Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Ekim 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Son günlerde aşkla pek ilgili görünmüyorsunuz. Oysa ki yakın çevrenizde böyle bilinmiyorsunuz. Aşka gösterdiğiniz bu soğukluk sizi uzun zaman yalnız bırakacak gibi görünüyor.

Bunca deneyim ve mesleki bilgiyle, sorunlu bir çalışma yaşamı içindesiniz. Önümüzdeki günlerde kötü bir sürpriziniz var. Hiç beklemediğiniz bir gelişme kendinize güveninizi sarsacak.

Sıkıntısız döneminiz bu kez sizi de şaşırtacak kadar kısa sürecek Sıkıntıları atacaksınız. Şansınız yaver gidecek. Şansınızın size kısa vadeli güldürü oyunları oynadığını görmeniz gerekiyor.

Son zamanlarda hiç misafir kaldıracak değilsiniz. Ama bugünlerde birkaç kişi zorunlu konuğunuz olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son günlerde arkadaş ilişkilerinizde bir dert yaşıyorsunuz. Bu dert sizi müthiş yıpratıyor, ama içinden kazançlı olarak çıkacaksınız. Bazı ilişkileriniz sizi hayatın bir kısım gerçeklerinden kopartıyor. Bu ilişkilerde radikal değişiklikler yapamayacağınızı biliyorsunuz. Yakın bir zaman içinde aile içinde yaşayacağınız bir problem sizi üzecek

7 Ekim 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar Saat 02:04 Ay-Neptün karşıtlığında, bir yandan hayatın görünen yüzündeki doğru ve yanlışları, inancımızı, düşüncelerimizi, bizi biz yapan her şeyi ayrıntılı bir şekilde gözden geçiriyoruz. Bu sorunları bir yana bırakıp, sevdiklerimizle bir araya gelip keyiflenebilsek. Belki de yeni biriyle tanışırız veya sevdiğimiz kişiyle hoş bir ortamda vaktimizi değerlendirebiliriz. Şöyle dışarıdan içe yönelip, zihnimizi rahatlatabiliriz. Ne dersiniz? Saat 09:28 Ay-Pluto görünümü, sizi gerek aşk, gerekse hedefleriniz anlamında destekliyor. Bu gücün özünde başarı hırsı yatmakta. Birilerinin kontrolü ele geçirmemesi için, siz onlardan önce davranarak ipi göğüsleyen taraf olmak niyetindesiniz. Saat 17:03 - 8 Ekim saat 04:10 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Günü kendimizce planlarken, gecikmeler olabileceğini mutlaka göz önüne alalım. Pazar günümüzün huzur ve güvenlik içinde geçmesi dileğimle,

7 Ekim 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Ay akşam saatlerinden itibaren boşlukta hareket ederken, aşk gezegeni Venüs geri hareketine başlayacak. Sürekli bir problem ile karşılaşıyorsan, hayatın sana bir mesajı var demektir. Özellikle özel hayatın adına bugün alacağın kararlar çok önemli. Sevdiklerini anlamak için harcadığın zaman, çalışma alanındaki yükselme hırsını biraz gölgeliyor olabilir mi? Bu yapıcı, sabırlı tutumun çok yerinde? Şimdi biraz da kariyer hırsını ön plana alma zamanı. Önce kendine bunu itiraf etmeli biraz da önceliklerini değiştirmelisin. Zaten sevdiklerine verdiğin kıymetin herkes farkında? İlişkisi olmayan bir Oğlak burcuysan, hoşlandığın kişinin de sana karşı boş olmadığını anlayacaksın.

7 Ekim 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gizli kalmış bazı miras konularıyla ilgili yeni gelişmeler öğrenebilirsiniz. Duygusal olarak kendinizi tedirgin hissedebilir ve bunun üzerine yanlış kararlar alabilirsiniz.

7 Ekim 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay'ın ışığı küçülürken, sevdiklerinizle daha çok uğraşmak durumunda olabilirsiniz. Gelecek yönünde düşünmelisiniz.

7 Ekim 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün bulunduğunuz ortamın dışına çıkmak, yabancılarla, yeni insanlarla tanışmak, farklı ve yeni yerler görmek isteyebilirsiniz. Uzaklardan haberler ve seyahatler gündeminize gelebilir.

7 Ekim 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sözlerden ve davranışlardan çabuk etkilenebilir, hemen tepki gösterebilirsiniz. Gereksiz tartışmalara girmekten kaçınmanız gerekiyor. Arkadaşlarınız ve akrabalarınızla aranızdaki ilişkilerde sorunları büyütmeyin.

7 Ekim 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Günü sakin geçirme arzunuz yüksek. Tahammül gücünüz düştüğü için yanlız kalma ihtiyacındasınız. Biraz hareket enerjinin dengelenmesini sağlayacaktır. Kasvettten kaçınmakta fayda var.

7 Ekim 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ev mi dış dünya mı? Hangi yaşam alanında vakit geçireceğinize önce karar verin. Yoksa pazarınızı kendinize zehir edersiniz. Eve odaklanacaksanız dış dünyadan gelen tekliflere kulaklarınızı tıkayın. Zira aynı anda farklı mekanlarda bulunma şansınız yok. Anne ve babanıza bugün ekstra vakit ayırmak ihtiyaçlarını gidermek sizin sorumluluk duygunuza iyi gelir.

7 Ekim 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sezgileriniz çok güçlü. Olacakları önceden tahmin edeceksiniz. Bu da size artı puan kazandıracak. Patronunuzun gözünde yükseleceksiniz. Parayla ilgili yenilikler var. Toplu para alacaksınız. Yalnız evde ani ve hiç beklenmedik bir harcama olacak.

7 Ekim 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 05' 19" R
Ay
Oğlak
20° 33' 33"
Merkür
Koç
16° 46' 03"
Venüs
Boğa
00° 34' 21"
Mars
Balık
29° 27' 28"
Jüpiter
Boğa
23° 52' 35"
Satürn
Balık
16° 32' 42"
Uranüs
Boğa
22° 19' 38"
Neptün
Balık
28° 53' 51"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 38' 21"
Lilith
Başak
23° 17' 57"
True Node
Koç
15° 21' 54"
Son Güncelleme : 30/04/2024 01:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>