Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Disiplinlisin Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Aralık 2021, Çarşamba

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 70%

Bugün kavga çıkarmak için bir iyi bir gün değil. Anaç tarafınızı ortaya çıkarın ve yaratıcı bir şeyler yapın. Evinizde kalıp, yaşam alanınızda bazı iyileştirmeler yapın. Tutkulu doğanızı, üretken bir şeyler yapmak için kullanın. Duygularınız ve eylemleriniz bugün birbirleriyle sıkı sıkıya bağlı olduğundan, yüzeyselliğin aksine derin bir şekilde hareket ettiğinizden emin olun, aksi takdirde kalbinizin gerçekten istemediği bir yere gidersiniz.

Bugün sizin için müthiş bir gün! Duygularınız sadece döngüsel bir zirvede değil, aynı zamanda bugün herhangi bir karşıtlığa karşı cesur kalmanıza yardımcı olacak ek bir gücü de var. İyi haber, planlarınızın ve organizasyonunuzun şu anda size ödeme yapması ve işinizde hedefinize doğru ilerlemenize yardımcı olan kuvvetli bir gücü olmasıdır.

Bugün, artık size faydası olmayan ilişkilerinizden kurtulmak için doğru an! Bu kolay olmayacak ama yapmalısınız. Hem profesyonel hem de kişisel hayatınızda, sizi rahatsız eden durumlardan veya yükümlülüklerden kurtulma konusunda çok kararsızsınız. İnsanları kırmaktan ya da kızdırmaktan korkuyorsunuz. Ancak, en sonunda yine siz üzülüyorsunuz. Kendi isteklerinize daha fazla önem verin ve kendi yolunuzu izleyin.

Bugün, diğer insanlardan farklı yaşam felsefen olduğunu fark edeceksin. Ailedekilerle veya arkadaşlarınla yaptığın tartışmalarda, ne kadar da karşıt fikirlere sahip olduğunu göreceksin. Siyasi görüşün farklı olabilir. Ya da spiritüellik, dinsel meseleler hakkında özgün bir düşünceye sahip olabilirsin. Kendini öznelliğine sahip olmak iyi bir şeydir, merak etme. Tam da olman gereken insansın!Durmaksızın dünyanızdaki her şeyi sakin ve dengede tutmaya çabalarken, en önemli şeyi yani kendinizi unutuyor olabilirsiniz. Emin olun, bu aralar ihtiyacınız olan ilgili görüyorsunuz. Yeri geldiğinde söylenmesi gerekenleri söylemek için daha girişken bir tutum sergilemekten korkmayın. Unutmayın ki dengeli olmanın bir parçası da pasif olduğunuz ölçüde aktif de olmak demektir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Eski arkadaşlarınla zaman geçirmek sana iyi gelebilir. Eski güzel günleri hatırlayıp nostalji yapmak aranızdaki arkadaşlığın ilerlemesini sağlayacak. Sevdiklerinle daha çok zaman geçirmek günü daha verimli geçirmek için seni motive edebilir.

22 Aralık 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Aslan burcunda ilerliyor. Öğle saati ve civarında gelecek odaklı planlarınızla ilgili harekete geçebilirsiniz. Finansal konular, alacaklar ve ödemeler gündeminizde olacaktır. Harcamalar ve maddi konularla ilgili şans ve şanssızlıklarınızın artabileceği bir gün.

22 Aralık 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaşam simgesi Güneş’in burcunda hareket etmeye başlaması birçok güzel haberi de beraberinde getirecek. Beklemediğin anlarda telefonun çalabilir ve uzun konuşmalar yapabilirsin. Geleceğe yönelik planlar yaparken, mümkün olduğunca sakin bir şekilde hareket edeceksin. Çocukları olan bir Oğlak burcuysan, eğitimleri ile ilgili konuları daha yakından takip etmek isteyeceksin. İdeal kilona ulaşmak için profesyonel hareket etmeye karar verebilirsin. Spor salonuna yazılmak için araştırma yapıyorsun.

22 Aralık 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İçinize attığınız konuları konuşmak isteyeceğiniz bir gün. Artık bir şeyleri açıklamak ve rahatlamak istiyorsunuz. Kalbinizi kıran canınızı sıkan her ne varsa bugün bunları söylemekten çekinmeyin. Çünkü bir daha bu fırsatı yakalayamayabilirsiniz.

22 Aralık 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Endişe duyduğunuz konular gündeminizi etkileyebilir. Ortaklı para durumlarına karşı tedbirli olmanız gereken durumlar olabilir. Finansal konular da yenilenmeye gitmek isteyebilirsiniz. Başkalarıyla fikir alışverişi yapacağınız zamanlar var. Sorumluluğunuz altında olan konularda düzenleme ve planlama yapmanız gerekebilir.

22 Aralık 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kariyerinizle ilgili planlarınızı ertelemeyin. Para getiren yeni başlangıçlar için çok uygun zaman. Sevginizi ifade edin ve duygularınızı özgür bırakın.

22 Aralık 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İç ve dış kimlikleriniz arasında bir çatışma yaşanabilir. Belki de etrafa belli bir imaj yansıtmaya alışıksınız. Pek çok kişi bu maskenin gerçekten siz olduğuna ve gerçek benliğinizi sergilediğinize inanabilir, ancak görünenin ardında daha utangaç ve sessiz sedasız bir mizaca sahip olabilirsiniz. Bu iki yönünüzü uzlaştırmanın bir yolunu bulmalısınız. Aynı anda iki kişi olmak hiç de kolay olmasa gerek!

22 Aralık 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Zihninizde sayısız fikirler dönüyor. Tutkularınız ve yaratıcılığınız kesiştiğinden, kendinizi çekinmeden ifade etmek için mükemmel bir zaman olacaktır. Kendinizi sanata daha ilgili bulabilirsiniz. Geçmişe dair pişmanlıklar ön planda olabilir fakat bir aksiyon almadan hissettiğiniz olumsuz duyguların kime ne faydası var? Eğer sizi gerçekten daha iyi hissettireceğini düşünüyorsanız o kişiyle iletişime geçmekten kaçınmayın.

22 Aralık 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Enerjinizin yüksek olduğu bugün, her konuda dikkatli olmak zorundasınız. Olayları akışına bırakmak yerine takip ederseniz karlı çıkacaksınız. Evinizle ilgili harcamaların gündem kazanmasıyla, bütçenizi yeniden dengelemelisiniz.

22 Aralık 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Alışık olduğunuz sorun çözme yönteminizi bir tarafa bırakıp, yeni yaklaşım yolları aramayı deneyin. Hiç denenmemiş bir yol bazen herkesin gittiği yoldan daha etkili olabilir. Hem bu yeni yolda sizinle birlikte yürüyecek ve karşılaşacağınız engellerde size yardım edecek yeni yol arkadaşları da bulacaksınız.

22 Aralık 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Borç, kredi, ortaklık ya da miras konularıyla ilgili hızlı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Verdiğiniz kararlarla ilgili olarak atılması gereken adımlar için uygun bir gün. Ancak bazı alanlarda da kısıtlanmış hissedebilirsiniz.

22 Aralık 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Birçok işi bir arada yaptığınız zaman, motivasyonunuz artıyor ve kendinizi yenilenmiş hissediyorsunuz. İfade etmenin huzurunu yaşayacaksınız. Olabilecek aksilikler karşında belirli bir strateji uygulamalı ve önlemlerinizi almalısınız.

22 Aralık 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 46' 52" R
Ay
Akrep
23° 03' 49" R
Merkür
Koç
15° 58' 52"
Venüs
Koç
25° 06' 44"
Mars
Balık
26° 02' 15"
Jüpiter
Boğa
22° 50' 49"
Satürn
Balık
16° 08' 32"
Uranüs
Boğa
22° 04' 34"
Neptün
Balık
28° 45' 35"
Plüton
Kova
02° 05' 29"
Chiron
Koç
20° 23' 12"
Lilith
Başak
22° 48' 28"
True Node
Koç
15° 35' 03"
Son Güncelleme : 25/04/2024 15:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>