Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Ocak 2016, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Gönlünüzün uzun zamandır aradığını sonunda bulduğunuz, her davranışınızdan belli. En iyi seçimi yaptığınıza çevrenizi inandırmaya çalışmanıza hiç gerek yok. Onun size verdiği heyecan bunu zaten doğruluyor.

Son birkaç gündür biraz hayal gibi görünmeye başlayan beklentiniz, bugünkü çok kritik görüşmenin arkasından sizi sevindirecek. Beklentinize bir kapı aralanıyor.

Maddi durumunuzu düzeltiyorsunuz. Buna bazı yakınlarınız adına da memnun oluyorsunuz. Sizden bir konuda parasal destek isteyen bir yakınınıza yardımınız olacak.

Bu akşam alacağınız bir bilgiye göre bazı değişikliklere, bazı sorgulamalara girmemelisiniz. Bazı duyumlara daha temkinli yaklaşmanızda yarar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son günlerde içine düştüğünüz çekingenlik, sizi bu hafta terk edecek. Bu duygudan kurtulduğunuzda, hangi nedenlerle bu kadar çekingenlik yaşadığınızı düşünecek, kendinize kızacaksınız. Bir problemin üstüne, sonucuna yalnız katlanacağınız endişesiyle gitmiyorsunuz. Problemin içindeki diğer kişilerin, buna hazır olduklarından kuşku duymamanız gerekiyor.

10 Ocak 2016, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar 10 Ocak saat 03:31 itibariyle burcunuz üzerine doğacak olan Yeniay, doğaldır ki, kendimizi daha fazla önemsememiz anlamına geliyor. Hayatımızı gerçekçi ve doğamıza uygun ciddi bir şekilde ele alacağız. Bu ister ilişki istersek başka bir konuda olsun, hiçbir şeyi hafife almayacağız. Güven unsurunu önemseyeceğiz. Yeniayın ilk görünümü Jüpiterle oluşacağından ekmeğimiz, huzurumuz, kendimiz adına yeni yollar, arayacağız.  Girişimde bulunmak, bilgilenmek, görüşmelerde bulunmak yenilenmek isteyeceğiz. Tabii ki Merkür geri hareket döneminde olduğumuz için, belki biraz daha dikkatli olmamız gerekiyor. Enine boyuna bakmak, incelemek gerekiyor. Eksiklerimiz var mı diye gözden geçirmede bulunmak gerekiyor. Yeniayın, Kuzey düğümle görünümü, bizim için bir umut, bir ışık gibi. Gelişimin göstergesi, farklı ve yeni işlerin, değişimlerin göstergesi.. Tabii ki mücadele edeceğiz, tabii ki gayret göstereceğiz. Son görünüm Merkürle olduğu için, gölgeli günlerin bitimi olan 1 Şubat tarihine kadar temkinli ve dikkatli düşüneceğiz. Karşımıza çıkan tekliflere, işleri, projeleri ciddi şekilde analiz edeceğiz. İşte bu dikkat, bize başarı sağlayabilir. Keyifli bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

10 Ocak 2016, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay burcunuzda ilerlerken, duygusal yönlerinizin ağır bastığı konular gündeme gelecektir.Yaşam enerjiniz güçlü ve bu özelliğinizi ikili ilişkilerinize deyansıtacaksınız. Partnerinizle ortak fikir birliği içinde olacağınız bu günde, bazı kararlar alacaksınız.Onun fikirlerinden yola çıkarak, yeni bir vizyon geliştireceksiniz..

10 Ocak 2016, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı kişilerin şanssızlıkları veya zorlu hayat hikayeleri nedeniyle kendinizi feda etmemenizde fayda var. Ani kararlar vermeniz veya ani hareketlerde bulunmanız durumunda hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. Gereğinden fazla bonkör olmamanızda veya bonkörlüğünüzü kötüye kullanan kişilere dikkat etmenizde fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Jüpiter bugünden itibaren dört aylık bir gerileme sürecine giriyor. Bu durum Jüpiter'in hayatımıza getireceği şansları bitirmiyor, ama azaltıyor veya yavaşlatıyor. Daha fazla içsel hesaplaşma yapmamıza ve inandığımız şeyleri sorgulamamıza neden oluyor. Aynı durumhayatı veya finansal başlıklı konularda da yaşanabilir, yani işler yavaşlayabilir veya beklentiler karşılanmayabilir. Merkür'ün de gerilemesine Oğlak burcunda devam etmeye başlaması (zira Kova'da geriliyordu)birliklerimizi, işle ilgili girişimlerimizi veya hedeflerimizi yeniden gözden geçireceğimiz, daha gerçekçi adımlar atma ihtiyacı duyabileceğimiz, resmi kurum ve kuruluşlarla bağlantılı başlıklarda hatalara veya düzensizliklere açık bir sürece işaret ediyor. Ancak, elbette, Salı ve Pazartesi günleri yazdığımız iletişim sorunları, elektrik, elektronik ve teknolojik başlıklı konularda aksilikler, unutulan eşyalar, rötarlar, çifte rezervasyon v.b konular da devam ediyor. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

10 Ocak 2016, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün burcunuzda gerçekleşen yeniay, kişisel konuları ve hassasiyetleri öne çıkarmakta. İlişkilerinize de önem vermelisiniz.

10 Ocak 2016, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bir zaman olmadığınız kadar sabırlı davranacaksınız. Özgürleşmek için dayanılmaz arzular duysanız bile temkinli davranmayı tercih edeceksiniz.

10 Ocak 2016, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca özel yaşamınızda enerjinizi en iyi şekilde aktarmanızı, yeni tanışmaları ve görüşmelerinizi destekleyen görünümler sözkonusu iken, bugün her alandaki görüşmelerinizde yeteneklerinizle takdir görebilirsiniz, ancak arkadaş çevrenizle ilgili sorunların gündeme gelebileceği bir zamandasınız.

10 Ocak 2016, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yeniay, kişisel girişimleriniz için sizi destekliyor. Yeni başlangıçlardan ve adımlardan uzak durmalı, planlarınızı daha iyi bir şekilde oluşturmalı, yarım kalmış konularınızı tamamlamalısınız. Bu yeniayda önemli anlaşmalarda bulunmayın.

10 Ocak 2016, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Son derece güçlü istekler içinde bulunduğunuz bir dönemdesiniz. Enerjinizi kontrol etmeniz zor olabilir. Alkollü içeceklere ve ağır yağlı yemeklere düşkünlük göstermekten kaçının. İçinizden yükselen zorlayıcı istekler sizi yönlendirebilir, fakat, dikkatli ve akıllıca kararlar almayı başaracaksınız.

10 Ocak 2016, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Size çok fazla şey vermeyecek teklifleri kabul etmek zorunda değilsiniz. Yetersiz ödemeler için gayret sarf etmek istemeyebilirsiniz. Kayıplar yaşamamak için ortak kaynak kullanımı gerektirecek işlerden kaçınmanızda fayda var. Tartışmalardan uzak durun. Yıkıcı değil yapıcı olmaya çalışın.

10 Ocak 2016, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 51' 20" R
Ay
Yay
06° 58' 14"
Merkür
Koç
16° 01' 46"
Venüs
Koç
26° 28' 24"
Mars
Balık
26° 53' 26"
Jüpiter
Boğa
23° 06' 09"
Satürn
Balık
16° 14' 40"
Uranüs
Boğa
22° 08' 18"
Neptün
Balık
28° 47' 40"
Plüton
Kova
02° 05' 42"
Chiron
Koç
20° 26' 60"
Lilith
Başak
22° 55' 49"
True Node
Koç
15° 31' 40"
Son Güncelleme : 26/04/2024 17:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>