Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Ayağa Kalkıyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Aralık 2021, Cumartesi

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 80%

Şu anda biri gerçekten dikkatinizi çekiyor olabilir. Biriyle yakın bir arkadaşlığın olabilir ya da öylesine derin bir ilişkiniz var ki birbirinizin zihnini okuyabiliyorsunuz. Bugün birçok güçlü bağlantılarınız olabilir. Ya da belki de sevgilinize karşı böyle hissedebilirsiniz. Sezgileriniz sonucu ortaya çıkan ilginç tesadüflerin tadını çıkarın.

Bugün bazı büyük hayallerle dolu olabilirsiniz. Kariyerinizde özellikle iddialı hissediyor olabilirsiniz. Şimdilik, şöhret ve zenginlik kazanmaya hazır olabilirsiniz. Bu kesinlikle mümkün olsa da, şu anda pratik bir plan üzerine konsantre olmanız gerekebilir. Bazı küçük adımlar atmaya başlayabilirsiniz, zaman ve kararlılıkla birlikte daha sonra hedefinize ulaşacaksınız.

Bugün kariyerinizle ilgili şanslı bir gün olabilir ki bu da size ekstradan para getirecek. Bunun dezavantajı ise, ekstradan vakit harcamanız gerekebilir, böylece şanslı kaderiniz kişisel hayatınızda geçici sorunlara yol açabilir. Sizin için önemli olan kişilerin yanı sıra ailenizin bu duruma oldukça canı sıkılacak gibi. Onlara bu durumun şu anda rahatsız edici olduğunu fakat uzun vadede herkesin daha iyi olacağını anlatın.

Evini tamir etmek için sanatsal yeteneklerinden faydalanabilirsin. Kitaplar ve iç dekorasyon, Feng Shui kolaylaştırıcılar olabilir. Fakat fikirlerinin çoğu estetik anlayışından filizleniyor. Yeni tarifler denemek isteyebilirsin de. Günün bu şekilde geçirebilirsin ve akşam da misafirlerini ağırlayabilirsin!Hem yaratıcı hem de estetik duyularınız şu anda yüksek, bu yüzden sanatsal arayışların şu anda size çok çekici gelmesi şaşırtıcı değil. Neden bir kursa kayıt olmuyorsunuz veya yaratıcı tarafınızı daha fazla keşfetmek için bir derse katılmıyorsunuz. Bir bonus olarak, ömür boyu arkadaş olabileceğiniz bazı insanlarla tanışmanız da olası. Bu bile tek başına giriş fiyatına değer!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Planladıklarına ulaşmak için hayatına daha çok disiplin katmayı düşünebilirsin. Çalışma düzenini yeniden ayarlamak hayallerine daha çabuk ulaşmana yardımcı olacak. Sevdiğin insanlar yanında durup sana güç verecek

18 Aralık 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay İkizler burcunda ilerlemeye devam ediyor. Gün içerisinde kısa süreli seyahatler ve organizasyonlara dahil olabilir, günlük rutininizin ve alışkanlıklarınızın dışına çıkabilirsiniz. İş ve özel hayatınız arasında denge kurmanız gerekebilir.

18 Aralık 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bazı konularda yanıldığını kabul edeceksin. Hatanı kabul etmen, düştüğünde ayağa kalkmanı kolaylaştıracak. Venüs Retro’su yarın burcunda başlıyor. Eklem ağrılarının artması nedeniyle sporu günlük rutinlerine eklemeye karar verebilirsin. Yeni hobiler belirlerken, farklı dilleri öğrenmek için eğitim araştırmalarına girişebilirsin. İlişkisi olan bir Oğlak burcuysan, partnerinle arandaki güven problemlerini çözmek isteyeceksin. Sosyal medya ile arana set koymayı düşünebilirsin.

18 Aralık 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün konuşmalarınızda agresif ve ikircikli cümleler kurabilirsiniz. Bugün konuştuğunuz her şeye dikkat etmeli, yaptığınız her işi ince ince planlayarak yapmalı, hızlı kararlar içinde bulunmamalısınız. Finansal anlamda gelir gider dengenize dikkat etmelisiniz. Ani gelişmeler sizi biraz sarsabilir.

18 Aralık 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Oldukça hareketli ve meşgulsünüz. Ancak çalışkan ve gayretli olmanız da gerekebilir. Yabancılarla daha çok temas halinde olabilirsiniz.

18 Aralık 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Şimdi size daha çok disiplin ve yapılanma gerekiyor. Gerçekten neyin önemli olduğuna karar verin ve onu sağlamak için çalışın. Sorumluluklarınız artıyor. Bilinçli olarak gerekli değişiklikler yapıyorsunuz, kontrölünüz altına alsanız daha az değişiklik yapmak zorunda kalacaksınız. Bu dönem bir dönüm noktasıdır. Hayatınızı düzene sokun.

18 Aralık 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Söz konusu gerçekler olduğunda son derece katı ve acımasız olabiliyorsunuz. Sert mizaçlı biri olarak tanınıyorsunuz ama aslında bu hassas yanınızı gizleyen bir maskeden başka bir şey değil. Kendinizi ifade ediş biçiminiz ve hisleriniz konusunda kendinizden belki de tam anlamıyla emin değilsinizdir. İnsanlar bu durumdan bihaber olabilir çünkü sadece kararlı ve atılgan yanınızı sergilemekte son derece başarılısınız. Diğer insanlardan karakterinizi esirgememeye çalışın.

18 Aralık 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bazı durumları düzeltmek için yalnızca biraz zamana ihtiyacı olabilir ve biraz mesafeli olmak işe yarayabilir. Zamanlama sorunlarını ciddiye almamaya çalışın. Planlar bazı engellere takılıyor olabilir. Geçmişten gelen bir şey şimdiki zamana müdahale edebilir. Kendi hedeflerinize odaklanmayı, etrafınızdaki gürültüyü susturmayı ve mümkünse kendinize biraz zaman ayırmayı hedefleyin.

18 Aralık 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ailenizin sorunları ile ilgileneceğiniz bir gün içindesiniz. Onlarla yapacağınız çalışmalar gündeme gelebilir. Sevdiklerinizin desteğini üzerinizde hissettiğiniz zaman başarınızın temposu için, gerekli ortamı sağlıyorsunuz.

18 Aralık 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sosyal hayatınızda tam bir uçarı kelebek olduğunuzdan, son dönemde çevrenizdeki bazı kişileri ihmal ettiniz. Şimdi bu ilişkilerinizi yeniden yoluna koymanın ve onlarla görüşmenin tam zamanı. Aile içinde veya arkadaşlar arasındaki bir anlaşmazlığı kesin olarak tümüyle çözüme kavuşturma şansınız epey yüksek. Uzlaşma ve birliğin ön plana çıktığı önemli bir dönem yaşayacaksınız. İleride zor zamanlarda bunun insanlar üzerinde yumuşatıcı bir etkisi olabilir.

18 Aralık 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yoğun birgündeminiz olabilir. Rutinleriniz, görev ve sorumluluklarınızla ilgilenebilirsiniz. Sağlığınıza dikkat edin. Özellikle ilaç veya alkol kullanımından kaynaklı bazı sorunlar ortaya çıkabilir.

18 Aralık 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Araştırmacı yapınızı zorlamayın. Bugün, özünüze dönmek isteyebilirsiniz. Bazı dostlarınızla istediğiniz iletişimi kurma konusunda zorlanacaksınız. Düşüncelerinizin yanlış anlaşılması sizin tarzınızla ilgili bir olay.

18 Aralık 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 08' 02" R
Ay
Oğlak
07° 24' 09"
Merkür
Koç
16° 27' 34"
Venüs
Koç
29° 21' 42"
Mars
Balık
28° 41' 60"
Jüpiter
Boğa
23° 38' 50"
Satürn
Balık
16° 27' 26"
Uranüs
Boğa
22° 16' 17"
Neptün
Balık
28° 52' 03"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 35' 01"
Lilith
Başak
23° 11' 25"
True Node
Koç
15° 24' 07"
Son Güncelleme : 29/04/2024 02:05

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>