dolu davranışlarda bulunacak. Siz de onlara duyduğunuz sevgiyi gösterebilirsiniz.

15 Aralık 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İlişki konularına odaklısınız. Varsa çocuklarınızla ilgili bir gündeminiz de olabilir. Yalnızsanız yeni bir ilişkiye başlamak konusunda acele etmeyin. Bugün hobilerinizle ilgilenmek size iyi gelecektir.

15 Aralık 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çalışma hayatınızın duygusal motivasyonunuzla eş değerde olduğu bir gün. Etrafınızdan çabuk etkileniyor, problemleri işe yansıtıyorsunuz. Dostlarınızın desteğiyle, bugün birçok problemin kolayca üstesinden geleceksiniz.

15 Aralık 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 27' 16" R
Ay
Oğlak
11° 47' 30"
Merkür
Koç
16° 33' 17"
Venüs
Koç
29° 46' 05"
Mars
Balık
28° 57' 16"
Jüpiter
Boğa
23° 43' 27"
Satürn
Balık
16° 29' 13"
Uranüs
Boğa
22° 17' 24"
Neptün
Balık
28° 52' 39"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 36' 08"
Lilith
Başak
23° 13' 37"
True Node
Koç
15° 23' 17"
Son Güncelleme : 29/04/2024 10:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>