Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Haziran 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sizden beklenen mesajı daha fazla geciktirmemelisiniz. Duygularını belli etmekten kaçınıyor, ama size olan yakınlığı tartışma götürmez. Bugün ilgisini iyice açığa çıkartabilir.

Son günlerde onaylamadığınız bazı davranışları ilgili kişilerle konuşmak isteyeceksiniz. İşyerinde uygulanacağı söylenen bazı değişiklikler sizin için pek kazançlı olmayabilir.

Size verilmesi gereken bir paranın gecikmesi söz konusu. Paranın size ulaşması biraz daha süre gerektiriyor, sabırlı olun. Para sıkışıklığınız birçok nedene bağlı. Gerçekçi bir çözüm sıralaması işe yarayabilir.

Kimi çabalarınızın boşa çıkması sizi üzebilir. Arkadaş çevrenizde şartlanmış kişilerle ikili görüşmelerden uzak durmalısınız..

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir yakınınızınsorunuyla ilgili iyi haberleriniz var. Buna sevineceksiniz. Yakın çevrenizdeki bazı başarıların abartı olduğu şeklindeki yargılarınız, size bu tespitlerde yalnızlıklar yaşatabilir. Bunları doğru zamanlamalarla tartışmaya açmanızda yarar olacak. Objektif ve kararlı özelliğinizle bugünlerde çok zor bir durumun üstesinden geleceksiniz.

10 Haziran 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 07:04 Ay-Boğa burcunda ilerleyecek. Bu enerjinin özündeki sağlamlık her alanda hissedilir. Aşka ve hayata bakış açımız sağlamlık ve uzun vadelilik esasına göredir. Bu enerji rahatlatır, sakinleştirir, huzuru bilhassa önemsememizi sağlar. Kişi değerlerinin ne kadar önemli olduğunun farkındadır. Etrafında inandığı, güvendiği ona güzellikler sunan insanları arar. Sevdiğini yanında ister. Karmaşadan uzak durmaya niyetlidir. Saat 09:14 Ay-Uranüs kavuşumu, bireylik duygumuzu her alanda önemsemenin ve değer ölçülerimize göre hayatı yeniden tanımlamanın işaretçisidir. Saat 19:21 Ay-Satürn görünümü, aşk hayatınızı ilgilendiren konularda olduğu gibi yaşamın zevkli ve güzel yanlarını verimli ve düzgün bir şekilde hissetmenizi sağlar. Boğa burcunda ilerleyen Ay, sakinleştiricidir. Sorunları olsa dahi kişi bunlara daha ılımlı tarzda yanaşabilir veya bir şekilde düzenlemeye çalışabilir. Aşk konusunda gösterişli sözlerden ziyade gerçekçi bir düşünce ön plandadır, Romantizm duygunuzun bile içeriğinde sağlamlık arama olgusu yatabilir. Bu görünüm altında, maddi konular üzerinde düşünebilir. Saat 20:21 Ay-Mars görünümü, huzur ve güven dolu bir hayat ve kaliteli bir yaşama duyulan özlemin işaretçisidir. Maddi şartlarımızı iyileştirmenin yollarını arayacağız. Finansal açıdan güçlü olmak isteyeceğiz. Saat 21:36 Ay-Kuzey düğüm görünümü, konfor arzumuzu yükseltiyor. Dilediğimiz gibi yaşamaktan yanayız. Güvence arıyoruz. Ancak başkalarının üstümüzdeki baskısı, hayat şartları, birilerine uymak zorunda kalışımız bizi yoruyor. Mübarek Kadir geceniz kutlar, her şeyin arzu ettiğiniz gibi olmasını temenni ederim. Huzur dileğimle,

10 Haziran 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Tartıştığın bir arkadaşın sana barış çubuğu uzatabilir. Soğukkanlılığını korumayı başarabilirsen haklılığını anlatabilirsin.

10 Haziran 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızı daha konforlu yaşamak ve uzun süreden beri hayalini kurmuş olduğunuz yüksek yaşam standartlarına sahip olmak için gereken maddi durumları bir araya getirememek sizleri ruhsal anlamda yorabilir ve kendinizi bu konularda fazlasıyla yetersiz hissedebilirsiniz. Ancak maddi konular yüzünden değiştirmek isteyip de gücünüzün yetemeyeceği durumlar için şansınız ve şartları zorlamamanız gerekmekte.

10 Haziran 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Zaman alan işler olabilir. Ancak bugün göstereceğiniz çaba ile pek çok şeye çeki düzen verebilirsiniz.

10 Haziran 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

çevrenizi gözden geçirmeli ve birçok ismi hayatınızdan çıkarmalısınız. Dost bildiğiniz düşmanlarınız var. Bu durum sizihayatınızda oldukça zorlayabilir.

10 Haziran 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca özel yaşamınızda enerjinizi en iyi şekilde aktarmanızı, yeni tanışmaları ve görüşmelerinizi destekleyen görünümler sözkonusu iken, bugün her alandaki görüşmelerinizde yeteneklerinizle takdir görebilirsiniz, ancak arkadaş çevrenizle ilgili sorunların gündeme gelebileceği bir zamandasınız.

10 Haziran 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşk hayatınız, kendi kişisel hayatınıza olumlu etkiler yaratıyor. Bu da sevdiğiniz insanın sizi birçok konuda desteklediği anlamına geliyor. Bu birkaç gün tamamıyla tatile odaklanmış olabilirsiniz. Ama işteki yoğunluklar henüz azalmış değil.

10 Haziran 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay’ın Boğa burcunda seyahati sizi grupların içindeki faaliyetlere itecek. Bugün arkadaşlarınızdan gelen davetleri geri çevirmeyin. Son derece neşeli, eğlenceli ortamlarda bulunup keyif alabilirsiniz. Partnerinizin güzel sözleri sizi mutlu eder. Orijinal fikirler paylaşmak, yeni kurslara katılmak heyecanlı olacaktır. Yüksek katlarda yapacağınız özel toplantılar hayatınıza farklı bir bakış açısı kazandırır.

10 Haziran 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni birteklifiyle karşılaşabilirsiniz. Birkaç işi de birarada yapmak zorunda kalabilirsiniz. Bazı sürprizler sizi bekliyor olabilir. Bunlar genelde olumlu sürprizler ve duyduğunuzda hoşunuza gidecek olan gelişmeler. Parasal konularınızın çözümü vereceğiniz kararlara bağlı.

10 Haziran 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 54' 25"
Ay
Kova
16° 19' 31"
Merkür
Koç
17° 33' 10"
Venüs
Boğa
02° 52' 48"
Mars
Koç
00° 54' 05"
Jüpiter
Boğa
24° 18' 49"
Satürn
Balık
16° 42' 32"
Uranüs
Boğa
22° 26' 04"
Neptün
Balık
28° 57' 13"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 44' 41"
Lilith
Başak
23° 30' 25"
True Node
Koç
15° 20' 36"
Son Güncelleme : 01/05/2024 22:37

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>