Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Ekim 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün yeniden canlandığınızı iyice anlıyorsunuz. Tam aşkı artık unuttuğunuzu söylerken içinizde bir hareketlilik hissettiniz. Bugün kafanız biraz karışık. Koşullarınızı engel sayanlara aldırmamaya kararlı görünüyorsunuz.

Çok doyurucu bir çalışma hayatınız yok. Özellikle maddi olarak tatmin olmuyorsunuz. Aynı sorunu yaşayan birarkadaşınızla ortak bir çıkış arayışı içindesiniz. Bugün işyerinizdeki memnun edici bir gelişme ortak sıkıntınızı rafa kaldırmanıza neden olacak.

Maaş yetersiz gelince eşinizden, dostunuzdan denkleştirmeye çalışıyor ve bunun için de oldukça zorlanıyorsunuz. Attığınız bazı yanlış adımlar bir miktar para kaybınıza neden oldu. Bazı sürpriz harcamalar sizi çileden çıkartacak.

Geçmiş yaşamınızda çok güvendiğiniz, etkilendiğiniz eski bir dostunuzla birlikte iyi niyetle ama çok yanlış bir yola sapmak üzeresiniz. Dikkatli olun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İkili ilişkiler açısından hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Yalnız kalmak istemeyebileceğiniz bir gün olabilir. Bire bir diyalog önemli hale gelebilir. Otorite konumunda güçlü kişilerle sürtüşmemeye dikkat.

3 Ekim 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar, Saat 03:03 Merkür-Pluto görünümü fikirlerimizi dış dünyada baskın şekilde ifade etmemize neden olabilir. Başkalarıyla olan iletişimde sorunlar yaşanabilir. Kendi gücümüzü, yeteneklerimizi, arzularımızı, eğer işbirliğine yatkın şekilde ifade edebilirsek sorunlar kolayca çözülür. Tabii ki hakkımız olanı talep edeceğiz. Ancak durum ve şartların da farkında olacağız. Aynı durum ailevi ilişkilerde de önemlidir. Ev içinde gerginlik veya anlaşmazlıklar, dışarıdaki başarımızı etkileyebilir. Saat 05:10 Ay-Pluto karşıtlığı, ilişkide tartışmalara yol açabilir. Biriniz başka diğeri başka düşünür. Ortaklaşa düşünmek zor olur. Böyle durumlarda sözler pek hoş olmaz. Bir daha duruma bakalım. Saat 05:27 Ay-Merkür görünümü, ilişkimiz vehayatımızla ilgili konular üzerinde hassas konuşmaya, düşünmeye neden olur. Bir yandan sorumluluklar diğer taraftan destek görme ihtiyacımız yükselir. İsteriz ki, bize anlayışlı davranılsın, yardımcı olunsun. En azından bu saatlerde nasılsın diyen bir dosta, insana fazlasıyla ihtiyaç duyarız. Saat 11:33 - 4 Ekim saat 00:12 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Hassasiyet yükselebilir. Sevgilimiz, eşimiz veya ortağımız da hassas davranabilir. Sizden daha fazla ilgi bekleyebilir veya en ufak bir söz onu etkileyebilir. Siz de doğal olarak kendinizi baskı altında hissedersiniz. Enerjiniz bir miktar düşebilir. İlişkinizle ilgili bir problem varsa, boşluk süresince kendinizi savunmak, birileri tarafından yargılanmak istemezsiniz. Herkes kendi sınırlarını, sorumluluklarını bilmeli diye düşünürsünüz. Bazılarınızda bu durum tam tersi gelişebilir. Siz ilgi beklersiniz, görmediğinizde minik kaprisler yaparak ilgiyi üzerinize çekebilirsiniz. Değer verdiklerimiz ve değer gördüklerimizle çevrili bir dünyada yaşamamız dileğimle,,

3 Ekim 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Ay günün büyük bir bölümünde boşlukta olacak. Aceleci davranmak ufak tefek kazaların oluşmasına neden olabilir. Zorlukların üstesinden gelmek, sabrında gizli. Zaman hızla akıyor ancak doğru değerlendirmeleri yapıp, hayatına yön verirsen kazanacaksın. Bireysel hareket etmek ve kendi kazancını kimseye hesap vermeden elde etmek için büyük bir istek duyacaksın. İlişkisi olmayan bir Oğlak burcuysan, katılacağın eğitim ya da davette hayatının aşkı ile karşılaşman an meselesi. Evli bir Oğlak burcuysan, çocuklarla ilgili ortaya çıkan sorun eşinle gergin bir akşam geçirmene neden olabilir. Günün yorgunluğu ile erken saatte uyuyabilirsin.

3 Ekim 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kibarlığınız ve naifliğiniz sayesinde güzel bir gün yaşayabilir size iyi gelecek verimli sohbetler gerçekleştirebilirsiniz. Artan özgüveniniz sayesinde kendinizi iyi hissedebilir ve bunu çevreniz de açık bir şekilde görebilir.

3 Ekim 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün çalışma hayatınızda yeni konular gündeme gelebilir, yarım kalmış işlerinizi toparlamak için fırsatlar bulabilirsiniz. Gün içinde fikirlerinizi çok daha güçlü savunma isteği içinde olabilirsiniz. Sabah saatlerinde kestiremediğiniz olaylar keyfinizi kaçırabilir. Esnek olmaya gayret edin. Gün içinde sağlığınızla ilgili konularla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz.

3 Ekim 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İlişkinizde karşılıklı özveri ve saygıyı koruyarak hareket ediyorsunuz. Aşk hayatınız mükemmel.

3 Ekim 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendinizi çok daha iyi hissedeceğiniz bir gün. Kafanız karışık olsa bile sorunları fazla büyütmeyip çalışmalarınızı sürdürebilirsiniz. Sevdiğinize karşı anlayışlı davranmaya çalışın. Karamsar ve endişeli düşüncelerden uzaklaşıp dikkatinizi farklı konulara yöneltmelisiniz.

3 Ekim 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün hayatınıza yön veren, öenmsediğiniz insanlar tarafından yeni hedeflere yönlendirilebilirsiniz. Karar vermekte güçlük çekebilirsiniz, aceleci davranıp baskı altında hissetmeyin. Konsantrasyonunuz düşük, önemli kararları gün sonuna ertelemekte fayda var.

3 Ekim 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Yengeç burcundaki seyahati sizi ikili ilişkilere odaklayacak. İşten çok aile konularına çözüm arayacağınız bir gün. Partnerinize beklediği sevgi ve şefkati cömertçe yansıtmalısınız. Küskünlükleri ortadan kaldırmak için harika bir gün. Duygularınızı ifade edip, dile getirmek, masaya yatırmak size iyi gelecektir. Hayat her zaman kurallarla işlemez.

3 Ekim 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızda yapacağınız atılımlarla uzun zamandır beklediğiniz atılımları gerçekleştirebilirsiniz. Hayatınız tam çok monotonlaştığını düşündüğünüz anda canlanacak. Türlü yerlerden irili ufaklı para gelebilir. İyi bir yatırım yapabilirsiniz.

3 Ekim 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 59' 19" R
Ay
Başak
05° 41' 06"
Merkür
Boğa
00° 49' 59"
Venüs
Boğa
20° 48' 10"
Mars
Koç
12° 03' 35"
Jüpiter
Boğa
27° 44' 20"
Satürn
Balık
17° 50' 33"
Uranüs
Boğa
23° 16' 38"
Neptün
Balık
29° 20' 47"
Plüton
Kova
02° 03' 39"
Chiron
Koç
21° 31' 33"
Lilith
Başak
25° 07' 17"
True Node
Koç
14° 52' 53"
Son Güncelleme : 16/05/2024 12:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>