Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Ekim 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal dengesizlikler özellikle ikili ilişkilerinizde can sıkıcı olabilir. Aşk hayatınızda aşırılıklara kaçmayın ve risklerden kaçının. Sevgilinizle güzel bir gün geçirebilirsiniz.

Bugün rutin işlerinizde beklenmedik koşullarla karşılaşabilirsiniz. Sağlığınızı çalışarak zorlayabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızdan yardım görebilirsiniz. Günün ilk yarısını rahat geçireceksiniz.

Parasal konular açısından hareketli ve değişikliklerle dolu bir gün geçireceksiniz. Gün boyunca olumlu fırsatlar size ilginç kazançlar getirebilir, fırsatları kaçırmayın.

Duygusal ilişkilerinizde hareketli günler geçiriyorsunuz. Bu hareketlilik sağlığınızı bozabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Merkür'ün bugün burç değiştirmesiyle birlikte sosyal yaşamınızda çok daha hareketli olabilirsiniz. Yeni insanlarla tanışabiir, yeni arkadaşlar edinebilir ve yeni dostluklar kurabilirsiniz. Teknolojik konulara, yeniliklere merakınız artabilir.

11 Ekim 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar Saat 01:02 Ay-Mars görünüm etkisinde, derinlikli düşünüyoruz. Ancak birçok kişiyle anlaşmakta zorlanmaktayız. Bunun bir nedeni de, maddi ve manevi anlamda özgür olamayışımızdır. Her anlamda rahat ve huzurlu düşünmek bu saatlerde pek kolay değil. Saat 01:15 Ay-Venüs kavuşumu, bir yandan kafanızın içindeki sorulara cevap arıyorsunuz, diğer yandan artık yeter dediğiniz ne varsa onun üzerinde hakimiyet kurarak elde etmekten, kendinizi kanıtlamaktan yanasınız. Sizin için kazanmak çok önemli. Her türlü ilişkide baskın taraf olmayı tercih edebilirsiniz. Amacınızı gerçekleştirmek, hedefinize varmak arzunuz bir hayli yükseliyor. Saat 05:29 Venüs-Mars görünümü, sosyal yaşamınız, arkadaşlıklar, finansal konular üzerinde etkili olup, her yönüyle gözden geçirmenizi sağlıyor. Yaşamdaki değişimlere farklı gözle bakacağız. Daha sorgulayıcı ve daha fazla çıkarlarımızı düşünerek. İş görüşmeleri, toplantılar, uzlaşma ve ortaklaşa hareket etmede gecikme, yanlış anlaşılma olabilir. Fikirsel yönde kimi insanlarla aramızda duvar oluşabilir. Bizi anlamamakta ısrar edebilirler. Bunlar zamanla düzelecek ve yerine oturacaktır. Merak etmeyiniz. Venüs gerilediği için hassasız. Yeni tekliflere, karşımıza çıkan kişilere, finansal konulara üstün körü yaklaşmayalım. Hesabımızı bilelim, iyice tanımadan kararlar vermeyelim. Saat 08:12 Ay-Neptün görünümü, aşk hayatınız, çocuklarınız, yeni bir çevreye ve insanlarla kaynaşma anlamında destekleyici olup, mali konular üzerinde de durmanızı, geleceğe güvenle bakacak şekilde kararlar almanızda, gözden geçirmelerde size moral olabilir ve maneviyatınız güçlenebilir. Saat 09:05 Merkür-Kuzey düğüm görünüm etkisinde, yaptıklarımızın karşılığını alamadığımızı düşünürüz. Sanki herkes kendi çıkarını daha fazla önde tutarak bizi anlamamazlıktan gelir. Bu bizi yorar, endişelendirir. Bu saatte verilen karar pek doğru olmayacaktır. Özellikle birilerinden destek görmemiz kolay değildir. Bir çıkış yolu bulmak için gerçekçi olmalıyız. Saat 16:23 Ay-Pluto görünüm etkisinde, yolunuz üzerinde duran engelleri aşıp, hedefinize ulaşmak istersiniz. Haklı olduğunuz bir mücadele içindesiniz. Birileri beğense de beğenmese de artık bu yoldan geriye dönüş yok diye düşünebilirsiniz. Gün güzelliğiyle bizleri ışıklandırsın. Gün güzelliğiyle bizleri mutlu kılsın. Kalben sevgilerimle,

11 Ekim 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Birilerinin iyiliğini isterken, başka insanların amaçlarına alet olmadığından bugün emin olmalısın. Şans senden yana, sen de şansına güvenmelisin. Eğer yaptığıngereği göz önünde olan biriysen, bugün oldukça verimli geçecek. Adından söz ettirmen ve insanların seni konuşmasını sağlaman oldukça kolay olacak? Uzun zamandır ilişkisi olan bir Oğlak burcuysan, sevgilinle birlikte aileleri tanıştırmak için organizasyon düzenleyebilirsiniz. ?Benim rengim belli?? diyen bir Oğlak burcuysan; hayatındaki bazı konuları önümüzdeki günlerde tekrar ele alman gerekebilir. Değişiyor ve eviriliyorsun? Akşam saatlerinde kalabalık ortamlara karışıp, yeni insanlarla tanışabilirsin.

11 Ekim 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün finansal konular gündeminizi meşgul edebilir. Bir projenin başlatılması için aldığınız onay birden durdurulabilir. Bunun için doğru zamanı bekleyin, sabırlı olun.

11 Ekim 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Planlı hareket edin. Gelecek beklentilerinizle ilgili plan yapabilirsiniz. Arkadaşlarınızla birlikte yeni yolculuklar planlayabilirsiniz. İş hayatınızda alacağınız destekler ilerlemenizi kolaylaştıracaktır. Sorumluluklarınız nedeniyle çok yorulduğunuzu da düşünebilirsiniz. Yaşadığınız olaylarda önünüzü görmekte zorlanabilirsiniz. Sıkışıklıklar olabilir.

11 Ekim 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mesleğiniz gereği tanışacağınız insanlardan fayda göreceksiniz. Çevrenizde saygınlığınızı arttıracaksınız.

10 Ekim 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sabırsız ve kararsız bir tavır içinde bulunarak yakınlarınızı ve arkadaşlarınızı zorlayabilirsiniz. Düşüncelerinizi kabul ettirmek için uğraşmayın ve gereksiz tartışmalara girmekten kaçının. Ayrıca, kafanızda kurduğunuz olayların doğruluğunu araştırmalısınız. Yanlış anlamış olabilirsiniz.

11 Ekim 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İnsanlara değil, olayların akışına odaklanmanız önemli. Düşüncelerini doğrudan ifade etmeyen art niyetli insanlarla yapacağınız anlaşmalar uzun vadede aksi sonuçlar doğurabilir. Finansal konularda tedbirli davranın.

11 Ekim 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ev mi dış dünya mı? Hangi yaşam alanında vakit geçireceğinize önce karar verin. Yoksa gününüzü kendinize zehir edersiniz. Eve odaklanacaksanız dış dünyadan gelen tekliflere kulaklarınızı tıkayın. Zira aynı anda farklı mekanlarda bulunma şansınız yok. Anne ve babanıza bugün ekstra vakit ayırmak ihtiyaçlarını gidermek sizin sorumluluk duygunuza iyi gelir.

11 Ekim 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinize zaman ayırdığınız ve dinlendiğiniz zaman gösterdiğiniz performans herkesi şaşkına uğratıyor. Ne yazık ki kendinize fazla zaman ayırmıyorsunuz. Rejim yapmak istiyor ama başlayamıyorsunuz. Birden kendinizi bu kadar sıkıntıya sokmayın.

11 Ekim 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 08' 43" R
Ay
Balık
19° 15' 56"
Merkür
Koç
18° 51' 22"
Venüs
Boğa
05° 43' 22"
Mars
Koç
02° 40' 41"
Jüpiter
Boğa
24° 51' 14"
Satürn
Balık
16° 54' 19"
Uranüs
Boğa
22° 34' 01"
Neptün
Balık
29° 01' 17"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 23"
Lilith
Başak
23° 45' 47"
True Node
Koç
15° 23' 14"
Son Güncelleme : 04/05/2024 06:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>