Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Yönün Değişiyor Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Aralık 2021, Salı

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 70%

Oğlak burçlar, genellikle yalnızlıktan çok korkar. Bu da, neden sürekli kendilerini insanlarla çevrelediklerini ya da bir ailenin veya ekibin bir parçası olmaya çalıştıklarını açıklar. Bugünkü gezegen enerjileri, insanların birbirinden daha az ayrı, ama daha özgür olacağını gösteriyor. Bu kendinize gösterdiğiniz sevgi ve boş verme yeteneğinizle ilgili bir durum. Etrafınızdaki atmosferin tadını çıkaracaksınız, çünkü bu yaklaşımın avantajlarını daha net göreceksiniz.

Son birkaç gün içinde çok şey oldu. Olanların işlenmesi için kendinize yeterli zaman tanıdınız mı? Evde veya işte büyük değişikliklerin ortaya çıkması muhtemeldir. Kontrolünüz olmayan olaylar hakkında endişelenmek yerine, eldeki işe odaklanmak için elinizden gelenin en iyisini yapmanız gerekir. Bir roller coaster’a binmiş gibi hissedebilirsiniz, ancak birkaç gün içinde her şey yeniden yerini bulacak. Kendinizi gözlerinizi kırpıştırıp, yeni tuhaf ışığa alışmaya çalışırken bulabilirsiniz.

Bugün ekstradan para kazanma şansınız olacak. Son zamanlarda çok kurnazsınız ve yatırım seçimleriniz meyve veriyor gibi görünüyor. Kesinlikle keskin birzekasına sahipsiniz. Bunu kutlayın ve son zamanlarda kafanızı kurcalayan ufak tefek problemleri unutun.

Seni hayatta en çok ne motive eder? Muhtemelen ilişkilerin, kelimelerin ve fikirlerin. Hislerine, duygularına güvenebileceğini bilmek önemlidir çünkü her şeyden çok seni onlar motive der. Günün teması bu. Bu içinden de gelse dışından da gelse, bir duygu, hayatında müthiş şeylerin gerçekleşmesine sebebiyet verebilir!Siz inanıp onlar için harekete geçmedikçe hayalleriniz gerçekleşmez. Kimse bunu sizin için mümkün kılmayacak. Gardobunuzda saklanan bir iyilik periniz olmadığı sürece olaylara el atmanız gerekiyor. Ama yine de, bir şeyi gerçekleştirmenin farklı yolları olduğunu unutmayın. İlk adım kendinize inanmak ve her şeyin mümkün olduğunu kabul etmektir. Bugün hayal gücünüzü serbest bırakmak için muhteşem bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Eski şeylere ulaşmak için koşturmak yerine yeni şeyler için hevesli olmak daha mantıklı olacak. Alıştığın düzen içinde yaratıcı olmanın seni yormamasına dikkat etmelisin. Sürekli yeni şeyler denemekten kaçınmamalısın.

21 Aralık 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Yengeç burcunda ilerlemeye devam ediyor. Güneş ise Oğlak burcuna geçiyor. Ayın geri kalanında farklı kanallardan parayı kendinize çekebilir, finansal şanslarla karşılaşabilir, dışardan gelen paralarla ilgili özellikle fırsatlar yakalayabilirsiniz. Birikimler, çekilişler, riskli yatırımlar aracılığıyla kazançlar sağlayabilirsiniz.

21 Aralık 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bulunduğun ortamda kendini daha uyumlu ve iyi hissedebilirsin. Ancak bazı konularda beklenmedik gelişmelerin yaşanması seni huzursuz edebilir. Aile içerisinde çözüme kavuşmamış miras konuları gündeme gelebilir. Kariyerine dair köklü değişimler yaşayabilirsin. Ani kararlar ve gelişmeler olduğun yerden bambaşka bir konuma taşıyabilir seni. Uzun zamandır problemli bir ilişkin varsa, verilen değeri yeniden tartmak isteyip net bir karar alabilirsin.

21 Aralık 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Beklenti içinde olduğunuz konularla ilgili duygularınız zaman aşımına uğrayabilir. Ya da bazı gecikmeler hevesinizi kaçırabilir. Her şey sizin kontrolünüzde ilerlemek zorunda değil. Lütfen sürprizlere karşı biraz açık olun.

21 Aralık 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konular bugünde gündeminizi etkileyebilir. Denge arayışında olacağınız zamanlar var. Zihinsel açıdan heyecan duyduğunuz konulara yoğunlaşmak isteği içinde olabilirsiniz. Yaptığınız işlerde abartıya kaçma eğilimindesiniz. İşlerinizde konsantre olamayabilirsiniz. Günün büyük bir kısmı, iyimserlik içinde geçecektir.

21 Aralık 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bolluk odaklı bir günde olduğunuz için enerjiniz de yükselecek. Mutluluğunuz çevrenize de yansıyacak. Partnerinizle tartışmaktan kaçının.

21 Aralık 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bazı garip rüyalar, görüler ve psişik deneyimler gün boyu yakanızı bırakmayabilir. Bu sizin için alışılmadık bir durum olabilir ve bu defa ayaklarınızın yere sapasağlam bastığı bir ruh hali içerisinde olduğunuzdan tüm bunlar size hayal ürünü şeyler gibi gelebilir. Soru: Hayal gücü tam olarak nedir? Bilmiyoruz! Hisssettiklerinize şüpheyle yaklaşabilirsiniz ama ne olursa olsun altında yatan mesajları da bir düşünün. Size bir şeyler söylemeye çalışıyor olabilir.

21 Aralık 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizi biraz daha melankolik hissedeceğiniz bir dönemden geçebilirsiniz. Görünüşünde herhangi bir büyük değişiklik yapmaktan vazgeçmek özellikle akıllıca olur, çünkü anlık sıkıntılarla hareket ederek kendinizi tatmin etmeniz pek mümkün değil. Üstlendiğiniz her görevde size yardım eden güçlü bir enerji ve işleri halletmek irade gücünüz var. Önemsiz gördüğünüz görevleri halletmek, yapılacaklar listenizi azaltıp kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayabilir.

21 Aralık 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Enerjinizi çok güzel yönlendiriyorsunuz. Başlatacağınız işlerin size sağlayacağı avantajları çok iyi özümlemelisiniz. Özgürlük duygularının size zarar verebileceğini düşünerek, seçimleriniz konusunda dikkatli olun.

21 Aralık 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hedeflerinize ulaşmada başkalarıyla işbirliği yapmak için en uygun zamandasınız. Bu kişiler arkadaşlarınız, aileniz veyaarkadaşlarınız olabilir. Eğer bu elverişli dönemi parmağınızı bile kıpırdatmadan geçirirseniz, yarım kalan işleriniz gelecekte, kozmik koşulların bu kadar elverişli olmadığı dönemlerde dönüp dolaşıp tekrar sizi bulacak.

21 Aralık 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugünkü Dolunay sağlık evinizde gerçekleşiyor. Hem kendinizle ilgilenme hem de günlük yaşamınızı derleyip toparlama zamanı gelmiş olabilir. İşleriniz ve aileniz hep ön planda ama kendinizi de ihmal etmemelisiniz.

21 Aralık 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İnatçılığınızın baskın olduğu bir gün geçireceksiniz. Bazı kararları vermeden önce, geçmişin pürüzlerinden kurtulmalısınız. Takıntılarınızın sizi olumsuz etkilemesine izin verirseniz, hedeflerin gecikmesine neden oluyorsunuz.

21 Aralık 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 18' 15"
Ay
Akrep
26° 10' 59"
Merkür
Koç
26° 30' 53"
Venüs
Balık
21° 47' 08"
Mars
Balık
05° 04' 53"
Jüpiter
Boğa
16° 49' 30"
Satürn
Balık
13° 19' 05"
Uranüs
Boğa
20° 40' 07"
Neptün
Balık
27° 48' 51"
Plüton
Kova
01° 49' 41"
Chiron
Koç
18° 48' 07"
Lilith
Başak
19° 48' 45"
True Node
Koç
15° 36' 09"
Son Güncelleme : 29/03/2024 15:30

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>