Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Geleceğini Düzenliyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Aralık 2021, Perşembe

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 90%

Bugün kendinizi kelimelerle ifade etmenin kolay olduğu bir gün. Rapor yazmak veya e-posta göndermek zorunda kalırsanız, doğru dili çaba göstermeden bulabileceksiniz. Veya bir sunum yapıyorsanız, bu harika ifadelerin dilinizden kaydığını göreceksiniz. İnsanları zekanız ve hayal gücünüzle kolayca etkileyeceksiniz. İletişim kurduğunuz her yerde, etrafınızda sizi takdir eden bir kitle olacak.

Atmosfer bugün biraz baskıcı görünebilir. Yapmak istediğiniz şeyi yapmakta özgür olmaktan hoşlanıyorsunuz ve etrafınızdaki kişilerin bunu yapmanıza izin vermemeleri sizi rahatsız edebilir. Kendi işleriyle meşgul görünüyorlar. Bu tamamen iyileşmemiş bazı eski yaraları ortaya çıkarabilir...

İş hayatınıza odaklansanız iyi olur çünkü bugün duygusal anlamda bir roller coaster olacak gibi görünüyor. İlişkilerinizde bozulmalar olacak ve tam tersi bir yöne çekileceksiniz gibi görünüyor. Bir güç sizi iç dünyanızı zenginleştirmeye itebilir, diğer bir güç ise sizi bugün tanıştığınız birine doğru yöneltebilir. Yüzleşmelerden kaçınmak için yerinizde kalın.

Gösterişli olacağın bir gündesin. Fiziksel olarak hem enerjin hem güdün mevcut. Bu enerjiyi iyi şekilde değerlendirmek istiyorsun. Evin için fiziksel hareket gerektiren işlere girişmeyi dene. Bahçeyle uğraş, garajını temizle. Savaşçı kostümünü giyip yaşam alanına bir el atarsan iyi hissedeceksin. Öyleyse kendini süpürge, kürek ve çekiçle donat!Bugün farklı bir şey yapmak isteyecek gibi hissederek uyanabilirsin. Herkesin rutinine bir ara vermeye ihtiyacı vardır ve bugün yen bir şeyler denemek için iyi bir gün. Belki de rutininizi değiştirmek istersiniz, ya da bugün sizin boş gününüzse, dışarı çıkıp gününüzü ne yaparak geçirmek isterseniz onu yaparak geçirebilirsiniz. Yeni bir görünüm ya da dolap stili deneyin. Bugün, gününüze ve gelecek günlere tat katabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Üzerindeki yükün hafiflediğini görmek kendine daha çok zaman ayırmanı sağlayacak. Yeni gezi planları yapmakta yarar var. Sevdiğin arkadaşlarınla birlikte yeni yerler görmek senin için güzel bir deneyim olabilir.

16 Aralık 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay halen Boğa burcunda ilerliyor. Günün ilk yarısında duygu ve düşüncelerinizde, alacağınız kararlarda ve atacağınız adımlarda aşırılıklara gitmeye karşı dikkat edin. Bir süredir dilediğiniz bir duruma bugün kavuşabilir, sevindirici bir durumla karşılaşabilirsiniz.

16 Aralık 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geleceğini garanti altına almak adına önemli girişimlerde bulunabilirsin. Uzun bir aranın ardından kendine zaman ayırırken, farklı işlere de odaklanabileceksin. Kronik rahatsızlığın varsa, rutin kontrollerini aksatmamanda fayda var. Ayrı eve çıkma planları olan bir Oğlak burcuysan, konuyu ailene açmak ve desteklerini görmek kendini daha iyi hissetmeni sağlarken, araştırmalarını da hızlandırabilir. Sağlığın ile ilgili hassas davranmak isteyebilirsin.

16 Aralık 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi birikiminizi özgürce değerlendirmek istiyorsunuz. Üzerinizde hissettiğiniz baskı yanlış seçenekleri seçmenize yol açabilir. Böylece zarar eden finansal işbirlikleri içine girebilirsiniz. Eğer kafanızda ufacık bir karışıklık varsa bu tür işe girmemenizi tavsiye ederiz.

16 Aralık 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yaratıcılığınız kullanacağınız işlerle ilgilenebilirsiniz. Aşk hayatınız gündeminizi etkileyebilir. İkili ilişkilerinizde tamamlanmalar yaşayabilirsiniz. Zevk aldığınız işlerinize daha fazla yoğunlaşmak isteyebilirsiniz. Sevdiklerinizle zaman geçirmek size iyi gelecektir. Akşam saatlerinde duygularınızı daha fazla ifade etmek isteyebilirsiniz.

16 Aralık 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde maddi konularda ve insanlarla ilişkilerinizde ferahlık yaşayabilirsiniz. Ayrıca paranın hiç beklemediğiniz yerden geleceği bir gündesiniz.

16 Aralık 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün sıra harekete geçmeye gelince size eşlik edecek biriyle bir şeyler yapmayı düşünebilirsiniz. Yanınızda birinin olması her şeyi dengede tutmanızı birçok açıdan kolaylaştıracaktır. Başkalarının şu anki duruma dair bakış açısı sizi tamamen hazırlıklı olduğunuza temin edecek. Büyük konumlara gelmeye çalışırken küçük insanları ihmal etmeyin. Gerçek bir lider halkının arkasında yürür.

16 Aralık 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şu anda işi geride bırakmak ve kalbinizin istediğini yapmak iyi bir fikir olabilir. Özellikle kariyerinize verdiğiniz enerjiyi ilişkilerinizden çalıyorsanız, geri vermenin zamanı gelmiştir. Zihinsel olarak yaratıcı bir yerde olmanın getirdiği avantajları birçok farklı konuda kullanabilirsiniz. İşleri her zaman yaptığınız gibi yapmayın, hayatınızı değiştirmeyi ve ne olduğunu görmeyi deneyin!

16 Aralık 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İlişkilerinizde sabırlı görünen yapınızı, ani ve fevri hareketlerinizle bir anda koparabilirsiniz. Yumuşak ve ılımlı yaklaştığınız bir konu üzerinde çalışırken, küçük duygusal bir takıntı, bir anda değişime neden olabiliyor.

16 Aralık 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sizin hedeflerinizle çevrenizdekilerin hedefleri örtüştüğünden, bu dönemde yapacağınız her türlü işbirliği verimli olacak. Fiziksel enerjinizi ve zekânızı özellikle takım çalışmalarına yönlendirin. İkili ilişkileriniz de bu dönemde uyumlu ve verimli bir şekilde ilerleyecek.

16 Aralık 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün partnerinizle ilgili konulara öncelik verebilir, onun istek ve ihtiyaçlarıyla ilgilenebilirsiniz. İlişkiniz yoksa yeni biriyle tanışmanız mümkün ancak ilişkiye başlamak konusunda acele etmeyin.

16 Aralık 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, partnerinizle işbirliği içinde olmanız, kazançlarınızla ilgili ortak kararlar almanıza neden olacaktır. Yaşamınızı kendi istekleriniz dahilinde yönlendirmek isteyebilirsiniz.Sevdiğinizle çatışabilirsiniz. Dikkatli olmalısınız.

16 Aralık 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 11' 53" R
Ay
Oğlak
08° 16' 41"
Merkür
Koç
16° 28' 40"
Venüs
Koç
29° 26' 34"
Mars
Balık
28° 45' 03"
Jüpiter
Boğa
23° 39' 46"
Satürn
Balık
16° 27' 48"
Uranüs
Boğa
22° 16' 30"
Neptün
Balık
28° 52' 10"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 35' 14"
Lilith
Başak
23° 11' 51"
True Node
Koç
15° 23' 57"
Son Güncelleme : 29/04/2024 03:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>