Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Değişime Giriyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Aralık 2021, Salı

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 100%

Günün sonunda ani duygu patlamaları nedeniyle birkaç kişiyi korkutmuş olabilirsiniz. Davranışlarınız oldukça dengesiz ve en küçük şeyler bile sizi delirtebiliyor. Muhtemelen, bunun sebebi, sevilmeye ihtiyaç duymanız ve başkaları gibi duygularınızın hak ettiği değeri görmemesi. Mutluluğunuzu başkalarının eylemlerine bağlamamaya çalışın. Unutmayın, en önemli sevgi, kendinize duyduğunuz sevgidir.

Tümarkadaşlarınız steroid almış gibi görünebilir. Ofisteki hareket temposu olağanüstü ve siz de bu tempoya yetişmekte zorlanıyorsunuz. Denemeyin bile. "Acele giden ecele gider" atasözü bugün için çok doğru. Kendi temponuzda çalışmaya devam edin. Günün sonunda, herkesten daha iyi birçıkardığınızı göreceksiniz.

Bugü aynada gördüğünüz kişi de kim? İnsanlar, son zamanlarda değiştiğinizi söylüyor. Özellikle, bazı insanlar fikirlerinizi biraz fazla radikal ve hatta sert buluyorlar. Tanıştığınız biri sayesinde, kendi kendinize insanların haklı olup olmadığını sorgulayacaksınız. Gerçekten haklılar mı? Yoksa yanlış mı düşünüyorlar? Bu sorular değerlendirmeniz önemli.

Hayallerini yaşıyor musun? Hala onlarla etkileşimde misin? Günün enerjisi sana hayallerin konusunda cesaret sunuyor. En çok ulaşmak veya sahip olmak istediğin şeylere yönelik olarak, bu enerjiyi fırsata çevir. Kendine şu soruyu sor: Ben dünyadan ayrıldıktan sonra insanların hakkımda ne söylemesini istiyorum? Arzularına yönelik adımlar attığın bir hayata geri dön!Neden kazanmayacağınızı bildiğiniz bir savaşı sürdüresiniz? Neden kendinizi ve diğer insanları aslında bildiğiniz sadece buz dağının görünen ucu olduğu halde bütün cevapların elinizde olduğuna inandırmaya çalışasınız? Bilgi kütlesi bu aralar yüzeyin altında konumlanmış durumda. Savaşmak yerine teslim olmayı deneyin. Şu anda diğerleri durumun aslına duyduğunuz susuzluğu gidermek için çok daha istekli olacak. Yapmanız gereken karşınızdakine kulak vermek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Dikkatini dağıtıp seni işinden alıkoyacak insanlara karşı daha temkinli olmakta fayda var. Kendini işine vermeni engellemelerine izin vermemelisin. Bu insanlarla arana mesafe koymak gelişmeni direkt etkileyip senin için daha iyi ortamlar sağlayabilir.

14 Aralık 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Koç burcunda ilerlemeye devam ediyor. Mars ise bugünden itibaren Yay burcunda ilerliyor. Güne ve haftaya kadersel gelişmelerle başlayabilirsiniz. İlahi adaletin çalıştığı durumlar karşınıza gelebilir. Yasal gündemler, yaptırımlar, davalarla ilgili süreçler karşınıza gelebilir.

14 Aralık 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bazı gelişmeler tüm hayatının değişmesine neden olabilir. Rüzgâra karşı mücadele etmek senin için zor olmadığı gibi sana güç de verecek. Yoğun geçen günler uykusuzluğa yol açabilir. Çalışan bir Oğlak burcuysan, kariyerinle ilgili şüpheler yaşayabilirsin. Kendini gösteremediğini ve arka planda kaldığına dair kaygıların,değişikliği yapmana neden olabilir. Yakın bir arkadaşınla bu konu üzerine konuşmak isteyebilirsin. Sağlığın için sporu hayatının rutinleri arasına eklemeye karar verebilirsin.

14 Aralık 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evlilik hayatınızda bazı konularda çıkmazda olduğunuzu düşünüyorsunuz. Eşinizle paylaşmak yerine kendi kendinize ölçüp tartmanız sizi çıkmaz sokağa taşıyacaktır. Her sorun istişare edilmelidir. Ancak böyle kaosları çözüme kavuşturabilirsiniz.

14 Aralık 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinize zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Yaratıcılığınızı ikili ilişkilerinize yönlendirmek isteyeceğiniz bir gündesiniz. Kendinizi ifade ederken biraz daha yumuşak olmaya özen göstermelisiniz. Bazı olayları net görmekte zorlanacağınız zamanlar var. Sorumlu olduğunuz konularda yeniden harekete geçebilirsiniz.

14 Aralık 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün aşk ve aile konularında karmaşık gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sosyal ilişkileriniz ve insanlarla olan durumlar bugünlerde size oldukça karmaşık gelebilir.

14 Aralık 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Arzunun seni biraz sabırsız yaptığı bir gündesin. Ne istediğini ve isteğine nasıl ulaşabileceğini görebiliyorsun gibi geliyor ama henüz bir şeyler tam değil. Eğer yeni birarayışındaysan, özgeçmişlerini yollamaya devam et. Eğer romantizm peşindeysen, buluşmalar ayarlamaya çalış. Doğru kombinasyon yakında karşına çıkacaktır. Bugün ümidini yitirmeye meyillisin gibi. Kaydetmiş olduğun ilerlemeyi görmeyi dene.

14 Aralık 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün çevrenizdeki insanların niyetlerini tam olarak çözmeden önce kendinizi açmamak, iyi bir tercih olabilir. Size iyi hissettirmeyen sosyal durumlar, zaman ve enerjinizden çaldıkları için aslında hiç de masum değiller. İnsanların desteğini ve sevgisini kazanmanız için sizi siz yapan şeylerden taviz vermeniz gerekiyorsa, burada bir terslik var demektir. Uzun vadeli bir mutluluk için bazı şeylerle yüzleşmeniz ve bazı insanlara kapıları kapatmanız gerekiyor.

14 Aralık 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Alacağınız kararlar yaşamınızda çok önemli bir aşamaya neden olacak. Hızlı düşünecek ve bazı olaylara kesinlik kazandıracaksınız. Sezgilerinizin sizi yanıltmadığını görmek, yeni atılımlarınız için size rehber olacaktır.

14 Aralık 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ruh ve beden sağlığınız bundan daha iyi olamazdı. Bu anı ziyan etmeyin; fikirlerinizi ele alın ve hayata geçirmeye başlayın. Aynı hedefleri paylaşan ve takım olarak ilerleyebilecek olan destekçiler kazanacaksınız. Bu sayede bugün özellikle verimli çalışabilecek ve hedeflerinize nihayet yaklaşmanızı sağlayacak büyük adımlar atabileceksiniz.

14 Aralık 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün ilişkinize odaklısınız. Size güven veren bir ilişkiye ihtiyaç duyuyorsunuz. Bu anlamda var olan ilişkinizi sorgulayabilirsiniz. Yalnızsanız yeni bir ilişkiye başlamak konusunda acele etmeyin.

14 Aralık 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Değerlerinizin farkındasınız fakat bu özelliğinizi karşı tarafa aktarmakta güçlük çekebilirsiniz. İnatçı yapınızı vurgulayıcı tavırlarla karşınızdaki kişiyi üzebilir ve onu zor durumda bırakabilirsiniz. Bugün, yaşamınızı zorlaştırmamalısınız.

14 Aralık 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 03' 31" R
Ay
Boğa
03° 20' 26" R
Merkür
Koç
21° 03' 41"
Venüs
Boğa
09° 25' 34"
Mars
Koç
04° 59' 20"
Jüpiter
Boğa
25° 33' 35"
Satürn
Balık
17° 09' 08"
Uranüs
Boğa
22° 44' 26"
Neptün
Balık
29° 06' 24"
Plüton
Kova
02° 05' 58"
Chiron
Koç
21° 02' 18"
Lilith
Başak
24° 05' 47"
True Node
Koç
15° 23' 43"
Son Güncelleme : 07/05/2024 06:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>