Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Yenilikçisin Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Aralık 2021, Pazartesi

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 100%

İdealist aşk bugün karşınıza çıkabilir. Bu, bir meslektaşınızı veya grubunuzdan birini içerebilir. Veya tamamen arkadaş olarak gördüğünüz biri bile olabilir. Bu kişi her kim ise, gerçek olamayacak kadar mükemmel görünüyor. Bu duyguları ilk kez yaşıyorsunuz ve karşınızdakinin kusurlarını da sevmek zorunda olduğunuzu unutmayın.

Tutkular son derece yüksekte seyretmeye meyillidir ve büyük ihtimalle kendinizi tam da böyle bir şeyin ortasında bulacaksınız. Başka neresi olabilir ki? Eğer bir Oğlak iseniz her gün bir Oğlak günüdür, ancak bu, bugün normalden biraz daha yoğun olabilir. Çatışan enerjiler, kafanızın tam ortasında, birbirine çarpacak ve şimdi ya da asla türünden önemli bir karar vermeniz gerektiğini fark edebilirsiniz. Yapmanız gereken tüm hazırlık çalışmalarını yaptınız. Şimdi harekete geçme zamanı.

Bir arkadaşınız bugün sizden biraz borç para isteyebilir ve siz de sanki ihtiyacı olandan ve kesinlikle sizin verebilceğiniz miktardan daha fazlasını istiyor gibi hissettiniz. Bunun sizi tuhaf bir duruma soktuğunu düşünebilirsiniz, ancak arkadaşınızla konuşup ona durumu anlatmaya çalışın. Eğer hayır demeniz gerekiyorsa, söyleyin! Zaten gerçekten arkadaşınızsa, sizi anlayacak ve durumuna başka bir çözüm bulacaktır.

Duygularının üstesinden gelemeyeceğin bir gün olacağa benziyor. Her zamankinden daha kararsız ve uçarısın. Fakat bunun aslında senin yararına olacağını bil. Mağarandan çık ve dışarıda derin bir nefes al. Neşeli bir tavır, el attığın her ne olursa olsun ilerleme kaydetmen için hayati önem taşıyor. Yanıtlarını ise, başkalarıyla gerçekleştirdiğin diyaloglarda aramaya çalış.Bazı zamanlar gerçek duygularınızı ifade etmek hoşunuza gitmiyor. Asıl düşüncelerinizi kendinize saklayarak gizemli adamı oynamayı tercih ediyorsunuz. Çevreyi izlemekten ve etrafınızdaki insanları gözlemlemekten hoşlanıyorsunuz. Bu durum daha stratejik hamleler yapmanıza olanak veriyor! Ancak bugün insanlara karşı daha açık olmaya hazır olacaksınız. Umutlarınız ve hayallerinizle ilgili önemli bir itirafta bulunursanız, kendinizi iyi hissedeceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün vaktinin çoğunu bir dostuna yardımcı olarak geçirebilirsin. Onun sorunlarını çözmesine yardımcı olmak, işleri konusunda önerilerde bulunmak senin için yorucu olabilir. Kendine zaman ayırmayı ihmal etmemelisin.

27 Aralık 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Terazi Burcunda ilerliyor. Güne ve haftaya başlarken görev ve sorumluluklarınız ön planda olacaktır. Eğitimleri tamamlama, resmi başvurularla ilgili işler, yurtdışı bağlantıları gün içinde öne çıkabilir. Aile büyükleri ve akrabalarla iletişim artabilir.

27 Aralık 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Belirsizliğe sahip ilişkilerde, kara bulutları ortadan kaldırmak için daha fazla çaba göstereceksin. Sanatla ilgilenen bir Oğlak burcuysan, yaratıcılığını farklı alanlarla birleştirmek için araştırmalarına hız vereceksin. Dış görünüşü yenilemek isteyebilirsin. Ev satın alımı gibi yatırımlarda bulunmaya karar verebilirsin. Eğitim ve kişisel gelişim konusunda masraftan kaçınmayacaksın.

27 Aralık 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ayrılık kararı sonrası pişmansınız. İlişkinize yeniden başlamak için adım atacaksınız. Ama bu adım karşılıksız olabilir. Geçmiş zamanı telafi edemeyebilirsiniz. Karşı tarafın söylediği sözler altında ezilebilir ve intikam alma duygusu ağır basabilir. Böyle anlarda biraz yumuşak huylu olmak kazancınıza olacaktır.

27 Aralık 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızdaki sorumluluklarınızla ilgileneceğiniz bir gündesiniz. Sabah saatlerinde yoğun bir gündeminiz olabilir. İletişimin hızlı aktığı zamanlar var. Gün içinde hedeflerinize ulaşmak için uygun koşullar oluşacak. Sağlam temeller atmak isteyeceksiniz. Akşam saatlerinde arkadaşlarınızla plan yapmak isteyebilirsiniz.

27 Aralık 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygularınızın dalgalandığı bir gün. Hayal gücü gerektiren konulara yönelik çalışmalar yapanlar için verimli zaman. Aceleci davranıp yanlış karar vermeyin.

27 Aralık 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün içinde başkalarından olumlu geri bildirim alabilirsiniz. Bazen takdir edilmediğinizi hissediyorsunuz, ancak bugün büyük iltifatlar işitebilirsiniz. Belki de üstlerinizden biri emeklerinize verdiği desteği gösterebilir ya da görüşlerine değer verdiğiniz birinden hak ettiğiniz övgüyü alabilirsiniz. Öyle ya da böyle değerinizin bilindiğini hissedeceksiniz. Alkışları kabul edin ve eğilip selam verin!

27 Aralık 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Günü rekabet duygusuyla açabilirsiniz, size kariyer konusunda avantaj sağlayan bu duygu eğer kontrol altına alınmazsa ilişkilerinizde yıkıcı bir etki yaratabilir. Kariyerinizde size yardımcı olacak faydalı bir şeyler öğrenebilir veya gelecek veya uzun vadeli hedefler için planlar hakkında düşünmekten ve konuşmaktan keyif alabilirsiniz. İnsanlar sizden övgü ve vefa ile bahsedecektir.

27 Aralık 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ailenize karşı derin duygular içindesiniz. Onların her türlü sorununu yüklenmenize karşın, bazen karşılığını alamıyorsunuz. Olağanüstü işler peşinde koşmak istiyorsunuz. Hayallerinizin sizi yönlendirmesine izin verin.

27 Aralık 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir süredir aklınıza koymuş olduğunuz hedefler, en sonunda yakalayabileceğiniz kadar yakınınıza geliyor. Son birkaç adımı atmak için gereken enerjiyi içinizde hissediyor, farklı çevrelerden destek de görüyorsunuz. Ayağınızı yere sağlam basın ve sebatla çalışın; istediğiniz sonucu alacaksınız.

27 Aralık 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Haftaya başlarken kariyerinizle ilgili konular gündeminizde olabilir. Bazı krizli durumlar oluşabilir ancak yöneticiniz Satürn sizi destekliyor olacak. Süreci rahatlıkla yönetebilirsiniz.

27 Aralık 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Ay'ın konumu; maddi konularda fırsatları duygusal boyutlara taşıyacağınızı gösteriyor. Uzun süredir düşündüğünüz konular üzerinde destekleyici çalışmalar içinde olursanız, enerjinizi olumlu bir şekilde pasife edebileceksiniz.

27 Aralık 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 53' 21" R
Ay
Yay
07° 24' 44"
Merkür
Koç
16° 01' 58"
Venüs
Koç
26° 30' 58"
Mars
Balık
26° 55' 03"
Jüpiter
Boğa
23° 06' 38"
Satürn
Balık
16° 14' 52"
Uranüs
Boğa
22° 08' 25"
Neptün
Balık
28° 47' 44"
Plüton
Kova
02° 05' 42"
Chiron
Koç
20° 27' 07"
Lilith
Başak
22° 56' 03"
True Node
Koç
15° 31' 33"
Son Güncelleme : 26/04/2024 18:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>