Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Fikirlerini Değerlendiriyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Aralık 2021, Cuma

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 100%

Bugün kendinizi çok duygusal insanlarla uğraşırken bulabilirsiniz. Ailenizi ya da kardeşinizi ziyaret edebilirsiniz. Bir aile toplantısında, bazı yoğun duygusal anlar yaşanabilir. Ne söylendiğine dikkat edin, çünkü önemli. Bugün havayı yumuşatmak ve bir şeyleri derinlemesine incelemek için bir fırsat olacak. Sevgi ve sabırla kalpler açılacak ve iyileşme süreci başlayacak.

Bugün, gerçekten yapmak istediğiniz tek şeyin gevşemek ve temel olarak hiçbir şey yapmamak olduğu bir gün olsa da, yapabilecek gibi hissetmeyebilirsiniz. İçinizden bir ses çalışmanızı söylüyor. Dolabınızı temizleme, evinizin etrafındaki peyzajı yeniden yapma veya pencerelerinizi silme isteği duyabilirsiniz. Bu görevleri bir kenara koyun. Kendinizi el emeğine zorlamak, bugün gibi bir günde devam etmenin yolu değildir. Eğer bu enerjiyi bir şeye aktaracaksanız, eğlenceye aktarın. Bunu hakediyorsunuz.

Bugün bir başkası için kendi gündeminizi bir kenara koyabilirsiniz. bunu kendi çıkarınızdan çok bir arkadaşınız için yapsanız da gününüzü ev işleriyle geçireceksiniz gibi görünüyor. Alet edevat kutusu gün boyu işinize yarayabilir. Gün ortasında, günü bu şekilde geçirdiğiniz için biraz canınız sıkılabilir, siniriniz bozulabilir. Fakat sıkı bir şekilde çalışıp geri kalan tüm işleri bitirin. Daha sonra kendinizi dışarı çıkarak ödüllendirebilirsiniz.

Günün ateşli enerjisi, demlenmeye bıraktığın projeleri artık tüketebileceğinin haberini veriyor. Harekete geç. Geri planda kalmak yerine sahnedeki yerini al. Hareket için yeterli yakıtın var ve kalkış için hazırsın. Tek yapman gereken moturu çalıştırmak. Duyguların gücünü, seni yıldızlara taşıyacak güçlü bir destek olarak kullan.Muhtemelen dışarıdan oldukça iyi görünüyorsunuz fakat duygusal olarak o kadar da çekici hissetmiyor olabilirsiniz. Bugüni aynaya bakıp Frankenstein'ın canavarını görmüş gibi hissettiğiniz o günlerden biri olabilir. Bugün kendinizi şımartmak için muhteşem bir gün. Cilt bakımı ya da masaj yaptırın ve başlamışken, saunaya ya da jakuziye de girin. Kendinize meyveli buzli bir içecek ısmarlayın. O zaman kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Enjoy!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Etrafındaki olayların seni gereksiz yere sinirlendirmesine müsaade etmemelisin. Sakinliğini korumak için daha özenli davranabilirsin. Bu sayede olası tartışmalardan dahi kazanan taraf olarak çıkma şansın olacak.

31 Aralık 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Akrep burcunda ilerliyor. Güne başlarken geleceğe dair hayalleriniz, hedeflerinizle ilgili fikir alışverişinde olabilirsiniz. Arkadaşlarınız, kararlarınız veya duygularınızda etkin ve belirgin olabilir. Ertelenmiş işleriniz bugün tamamlanabilir.

31 Aralık 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aklındaki farklı fikirleri değerlendirerek, yeni yıla yeni umutlarla başlangıç yapmak isteyeceksin. Eğer yalnız bir Oğlak burcuysan, hiç beklemediğin bir kişiden gelecek aşk itirafı afallamana sebep olabilir. Şehir dışında yaşayan yakınlarınla bir araya gelebilirsin. Yapacağın seyahat programları, kendini daha rahat hissetmeni sağlayabilir.

31 Aralık 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İletişim de olduğunuz kişilere nasıl yol izlemesi gerektiği konusunda yardımcı olacaksınız. Sizi örnek alan insanlardisiplininizden fazlasıyla yararlanabilir. Bunun için kendinizi geliştirmeye devam etmeli ve donanımlarınızı arttırmaya ekstra özen göstermelisiniz.

31 Aralık 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bilemediğiniz konular gündeminizi etkileyebilir. İlişkinizde çift taraflı durumlar oluşabilir. Elinizde olmayan nedenlerden dolayı kayıplar gerçekleşebilir. Sıkıntı duyduğunuz konuları bitirmek için istek duyabilirsiniz. İçsel süreçler yaşayacağınız zamanlar olabilir. Daha çok bitirilmesi gereken işlere yoğunlaşabilirsiniz.

31 Aralık 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yorgunluğunuzu partneriniz anlayışla karşılıyor. Onunla daha çok birlikte olmalısınız. Herkes sizi seviyor ama aynı anda kıskanıyor.

31 Aralık 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün birine onu ne kadar önemsediğinizi söylemek için ideal bir gün. Çok sevdiğiniz bir arkadaşınız varsa ona çiçek alabilir ya da güzel bir kart gönderebilirsiniz. Evren bize melekleri pek çok farklı formda gönderir. Zorda kaldığınız bir anda size yardım elini uzatmış ve günlerinizi daha aydınlık kılmış biri olabilir. Hayatınızda yarattıkları farkın hakkını vermeyi deneyin. Bugün, şükranlarınızı sunun.

31 Aralık 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün çoğunluğun aksine, daha az tercih edilen bir yolu tutma isteği duyabilirsiniz. Birdenbire aklınıza bir fikir gelebilir veya başka birinin size yardımcı olacak bir eyleminin sizin üzerinizde büyük etkisi olabilir. Kendinize özgü olmak mutlu edici olsa da hayatınızı derinden etkileyecek bir karar almadan önce bunun geçici bir heves değil, ayakları yere sağlam basan bir fikir olduğundan emin olun.

31 Aralık 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün çevrenize karşı oldukça kapalı ve ketum bir tavır içindesiniz. Bazı olayları tekrar tekrar irdeliyorsunuz. Birlikte çalıştığınız kişilerin, finans desteklerini isteyebilirsiniz. Kısa sürede çözüme ulaşabileceksiniz.

31 Aralık 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün işinizde yeni sorunlarla karşılaşacaksınız. Ama tam zamanında gelen bir yardım sayesinde görevinizi sakince tamamlayabileceksiniz. Her ne kadar bu yardım alışılmadık bir yerden gelse de, sakın geri çevirmeyin. Sağlığınız konusunda gelecek için ibreyi olumlu yöne çevirebilirsiniz. Olaylara sabır ve dikkatle yaklaşırsanız, uzun vadede bazı sağlıksız davranışlarınızdan vazgeçebilirsiniz.

31 Aralık 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yılın son gününü biraz sakin ve kalabalıklardan uzak geçirmek isteyebilirsiniz. Sosyalleşmek yerine evinizde ailenizle geceyi geçirmek size iyi gelebilir. Yıl biterken hayatınızla ilgili önemli kararlar verebilirsiniz.

31 Aralık 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İdealleriniz uğruna çevrenize karşı kırıcı tutumlar içine girebiliyorsunuz. Koşullarınız olumlu gelişse bile, yaptığınız her işte gizli bir tatminsizlik duygusu sizi rahatsız ediyor. Bugün, hedeflerinizle ilgili düşüncelerinizi gizleme gereği duyacaksınız.

31 Aralık 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 21' 44" R
Ay
Yay
00° 33' 12"
Merkür
Koç
15° 59' 42"
Venüs
Koç
25° 50' 54"
Mars
Balık
26° 29' 56"
Jüpiter
Boğa
22° 59' 06"
Satürn
Balık
16° 11' 52"
Uranüs
Boğa
22° 06' 35"
Neptün
Balık
28° 46' 43"
Plüton
Kova
02° 05' 36"
Chiron
Koç
20° 25' 15"
Lilith
Başak
22° 52' 26"
True Node
Koç
15° 33' 18"
Son Güncelleme : 26/04/2024 05:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>