Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Sorunlar Çözülüyor Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Aralık 2021, Çarşamba

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 60%

Güzel sanatlardan biriyle ilgili ders almayı düşünüyorsanız, bu gün bu konuda ciddi düşünmenin tam zamanı. Zihniniz, becerileriniz hakkında ince bir ayar yapmak için doğru anda. Yakın bir arkadaşınız veya sevgilinizden bir mesaj veya telefon alabilirsiniz ve bunun akabinde duygusal bir konuşma yaşanabilir. Akşam ise, dışarı çıkın ve biraz eğlenin.

Bugün mükemmel bir plana benzeyen, yarın mükemmel bir plan gibi görünmeyebilir. Tüm yumurtalarınızı bir sepete koymayın. Sizi ağına almak ve kendi planlarına çekmeye çalışan birileri var. Küçük yatırımlara dikkat edin. bugün, gözlerinizin kapanma olasılığı olan bir gün.

Etrafınızdakilere yeni bir yakınlık duygusu hissetmenizle bugün özellikle mutlu olabilirsiniz. İş ve maddi hayatınız gayet yolunda gidiyor ve geleceğiniz parlak gözüküyor. Gelecekte denemek isteyeceğiniz projelere yönelebilirsiniz, bu da hevesinizi arttırabilir. Fikirler daha da hızlı ve daha fazla sıklıkla gelecek gibi görünüyor. Gününüz güzel olsun.

Hemen, kıssadan hisse sonuçlara varmamalısın. Günün enerjisi seni biraz düşüncesiz ve dürtüsel harekete açık hale getirebilir. Birisi veya bir şey konusunda aceleci kararlar alma ihtimalin yüksek. Fakat seçimlerin konusunda bu kadar ivedi olma. Görüşlerini, harekete geçmeden önce bir başkasıyla paylaşman iyi olacaktır. Herhangi bir adım atmadan önce elinde yeterli veri ve bilgi olduğundan emin ol. Uzmanlarla ve arkadaşlarınla küçük tartışmalar yap; fikirler topla. Olayın dışında kalan kişilikler daha tarafsız bir bakış sağlayacaktır.Eğer aynı rüyayı görüp duruyorsan, belki de yapman gereken bir şey vardır. Bazı rüya tabircilerinin dediğine göre içinde insanların olduğu tekrarlayan rüyalar, o insanlara söyleyecek önemli bir şeyiniz var demektir. Eğer bu size oluyorsa, bugün rüyanızda gördüğünüz o kişiyle konuşmak için uygun bir gün. N e söylemek gerektiği konusunda emin olmasan bile onlarla sohbet et. Eğer uzakta yaşıyorlarsa belki onları aramak ya da mektup yazmak dagörebilir. Ya da rüyalarınız yalnızca bu kimseyi özlediğinizi söylemeye çalışıyor da olabilir!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile içindeki sorunlara detaylı çözümler üretmeye çalışmak daha çok bir araya gelmenizi sağlayabilir. Sorunların çözümü için birbirinizi yargılamadan dinlemeye özen gösterip anlamaya çalışmak aranızdaki iletişimi düzeltecek.

29 Aralık 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Jüpiter Balık Burcuna geçiyor. Gün içinde ilişkilerinize daha çok kafa yorabilir, sevdiğiniz insanlar için daha çok çabalayabilirsiniz. Bu dönemin negatif potansiyeli, bir kişiyi veya bir ilişkiyi gözünüzde çok fazla büyütmek ve abartmak olacaktır.

29 Aralık 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaz aylarında başlayan ve huzursuzluğa neden olan konular yavaş yavaş yoluna girmeye başlayacak. Şans gezegeni kendisini iyi hissettiği burçta konumlanırken, senin için olumlu etkileri de beraberinde getirecek. Eğer yalnız bir Oğlak burcuysan, tanışacağın kişi seni düşünceleriyle oldukça etkileyecek. Geleceğini tasarlarken, kariyerine yurtdışı planlarını eklemeye karar verebilirsin.

29 Aralık 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özlem duyuyorsunuz. Yaşadığınız kayıpların hasreti henüz çok taze bunun nasıl başa çıkabileceğinizi çok iyi bilmiyorsunuz. Duygularınızla bahşetmeyi öğrenmelisiniz. Kalbiniz kıran her duygu da çevrenize set örmemeli tam tersine hayata karışmalısınız.

29 Aralık 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek beklentileriniz gündeme gelebilir. Maddi konularınızla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Otorite figürleriyle ilgili olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. İş hayatınızda istediğiniz desteği alacağınız bir gündesiniz. İlişkilerinizle ilgili fazla beklentiye girmemeye çalışın. Arkadaşlarınızla zaman geçirmek size iyi gelecektir.

29 Aralık 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Benzer olaylara aynı tepkileri verirseniz geçmişle aynı sonucu alacağınız için daha bilgece düşünmeye dikkat edin. Böylece aldığınız kararlar, daha tutarlı olur.

29 Aralık 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kaybedecek neyiniz var? Gezegenler sizi eski inançlarınızda kurtulmanız için, meyvelerini düşürmeye çalıştığı bir ağaç gibi yeni inançlara ve gelişmelere yer açmak için sallıyor. Bir zamanlar adınız gibi emin olduğunuz konularda şimdi yalnızca şüpheleriniz var. Gerçekleşebilecek en kötü ihtimali düşünürken, tutkuyla bağlı olduğunuz şeylerin aslında o denli önemli olmadığını fark etmenin size faydası dokunabilir. Eski defterleri kapatıp yepyeni bir sayfa açmanın zamanı geldi.

29 Aralık 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendiniz için son bir kez daha ayağa kalkmanız ve herkese sizin ne kadar dayanıklı bir insan olduğunu göstermeniz gerekiyor. Ulaşmak istediğiniz kişisel hedefleriniz varsa, bir an önce başlamak ve mümkün olduğu kadar yardım toplamak gereklidir. Yapmanız gereken gerçek bir işiniz olsun ya da olmasın, yine de üzerinde çalışmak için üretken bir hedef bulabilmelisiniz.

29 Aralık 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bu dönemde sosyal yaşamınızın ilginç olaylara sahne olduğunu görecek ve önemli kişilerle bir arada olacaksınız. Bu grup aktiviteleri çerçevesinde; bazı kişilerle, aynı düşünce noktasında buluşacak ve kenetleneceksiniz.

29 Aralık 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün yeni fikirlerle karşı karşıya geleceksiniz. Beraberinde getireceği riski alma cesaretini de gösterirseniz, etkili olacaksınız. Başarılı olursanız meslektaşlarınızdan gelecek desteğe güvenebilirsiniz. İlişkinizde açık davranmanız gerekiyor. Sevdiğiniz kişiden gelebilecek sıradışı fikirler, yeni yollar açarak sizin yepyeni bir yönünüzü ortaya çıkabilir. Ancak alçakgönüllülüğünüzden taviz vermemeye özen gösterin, risk almakla kibirli olmak arasında ince bir çizgi vardır.

29 Aralık 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Ekip çalışmaları ya da organizasyon yapmak veya yönetmek için yüksek bir enerjidesiniz. İkna gücünüz yüksek. İş gündeminiz yoksa arkadaşlarınızla bir araya gelmek, eğlenceli vakit geçirmek için güzel bir gün.

29 Aralık 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal ve sosyal ilişkilerinizde hareketlenmeler söz konusu olacak. Bugün, katılacağınız toplantılarda olumlu hareketlerinizle birçok kişinin ilgisini çekmeyi başaracaksınız. Çocukları olan Yengeçleri eğlenceli bir ortam bekliyor.

29 Aralık 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 58' 48" R
Ay
Başak
11° 29' 28"
Merkür
Koç
17° 27' 03"
Venüs
Koç
17° 46' 28"
Mars
Balık
21° 25' 59"
Jüpiter
Boğa
21° 28' 40"
Satürn
Balık
15° 34' 17"
Uranüs
Boğa
21° 44' 44"
Neptün
Balık
28° 33' 56"
Plüton
Kova
02° 03' 46"
Chiron
Koç
20° 02' 30"
Lilith
Başak
22° 08' 51"
True Node
Koç
15° 36' 51"
Son Güncelleme : 19/04/2024 16:30

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>