Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Kendi İhtiyaçlarından Fedakârlık Edebilirsin Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Şubat 2021, Çarşamba

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 100%

Bugün biriyle dürüstçe bir tartışmaya girebilirsiniz. Belki de sevdiklerinizden biri son zamanlarda sizi anlamıyor olabilir ya da içinizde çok fazla duyguyu barındırıyorsunuzdur. Gerçeği söylemekten korkmamalısınız. Bugün, bazı şeyleri ortaya koymak ve ailenizin sizi gerçekten ne kadar sevdiğini anlamak için harika bir zaman. İyimser hissetmeseniz bile, daha iyi olmanıza yardımcı olacak.

Bugün geveze bir şekilde sohbet etmek istemiyorsunuz, ki bugün tam aksi bir gün olacak! Konsantrasyonunuz bugün tamamen işinize odaklı olacaktır. Her an, her görevi nasıl ve neden yaptığınızı tam olarak bileceksiniz. Bu akşam, bütün bu kendi kendinizi kontrol etme işinden çok yorulacaksınız, ama kendinden oldukça memnun kalacaksınız. Aferin!

Bugün, diğer insanlardan gelecek fikirlere açık olmaya çalışın. İlginç bir şeyler karşınıza çıkabilir. Mesela, biri size profesyonel bir fırsat sunmaktan bahsedebilir. Hayatınızda bir değişim istemiyorsunuz ama yine de bir düşünün. Ya da, bir şekilde size yardımı dokunacak haberler alabilirsiniz. Gözünüzü ve kulağınızı dört açın, yeni bilgileri sünger gibi kendinize çekin!

Biraz sıkıcı bir gün. Bitmek bilmeyen okul derslerinde uyuyakaldığın anları hatırlıyor musun? Dışarıda gün ışığında oyun oynamak da ne kadar güzel olurdu. Bugün böyle hissedebilirsin. Doğrusu, yapmak istediğin şeylerin hiçbirini yapmıyor gibisin. Yetişkin olmanın avantajı da başında bir öğretmen olmaması. Öyleyse bütün öğleden sonrayı kendine ayır ve sinemaya git.Ortaya çıkarmayı kafaya taktığınız bir sır mı var? Muhitinizde devam eden tuhaf olaylar ya da entelektüel bir bilmece olabilir. Her ne ise, gerçeği keşfetmeye kararlısınız ve kendinizi normalde yapmadığınız şeyler yaparken bulacaksınız. Soru sorarken fazla ısrarcı olmamaya dikkat edin. Arkadaşlarınız bundan hoşlanmayacak. Araştırma arzunuzu kitapları, gazeteleri ve interneti karıştırarak giderin. Böylece kimseyi kendinizden uzaklaştırmadan bilgi edinebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün birisine onun hakkında gerçekte ne düşündüğünüzü söylemeye karar verebilirsiniz! Genelde çevrenizde mülayim bir insan olarak bilinirsiniz. Şaibeli davranışlar da sergileseler her zaman insanlara iyi niyetle yaklaşırsınız. Ancak şu anda birisinin sınırlarınızı fazla zorladığını fark etmeniz muhtemel. Sesinizi çıkarmaktan ve sert bir duruş sergilemekten korkmayın. Net bir mesaj gönderebilirseniz, insanların gelecekte daha fazla saygısını kazanacaksınız.

10 Şubat 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün beklediğiniz bir ödemeyi alabilir, yatırım ve satın alım konularında harekete geçebilirsiniz. İlişkilerde kıskançlık ve kontrol duygusu zarar verici olabilir. Öz eleştiri yapabilir, değişime gidebilirsiniz.

10 Şubat 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Manevi konularda hem arkadaşlarına hem ailene destek olmak durumumda olabilirsin. Bu durumdan şikâyetçi değilsin fakat kendi ihtiyaçlarını ve sorumluluklarını öteleyebilirsin. İlişkisi olmayan bir Oğlak burcuysan inşalara karşı yaklaşımın birini içiten içe etkiliyor olabilir.

10 Şubat 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İstedikleriniz olmayınca üstleriniz ya da bir arada bulunduğunuz kişilerle anlaşmazlıklar yaşıyorsunuz. Güne daha olumlu, sakin bakmalı ve istekleriniz için uğraşırken olanakların yeterliliğini de düşünmelisiniz. Sosyal medya kullanımını biraz azaltmak size daha iyi gelebilir.

10 Şubat 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kişisel yeteneklerinizle alakalı konular gündeminizi etkileyebilir. İş hayatınızla ilgili konularda başkalarından destek alabilirsiniz. Parasal birikimlerinizle ilgili yeni beklentiler içine girebilirsiniz. Gün içinde beklediğiniz işlerden sonuç almakta zorlanabilirsiniz. Kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. Sosyal konulara yönlenmek isteyeceğiniz zamanlar olabilir.

10 Şubat 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş ve para konularında hareketli bir gün geçirebilirsiniz. İmkanlarınızı artırmak, sahip olduklarınızı, kaynaklarınızı daha iyi değerlendirmek üzerinde durabilirsiniz. Harcamalarda bütçenizi kontrol altında tutmayı unutmayın.

10 Şubat 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca özel yaşamınızda enerjinizi en iyi şekilde aktarmanızı, yeni tanışmaları ve görüşmelerinizi destekleyen görünümler sözkonusu iken, bugün her alandaki görüşmelerinizde yeteneklerinizle takdir görebilirsiniz, ancak arkadaş çevrenizle ilgili sorunların gündeme gelebileceği bir zamandasınız.

10 Şubat 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şu anda biri sizi bir şey hakkında karar vermeye zorluyor mu? Sakın baskı altına alınmayı kabul etmeyin. Ne yapacağınızı sadece siz bilebilirsiniz. Kimsenin size ne yapacağınızı söylemesine izin vermeyin.

10 Şubat 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hayallerinizle baş başa kalma arzusu içinde olabilirsiniz. Düşündüğünüz şeyleri yaşama geçirme planları içinde hareket ederken, ne düşündüğünüzü hiç kimse anlamayacak. Sosyal ilişkilerinizin hala yoğun olduğu bir dönem. 

10 Şubat 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Farklı şeylere, son gelişmelere, değişik kavram ve bakış açılarına ilgi duyacak, bunları araştırırken ufkunuzu genişletebileceğiniz fırsatlar yakalayacaksınız. Şimdiye kadar bilmediğiniz şeyleri öğrenirken, herhangi bir alana uyarlayabileceğiniz çeşitli yaklaşım ve kavramları benimsemeniz mümkündür.

10 Şubat 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aşk hayatınızdaki heyecanı arttırabilmek için eşiniz ile baş başa vakit geçirmeye ihtiyacınız var. Bugünarkadaşlarınız ile birlikte ortaya yaratıcı çalışmalar çıkaracaksınız. Duygusal olarak kendinizi iyi hissedeceksiniz.   

10 Şubat 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızla ilgili bir dileğiniz var. Dileğinizle ilgili zorluklar yaşamanız mümkün. Bencil bir tutum göstermemeli, iddialı olmaktan kaçınmalısınız. Bu şekilde dilediğinize daha çabuk kavuşabilirsiniz. Mesleğinizde sizi kıskanan ve rekabet halinde olan birçok kişi var, ancak onlarla savaşacak gücünüz var. Faturalar ve ortak mallar konusunda daha fazla dikkatli olmalı ve harcamalarınızı kontrol etmelisiniz. Şu günlerde kendinizi çok bitkin hissetmenizin nedeni kafeinli ve asitli içecekler

10 Şubat 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 47' 55" R
Ay
Aslan
08° 15' 13" R
Merkür
Koç
28° 03' 36"
Venüs
Boğa
18° 00' 32"
Mars
Koç
10° 19' 40"
Jüpiter
Boğa
27° 12' 10"
Satürn
Balık
17° 40' 59"
Uranüs
Boğa
23° 08' 43"
Neptün
Balık
29° 17' 27"
Plüton
Kova
02° 04' 26"
Chiron
Koç
21° 24' 33"
Lilith
Başak
24° 52' 11"
True Node
Koç
14° 53' 50"
Son Güncelleme : 14/05/2024 05:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>