Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Ekim 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk, yaşamınızdaki önemini yitirmiş gibi. Halbuki aşk hayatınızın önü açık. Ama siz bugünlerde duygularınızı köreltmiş gibi görünüyorsunuz. Sizinle ilgilenenleri göremiyorsunuz.

Yeteneklerinizi en iyi değerlendiren yetkilinizle, onun aksi biri olması nedeniyle takışıyorsunuz. Elinizdeki müthiş fırsatı kaçırmak üzeresiniz. Bunu yakında anlayacaksınız.

Para durumunuzyaşamınızda daha sağduyulu bir tavra girmenizi öngörüyor. Çok sıkıntılı bir süreçten geçiyorsunuz. Büyük ödemeleriniz var. Onları daha ileri tarihlere erteleyemeyeceksiniz.

Dost ve arkadaş ilişkilerinizde itibar kaybına uğrayabilirsiniz. Sizinle ancakve para konuları dışında dostluk kurulabileceğini düşünenler var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu akşam bazı konuklarınız olacak. Bu sizi pek sevindirmeyecek ve bunu hiç kendinizi sakınmadan belli edeceksiniz. Size yakınlaşmak istedikçe, sizin onun önünü kestiğiniz bir arkadaşınız, bu davranışınıza bir anlam veremiyor. Bu ilişkiyi iyi değerlendiremiyorsunuz. Sadece, size cazip gelen insanlarla dostluk geliştirmek gibi bir yanlışınız var. Bu akşam bazı konuklarınız olacak.

6 Ekim 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar Saat 02:19 itibariyle Başak burcunda ilerleyecek Ay, elinizden geldiğince mantığınızı öne alarak düşünmeye çalışmanız halinde bazı durumları daha kolay atlatabilmenizi sağlayıcıdır. Çevrenizde bulunan kişilerle mantıklı bir şekilde iletişim kurmanız, bilgilerinizi paylaşmanız mümkündür. Duygusal konularda ise eleştirel davransanız da bu tartışmaktan ziyade bazı durumları düzenlemek, daha iyi işlemesini sağlamak içindir. Saat 04:26 Ay-Uranüs görünümü, seçici ve oldukça dikkatli hareket etmemizi sağlıyor. Yenilikler ilgimizi çekiyor ancak güven olgusunu asla gözden kaçırmıyoruz. Saat 07:43 Ay-Satürn görünüm etkisinde, söyledikleriniz, yaptıklarınız diğerleri tarafından başarılı bulunur. Kararlı ve dikkatli şekilde işlerinizi yoluna koyarsınız. Ciddi ve oldukça tutarlı davranırsınız. İnsanlar size saygı duyarlar. Saat 20:17 Ay-Venüs görünümü, dostlarımızla bir araya gelmenin ve gayet dikkatli şekilde durumları analiz etmenin işaretçisidir. İşlerinizi arzu ettiğiniz şekilde düzenlemeniz ve huzurlu bir gün geçirmeniz dileğimle,

6 Ekim 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sabah saatlerinde önemli işlerle uğraşmak çok iyi bir fikir olmayabilir çünkü hiç beklemediğin aksiliklerle karşılaşabilirsin! Günün ikinci yarısında, ayak uydurmakta zorlandığın insanlarla bir araya gelebilir ve bulunduğun ortamdan sıkılabilirsin. Adımlarını sağlam atma isteğin, bu süreçten yara almadan kurtulmana yardımcı olabilir. Kendine ve fikirlerine güven. Ama herkesin sınırları olduğunu da unutma. İlişkisi olan bir Oğlak burcuysan, bazı yanlış anlaşılmalar oluşabilir. Kendini ifade etme konusunda sınırları zorlayabilirsin. Etrafında sana yakın insanlar hakkında dedikodulara tanıklık edebilir, yoruma açık davranışlar sergileyen insanlar bugün etrafında çoğalabilir.

6 Ekim 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gizli kalmış bazı miras konularıyla ilgili yeni gelişmeler öğrenebilirsiniz. Duygusal olarak kendinizi tedirgin hissedebilir ve bunun üzerine yanlış kararlar alabilirsiniz.

6 Ekim 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni uğraşlar ve uzaklarla ilgili konular dikkatinizi çekebilir. Çalışkan olmakla birlikte, hemen sonuç elde edemeyebilirsiniz.

6 Ekim 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İşinizle ilgili belirsizlikler sizi farklı alanlara yöneltmemeli. Bulutlar dağılacak her şey yoluna girecek

6 Ekim 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğleden sonraya kadar olan zaman diliminde yolculuklar, eğitim süreçleriniz, olası devam eden davalar, ortaklar, yakın dostlar ve partnerinizle iletişim konusunda geçici kaygılar, problemler yaşayabilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek iletişim problemlerinin giderildiği, sosyal ortamlarda bulunabileceğiniz, partnerinizle olumlu kararlar alabileceğiniz bir zamanda olacaksınız.

6 Ekim 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bilincinizi günlük faaliyetlerin dışına taşıyacak, sizi dinlendirecek seyahatler olası. Geçmişten gelen konular gündemi karıştırabilir ancak öze dönüp sakin karşılamakta fayda var.

6 Ekim 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Başak burcunda seyahat eden Ay, sizin yabancılar, eğitimler, akademiler uzak yolculuklar alanınızı aydınlatıyor. Çok çalışarak üretmek, akademik eğitimlere gönül vermek, öğretmen, öğrenci ilişkisini deneyimlemek için size sunulan fırsatları kaçırmayın. Seyahate çıkmaya karar verir, deniz aşırı ülkelerle ticarete girebilirsiniz.

6 Ekim 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar çok çekicisiniz. Etrafınızdakilerin gözünü kamaştırıyorsunuz. Sizdeki bu değişiklik birlikte olduğunuz kişiyi çok etkiliyor. Bugünlerde beklediğiniz teklifi yapabilir vede karşı taraftan alabilirsiniz. İşlerinizi fazla sorun etmeyin çünkü arkadaşlarınız size anlayışlı davranacak.

6 Ekim 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 03' 17" R
Ay
Oğlak
20° 05' 24"
Merkür
Koç
16° 45' 19"
Venüs
Boğa
00° 31' 47"
Mars
Balık
29° 25' 52"
Jüpiter
Boğa
23° 52' 05"
Satürn
Balık
16° 32' 30"
Uranüs
Boğa
22° 19' 31"
Neptün
Balık
28° 53' 47"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 38' 14"
Lilith
Başak
23° 17' 43"
True Node
Koç
15° 21' 58"
Son Güncelleme : 30/04/2024 00:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>