Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Düşüncelerini değiştiriyorsun! Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Ağustos 2019, Pazar

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Genel olarak, iyimser, özgürlükçü ve macera dolu bir yapınız var. Ancak bugün, özellikle romantik konular söz konusu olduğunda, biraz daha yoğun ve muhtemelen biraz hüzünlü olduğunuzu görebilirsiniz. Aşkla ilgili konulara böyle yaklaşmak tam olarak sizin tarzınız değil, ancak böyle davranmayı şu anki durumunuza uygun bulacaksınız. Sizin için uygun şeyler seçtiğinizden emin olun.

Eviniz gerginlikle dolu bugün telaşlı bir yer olmaya yatkın. Aile üyelerinin hepsi çiğneyebileceklerinden daha fazla ısırmış görünüyorlar ve iyi birer arkadaş olamayacak kadar stresli görünüyorlar. Romantik partneriniz de üzerinde çok fazla kariyer baskısı hissediyor olabilir ve bu nedenle öfke nöbetleri geçirebilir. Sakin kalmaya çalışın. Yapmanız gerekenler üzerinde yoğunlaşın ve herkesin kendi zorlukları üzerinde çalışmasına izin verin.

İş hayatında başarı önünüze çıkabilir, fakat bugün kendinizi biraz üzgün bulabilir ve bunun nedenini merak edebilirsiniz. Ancak bunun belli bir nedeni yok. Size olan durum ilk olarak bir hayalkırıklığı. Çünkü beyniniz artık endorfin üretmiyor. İkinci olarak ise, muhtemelen bundan sonra nereye gideceğinizi bilemiyorsunuz. Buna sadece siz karar verebilirsiniz. Kendiniz için yeni bir hedef belirleyin ve bu doğrultuda ilerleyin.

Zihnin ilginç bir berraklığa sahip. Düşünme biçimin de egonun isteği doğrultusunda faaliyet gösteriyor olacak. Kilit nokta ise duygularının kendini göstermesine izin vermen olacaktır. Sorumluluğu alarak yapmak istediklerinin peşinden gitmelisin. Son birkaç gündür düşüncelere dalmış vaziyettesin; önümüzdeki günler ise daha çok eylem odaklı olacak.Hayat felsefen sana doğal yollardan geliyor. Başkaları ise üzerine düşünüyor, uzmanlara başvuruyor veya çeşitli topluluklara biat ediyorlar. Öte yandan sen, geçmiş deneyimlerinden yaptığın çıkarımlarla, hayat üzerine engin bir bakış açısına çoktan sahip olmuşsun. Felsefeni biraz büyütüp, somut bir şeye dönüştürmeye çalışmak senin için ilginç bir deneyim olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün dinlenmek ve ilişkilerinizi gözden geçirmek için ideal bir gün. İnsanları gözlemlemeyi ve onların mutlu bir şekilde yaşamasını sağlayan şeyin ne olduğunu bulmayı seviyorsunuz. Bugün arkadaşlarınız ya da aile bireyleri size içini dökerken bir psikiyatrist rolüne bürünebilirsiniz. Sizinle bazı endişelerini paylaşabilirler ve siz de onlara faydalı birkaç tavsiye verebilirsiniz. Kendi içgüdülerinize güvenin ve olumlu düşüncelere odaklanın.

11 Ağustos 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Boşlukta olan Ay, saatler 07:49 olduğunda sizlerin burcuna geçiyor. Bu zamanla birlikte üstünüzdeki düşük enerji de kalkıyor. Jüpiter uzun süren retro hareketini bugün bitiriyor. Sağlığınızla ilgili durumlarda şansınız açılıyor. Psikolojik olarak da kendinizi iyi hissettiğiniz bir döneme başlıyorsunuz. Retro döneminde Yengeç burcuna gerileyen Merkür, bugün yine Aslan burcuna geçiş yapıyor. 29 Ağustos tarihine kadar borçlarınızla ilgili haberler alabilirsiniz. Bu bir kredi onayı veya borçlarınızın yapılandırılması gibi bir durum olabilir.

11 Ağustos 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Düşüncelerini değiştiriyorsun!Kurban bayramının ilk günü iletişim gezegeni Merkür, ateş burcuna geçiyor. Gün içinde ani kararlar verebilir bazı düşüncelerinden dönüş yapabilirsin. Hiç hesapta olmayan tatil planları da bugün gündeme gelebilir. Aynı zamanda görüştüğün bir arkadaşın seni öyle bir yetkisi olmadığı halde kıskanabilir, kısıtlamalar getirmeye çalışabilir. Sorunlu beraberliği olan bir Oğlak burcuysan, sevdiğin kişinin ılımlı tavırlarına kayıtsız kalamayacaksın. Evli bir Oğlak burcuysan, eşinin ne kadar özverili ve fedakâr olduğunu anlayacağın durumlar yaşanabilir. Kilo problemin varsa abur cubur, tatlı tüketimini azaltmalısın.

11 Ağustos 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sizin anlayışınıza uymayan veya destek vermediğiniz konularla belirli bir mücadele içerisinde olabilirsiniz. Bir şeyleri ispat etmek zorunda değilsiniz.

11 Ağustos 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay burcunuzda ilerlerken daha gayretli ama aynı zamanda daha kırılgan da olabilirsiniz. Evinizi, sevdiklerinize yönelik daha girişken olabilirsiniz.

11 Ağustos 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk ilişkilerinizde daha diplomatik bir tutum sergileyebileceğiniz bugünlerde kariyer odaklı olabilir ve çok duygusal hissetmeyebilirsiniz.

11 Ağustos 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çevrenizde bulunan kişiler sizden daha farklı istekler içinde bulunabilirler. Tabii bu durum üzerinizde sıkıntı yaratacak. Çözümlemek için sakin olmanız gerekiyor. Olumlu ve yapıcı kararlar almak için gayret gösterin.

11 Ağustos 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir arkadaşınız sizi karışık haberlerle arayabilir. Bu haberden dolayı kendinizi bir boşlukta hissedebilirsiniz veya hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Merak etmeyin, o boşluğu dolduracak yeni açılımlar olacak.

11 Ağustos 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bayramın ilk günü burcunuzda seyahat eden Ay sizi harika bir bayram tatiline hazırlayacak. Sevdiklerinizle nostalji kokan bir yemekte buluşabilirsiniz. Ayrıca gelecek hafta için çalışkan, verimli, kararlı, gerçekçi, hırslı, başarı odaklıplanları yapabilirsiniz. Uzun vadeli planlarla başarıyı yakalamaya yönelik düşüncelere sahip olacaksınız.

11 Ağustos 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yoğun birtemposuna gireceksiniz. Emeğinizin meyvelerini yavaş yavaş toplamaya başlayacaksınız. Ekip çalışmaları gündemde. Zamanınızın çoğunu işinize ayıracaksınız. Bu da size maddi ve manevi açıdan başarı getirecek.

11 Ağustos 2019, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Evde olmayı, dinlenmeyi, ailenize vakit ayırmayı özlemiş olabilirsiniz. Oğlak burçları bu Pazar gününü ailelerine ayırmak isteyebilirler. Planlı veya plansız seyahatler, eğitimler, kurslar söz konusu olabilir. Genel anlamda sakin bir gün geçireceksiniz.

11 Ağustos 2019, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Oğlak; bugün enerjin son derece yüksek. Bu nedenle dışa dönük olabilir, sosyal aktivitelere katılabilirsin. Dış görünüşünde yapacağın küçük bir değişiklikle çevrendeki insanları olumlu yönde etkilemen mümkün. Kimi zaman içinde çatışmalar veya gelgitler yaşayabilirsin ama kendini bunun üzerinde durmayacak kadar rahat hissedeceksin.

11 Ağustos 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 18' 48"
Ay
Kova
22° 12' 36"
Merkür
Koç
17° 45' 45"
Venüs
Boğa
03° 23' 45"
Mars
Koç
01° 13' 26"
Jüpiter
Boğa
24° 24' 41"
Satürn
Balık
16° 44' 42"
Uranüs
Boğa
22° 27' 31"
Neptün
Balık
28° 57' 58"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 05"
Lilith
Başak
23° 33' 13"
True Node
Koç
15° 20' 50"
Son Güncelleme : 02/05/2024 08:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>