Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Bireyselleşiyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Aralık 2021, Cuma

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 60%

Hayallerizin bir kısmı bugün gerçeğe dönüşebili. Size ilgisini ifade eden biri hakkında hayal mi kuruyorsunuz? Bugün bu kişinin başını döndürmek için mükemmel bir fırsat yakalayabilirsiniz. Cazibenizi kullanın ve tam olarak ne istediğinizi söyleyin çünkü fırsat kapısı size açılıyor olabilir.

Düşüncelerinizde, yaşamınızın hemen hemen her yönünü etkileyecek bir dönüşüm yaşıyor olabilirsiniz. Her zaman sorgulayarak ve gelişerek, bakış açılarının sürekli olarak değiştirilmesini gerektiren zor konular üzerinde çalışıyorsunuz. Artık size hizmet etmeyen eski yöntemlerden vazgeçip kendinizi yeni düşünce biçimlerine açmaktan çekinmeyin. Şimdi yeni bir düşünce dalgasını düşünmek için müthiş bir zaman. Tamamen yeni bir gerçekliği açığa çıkardığınızı fark edeceksiniz.

Belli metafizik ve ruhani konularla ilgili ani bir büyülenme, bu konuda okuyabildiğiniz her şeyi okumanıza neden olabilir. Hevesiniz size düzinelerce farklı yöne çekebilir en sonunda da mental olarak fazla yüklenmenize ve beyninizin kısa devre yapmasına yol açabilir. Bir anda her şeyi öğrenmeye çalışmak yerine tek bir konuyla ilgilenmek daha iyi olabilir. Odaklanın!

Yıpranmış ve tükenmiş mi hissediyorsun? Son günleri ele geçiren enerji ve etkileri seni de yordu. Buna şaşırmamak da gerek tabi. Fiziksel olarak dinlenme ve zihinsel olarak rahatlama zamanı geldi. Tai chi'yla ilgilen, yoga ve meditasyon yap. Bunlar kuvvetli canlandırma yöntemleridir. Ekstra uyku veya yürüyüş de sana sakinlik ve tazelenme getirecektir. Bu etkinliklerden en az birini yapmak için her fırsatı değerlendirmelisin!Örümcek ağlarından silkinip kurtulmanın ve fiziksel açıdan gayret gerektiren bir şeyler yapmanın tam zamanı. Belki de bir çatıya çıkıp bütün gün borudan çıkan yaprakları temizlersiniz. Ya da öğleden sonra vaktinizin çoğunu bir arkadaşın taşınmasına, mobilyalarını ve kutularını kaldırmasına yardımcı olarak geçirirsiniz. Her türden egzersiz günün stresini atmanıza yardımcı olacak, bu nedenle bir süredir aklınızda olan işlere girişmekte tereddüt etmeyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzun zamandır görmezden geldiğin olayların bir şekilde karşına çıkması seni fazlasıyla meşgul edecek. Buna bağlı sorunları çözmek ileride daha rahat etmek için önemli olacak. Bugünün işini daha fazla ertelememek için daha istekli olmakta yarar var.

17 Aralık 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay İkizler burcunda ilerliyor. Gün içinde yapılacak işler, görev ve sorumluluklar ön planda olabilir. Bedensel yorgunluklar, sinirsel hassasiyetler ortaya çıkabilir. Stres içinde kalmamaya çalışın, hızlı gelişen duygu ve düşünce değişimlerini yönetin.

17 Aralık 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Eskisinden daha kararlı davranarak, kariyerine yeni bir yön verebilirsin. Bu süreçte, ailenin desteği sana daha güç verecek. Çocukları olan bir Oğlak burcuysan, çocuklarının derslerinde onlara yardım etmen gerekebilir. Bireysel olarak kendini özgür hissetmen, atacağın adımlara da yansıyor. İlişkisi olan bir Oğlak burcuysan, sevgilinle bir sonraki adıma geçmek isteyebilirsin. Stilinde değişiklik yapmak için harekete geçebilirsin.

17 Aralık 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ruhunuzda biriken duygularınızı açıklayacaksınız. Kırgınlıklarınızı, üzüntülerinizi paylaşarak geçmişin acısından kurtulmak isteyeceksiniz. Artık taşıyamadıklarınızı içinizden atma vakti. Konunun muhataplarıyla konuşmak için harekete geçin.

17 Aralık 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızda elinizde olmayan nedenlerden dolayı kayıplar olabilir. Çalışma arkadaşlarınızla mücadele gerektiren durumlar yaşayabilirsiniz. Gün içinde sizi yoran yıpratan konulara karşı dikkatli olmanız gereken zamanlar var. Öğle saatlerinde dağıldığınızı hissedebilirsiniz. Sorumluluklarınızın üstesinden gelmekte zorlanabilirsiniz.

17 Aralık 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde hayatınızdaki kötü giden olaylara çok fazla takılı kaldığınız bir dönemden geçiyorsunuz. Seçimlerinizi dikkatli yapın.

17 Aralık 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün bir yazı işine girişmiş olabilirsiniz. Sizin burcunuzdaki kişiler yazı yazma, dilbilgisi ve dil alanında yeteneklidir. Bu yeteneklerinizi yaratıcı yanınızla birleştirebilirsiniz. Evet, bugünün enerjisi sezgilerinizi ve ilhamınızı kaydetme arzunuzu uyandıracak. İçinizdeki sese kulak verin ve onu kağıda dökün. Hiç şüpheniz, içinizde pek çok cevher var. Bugün kelimelerle oynamak için ne güzel bir gün!

17 Aralık 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İşinizi veya diğer yükümlülüklerinizi erteliyorsanız, bugünü bir çağrı olarak kabul edip kolları sıvamanın zamanı geldi. Bu arada, bu sabah en sevdiğiniz kıyafetlerinizi giyerek veya aynanın karşısında biraz daha uzun süre geçirerek giyinmek için fazladan birkaç dakika ayırmanızda bir sakınca yok. Günün harekete geçirici enerjisi, güzellik, estetik ve ilham verici şeylerden gelecektir.

17 Aralık 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaşamınızda gerçekleştirmeyi düşündüğünüz istekleriniz karşısında sabırlı olmalı, çevrenizdeki kişilerin fikirlerine saygı göstermelisiniz. Partnerinizden beklediğiniz duygusal destek gelecektir. Sonuca gitmeyi denemelisiniz.

17 Aralık 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Arkadaş çevrenizdeki ilişkiler gittikçe derinleşecek ve size ömür boyu unutmayacağınız bazı deneyimler yaşatacak. Özellikle yakın arkadaş çevrenizde oluşacak olumlu bir grup dinamiği sizi hedefinize öyle hızlı ulaştıracak ki buna kendiniz de şaşıracaksınız. Herkesi olduğu gibi kabul edin ve enerjiyi serbestçe akışına bırakın.

17 Aralık 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Günlük rutinleriniz, görev ve sorumluluklarınızla ilgilenebilirsiniz. Bazı konularda görüşlerinize başvuranlar olabilir, onlara destek verebilirsiniz. Sağlığınıza dikkat edin. Her türlü riskten uzak durun.

17 Aralık 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşkla ilgili zihinsel dağınıklık söz konusu olacak. Kafanızda yeni düşüncelerin oluşmasına zemin hazırlarken, ikili ilişkilerinizde zor anlar yaşayabilirsiniz. Sosyal yaşantınıza ağırlık vermeli ve bazı şeyleri zamana bırakmalısınız.

17 Aralık 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 02' 34" R
Ay
Oğlak
06° 09' 36"
Merkür
Koç
16° 26' 02"
Venüs
Koç
29° 14' 46"
Mars
Balık
28° 37' 39"
Jüpiter
Boğa
23° 37' 32"
Satürn
Balık
16° 26' 56"
Uranüs
Boğa
22° 15' 58"
Neptün
Balık
28° 51' 52"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 34' 42"
Lilith
Başak
23° 10' 47"
True Node
Koç
15° 24' 23"
Son Güncelleme : 28/04/2024 23:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>