Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Ekim 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşkı bir tertip, düzen içinde değerlendiriyorsunuz. Uçuk, aykırı aşk ilişkileri size göre değil. Çevrenizde izlediğiniz bu tür ilişkilere saygı duymakta zorlanıyorsunuz.

İşleri yoluna koyma çabanız, son günlerde bütün enerjinizi tüketti. Ama bu fedakarlıklarınızın karşılığını alacaksınız. Bu yoğun uğraş sırasında işinizin uzmanı oluyorsunuz.

Ailenizden birisiyle para konularında birbirinizi pek beğenmiyorsunuz. O sizi savruk buluyor, siz de onun eli sıkı olduğunu düşünüyorsunuz. Çok kısa bir gelecekte bir ek kazanç olanağı bulacaksınız.

Ailede para tartışması yaptığınız kişiyle bir çıkar ilişkiniz yok. Ayrı bütçelerle yaşıyorsunuz. Bu yüzden bunu bir kırgınlığa dönüştürmenin hiç gereği yok.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Eksik olduğunuza inandığınız bir konuda sürekli kendinizi sınıyorsunuz. Fakat öyle görülüyor ki bu tespiti kendiniz yapmamış, buna inandırılmışsınız. Bu da, birtakım insanları fazlaca önemsediğiniz, sizinle ilgili tahliller yapmalarına kolayca izin verdiğiniz anlamına geliyor. Bu akşam çok eğleneceğiniz bir gurubun içinde olacaksınız.

2 Ekim 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar Saat 02:18 Ay-Satürn karşıtlığı, duygularımızı bir hayli mesafeli kılabilir. Yalnız kalmaya meyilli oluruz. İçimizdekileri kimseyle paylaşmadığımız gibi, bizi birilerinin anlamadığını bile düşünürüz. Aslında güven duymak isteriz. İlişkimizde, dostluklarda,hayatında aradığımız budur. Fakat insanların bencilliği, tuhaflığı, dünyanın zorlukları yüzünden sıkılırız. Bütün bunlar aslında enerjinin yarattığı sıkıntılardır. Bunu aşabilmenin yolu kendimize güvenmek, hayatı sevmekle mümkündür. Saat 12:45 itibariyle Yengeç burcunda sondördün fazı oluşacak. Mesleki ilişkilerde nazik ve ölçülü davranmak, ailenizle olan iletişiminizde sakinliğinizi korumak,yaptığınız insanlarla onların anlayacağı dilden konuşmak sizi bir hayli zorlayabilir. Gereğinden fazla kendinize yüklenebilirsiniz. Sorumluluklar bir yandan, diğer yandan birileriyle burun buruna gelmek canınızı sıkabilir. İşler umduğunuz gibi gitmez veya siz tatmin olmazsınız. Bu özverili haliniz iç çatışmalarına neden olabilir. Bu kadar çalışkanım, düşünceliyim, kimseye haksızlık yapmıyorum. Peki neden hala bir türlü mutlu olamıyorum diye kendi kendinize yüklenirsiniz. Oysaki bugün gerek özel hayatınızda gereksekonularında kendimizi zorlamamalıyız. Beklediğimiz neticelerle karşılaşmadığımızda umutsuz olmamalıyız. Saat 15:18 Ay-Venüs olumlu görünümü ilişkinin her iki tarafça güven ve güç birliğinde bulunarak gayet keyifli hale gelmesini sağlar.. Tek vücut olmak terimi vardır. Yani her iki kişi Biz olmuşlardır. İşte bunu başarmış çiftler açısından gün keyifli geçebilir. Saat 21:46 Ay-Neptün görünümü, idealleriniz çerçevesinde hareket etmenizi sağlayıcı etkisini vurguluyor. Sorunlarınızı mantık yoluyla çözmenizi sağlar. İletişimdeki becerikliliğiniz yükselir ve dış dünyada kendiniz için en uygun olanı saptamanız kolaylaşır.

2 Ekim 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yardımlaşma temasının ön plana çıktığı bir gün? İş yerindeki arkadaşlarının gün içinde sana ihtiyacı olacak. Bugün ummadığın olaylarla karşılaşman söz konusu olabilir. Ortaya çıkan gizli söylemleri, dedikoduları, yanı başında dönen olayları bu zamana kadar nasıl anlayamadığına şaşırabilirsin. Biriken işlerini toparlaman gereken günlerden geçiyordun. Mantığını ön plana almalı ve değişimden önce son hazırlıklarını yapmalısın. Öğleden sonra kendini hiç olmadığın kadar duygusal hissedebilirsin. Daha önce üstesinden güçlü bir şekilde geldiğin konularda kendini daha savunmasız ve hassas hissediyor olman da mümkün. İlişkisi olmayan bir Oğlak burcuysan, arkadaşlarının akşamki davetini reddetmeden önce bir kez daha düşünmeye ne dersin?

2 Ekim 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Partnerinizin fikirlerine kendinizi yakın hissedebilir ancak onun beklenmedik çıkışları bir anda sizi şaşırtabilir. İletişiminizde daha samimi ve içten olmanız doğacak olumsuz sonuçların önüne geçebilir.

2 Ekim 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyif aldığınız konulara zaman ayırabilir, planlarınızdaki değişiklikler nedeniyle toparlamanız gereken işlere yoğunlaşabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili olan konular sizi oyalayabilir. Gün içinde fikirlerinizi paylaşmak için arkadaşlarınızla program yapıp zaman geçirebilir, keyif aldığınız şeyler için de harcamalarda bulunabilirsiniz.

2 Ekim 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda sürpriz gelişmelere hazır olun. Aileniz arasında mutluluk ve huzur hakim olacak.

2 Ekim 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün tüm olumlu ve iyi enerjiler sizinle. Sevgi dolu yaratılışınız tüm çevrenize olumlu etki sunuyor ve sizin moralinizi yükseltiyor. Özellikle akşam saatlerinde hayattan beklentileriniz ve ne istediğinizle ilgili olumlu düşüncede kalın ve niyetinizi doğru kelimeleri kullanarak ifade edin. Bugün sizin için muhteşem bir şifa enerjisi sözkonusu.

2 Ekim 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özdisiplini gelişkin Oğlaklar, sabah saatlerinde eleştirilere maruz kalabilirsiniz. İşler beklediğinizin aksi gelişebilir. Günün ikinci yarısından itibaren ilişkilerde, anlaşmalarda yol alıp ilerleyebilirsiniz.

2 Ekim 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Merkür ile Plüton arasında zorlu bir etkileşim meydana geliyor. Çok fazla eleştiri alabileceğiniz veya yapabileceğiniz bir gündesiniz. Sözlerinize dikkat edin. Karşınızdakilerin kalbini kırmayın onlar bunu hak etmiyorlar. Sonra siz de söyledikleriniz için pişman olursunuz. Resmi ilerde gelişmeler kaydederek hatta kendi şirketinizi kurabilirsiniz.

2 Ekim 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendini üstün görme gibi burcunuzun olumsuz özelliklerini takınma eğiliminde olduğunuz görülüyor. Bu tip davranışlarla takdir edilmekten çok, çevrenizdekilerin nefretini kazanacağınızı hiç unutmayın. Aklınız fikriniz uzun zamandır gerçekleştirmek istediğiniz bir projede.

2 Ekim 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 31' 26" R
Ay
Başak
12° 16' 06"
Merkür
Boğa
01° 32' 43"
Venüs
Boğa
21° 29' 10"
Mars
Koç
12° 28' 59"
Jüpiter
Boğa
27° 52' 12"
Satürn
Balık
17° 52' 49"
Uranüs
Boğa
23° 18' 34"
Neptün
Balık
29° 21' 35"
Plüton
Kova
02° 03' 26"
Chiron
Koç
21° 33' 14"
Lilith
Başak
25° 10' 59"
True Node
Koç
14° 53' 34"
Son Güncelleme : 17/05/2024 01:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>