Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Ekim 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yakından tanımadığınız, huyunu suyunu bilmediğiniz halde, tamamen kişisel ruh durumunuzla ilgili olarak itici bulduğunuz biri, size yakınlaşmak istiyor. Ama size ne kadar itici gelse de kırıcı tepkinizi hak etmiyor.

Kendinizi biraz insan sarrafı gibi görmenize rağmen, bugün bir şaşkınlık yaşayacak ve bundan dersler çıkartacaksınız. Sizi aşabilecek bazı işlere el attınız, bu sizi biraz zorlayacak.

Yarınki devasa ödemeye hazırlanıyorsunuz, ama destek sözü aldığınız yerden destek göremiyorsunuz. Bu sizi üzdüğü gibi kızdırıyor da. Yakında bütçenize bazı girdiler olacak.

Hayatın üst üste bindirdiği sıkıntılarla kendinizi yorulmuş hissediyorsunuz. Biraz dinlenmeye çekilmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı sıkıntılarınızın açığa vurulması gerekiyor.Yine güne pek umutlu başlamadınız, ama saatler ilerledikçe toparlanacak ve yine neşe dağıtacaksınız. Çok sevdiğiniz birisinin geleceğiyle ilgili bir haberin beklentisi içinde görünüyorsunuz. Bu sizde hoş bir gerginlik yaratıyor. Arkadaşlarınızın size bir Akdeniz daveti olacak bugünlerde.

4 Ekim 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar Saat 00:12 Ay-Aslan burcu seyir etkinliğinde, ilgi görmek hoşumuza gider. Başkalarıyla bağlantınızda maddiyat olgusu bir hayli öne çıkar. Bankalarla ilgili işler, kredi konuları, parasal ilişkiler güne damgasını vuruyor. Saat 02:29 Ay-Uranüs görünümü, maddi-manevi anlamda kimseye eğilmeden ayakta durmak isteğimizi gösteriyor. Bazen, bir şeylere katlanıyoruz ama bu hoşumuza gitmiyor. Bir değişime öylesine ihtiyacımız var ki. Hani, kimsenin nazını niyazını çekmeyeyim, kendi gücümle ayakta durayım ve gereksiz ne varsa hayatımdan uzaklaştırayım diyoruz. Oldukça gururluyuz. Saat 04:02 Ay-Kuzey düğüm kavuşumu, başkalarına değil, kendimize güvenerek ilerlemenin, mutluluğun sadece birilerine bağlı olmadığını bilerek cesaretle ilerlemenin işaretçisidir. Biz böyle gördüğümüz zaman, destekler de gelir, maddi açıdan rahatlatıcı gelişmeler de olur. Saat 12:31 Ay-Mars karşıt etkisi, başkaları üzerindeki etkimizin güçlü olacağını işaret ediyor. Çıkarlarımıza uygun şekilde hareket etmekten yanayız. Parasal konularda bizi destekleyecek kişilere karşı anlayışlı olabiliriz. Çünkü güce ihtiyacımız var. Bu gücün özgür hareket etmemizi sağlayacağını biliyoruz. Adamına göre muamele ederiz. Saat 18:22 Ay-Venüs görünümü, hesabımızı bilmenin ve hiç kimseye güvenmemenin işaretçisidir. Çıkarlarımızı kollamak gerektiğinin farkındayız. Tüm ilişkilerimizde kimin ne demeye getirdiğini, ne kadar dost olduğunu biliyoruz. Hani bir söz vardır. Kül yutmuyoruz beyler diye. Aynen öyle. Saat 19:19 Ay-Güneş görünümü insanlarla belli bir mesafede ancak nazik şekilde bağlantı kurmamızda etkilidir. Dışa karşı belli etmeyiz ancak bazı şeyleri kendi içimizde hale yola koymaya çalışırız. Günün tüm güzelliklerinin sizden yana olması dileğimle,

4 Ekim 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Net sonuçlar alınan bir gün; adım atmaktan korkma. Unutma; cesaret, içindeki güçte gizli. Hızlı kararlar almanı gerektirebilecek bir döneme giriyorsun. İş arkadaşlarınla birlikte hareket edeceğin günde, sana zorluk çıkaracağını düşündüğün işler tahmin ettiğinden daha çabuk sonuçlanabilir. Sevgilinden ya da eşinden ?benimle hiç ilgilenmiyorsun!? sözünü duymak istemiyorsan işinle özel hayatını ayrı tutmaya çalışmalısın. Romantiklikten uzaklaşmak sana göre değil! Sevildikçe seviyor, sevdikçe güzelleşiyorsun. Zorlayıcı etkiler mevcut olsa da, kendini şanssız görme ve hayatın güzelliklerini yaşamaya çalış.

4 Ekim 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızda biri varsa ciddi adım atmak isteyebilir ve evlilikle ilgili düşünceleriniz gündeme gelebilir. Ancak bunu şimdilik çevrenizdeki kötü niyetli insanlardan saklamanız ve bir müddet sonra duyurmanız gerekebilir.

4 Ekim 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumlu olduğunuz işlerinizde yeniden harekete geçmenizi gerektirecek olaylar yaşanabilir. Değişikliklere açık durmalısınız. Çalışma ortamınızda hızlı değişiklik yapmanız gerekebilir. Sizi yoran konularda çok ısrarcı davranmayın. Günün ilerleyen saatlerinde eşinizle ilgili olan konular sizi meşgul etmeye başlayabilir. Karşınızdaki insanlara kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz.

4 Ekim 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

GELECEĞİNİZİ ilgilendiren güzel işlerde bulunmaktan haz duyuyorsunuz. Özel işlerinizi aksatmamalısınız. Sağlığınızla yakından ilgilenin. Artan iştah şişmanlık sorunu yaratabilir

4 Ekim 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde motivasyon ve enerjinizde geçici bir düşüş hissedebilir, iletişim yeteneklerinizi rahat kullanamayabilirsiniz. 17.00 sonrasında enerjiniz ve motivasyonunuz yükselirken, aşk hayatınızda flört tekliflerini değerlendirebilir, spor yapabilir, eğlenceli etkinliklerde yer alabilirsiniz.

4 Ekim 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu kendinizi daha fazla ifade etme arzusu içinde olacaksınız. Duygusal iniş çıkışlar olabilir. Finansal konularda gelişmeler yaşanabilir. Sağlığınıza dikkat edip stresinizi azaltın. Dogmatik ve muhafazakar tutumlarınız eleştirilebilir. İçsel yenilenme arzunuza kulak verin.

4 Ekim 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Aslan burcunda seyahat ederken kazanç hanenizde artış olacaktır.Müşteri kapasitesini artırmaya yönelik faaliyetlere ağırlık verebilirsiniz. Kredi çekmek, borç almak vermek için uygun bir gün. Annenizin gelirlerini yönlendirmek size düşer.

4 Ekim 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok hareketli ve bereketli bir gün. Para konusunda da oldukça talihlisiniz. Şansınız oldukça açık durumda. Bu şansınızı zorlamadan dikkatli davranırsanız karlı çıkarsınız. Birlikte olduğunuz kişi hakkında söylenen sözlere hemen inanmanız üzülmesine neden oluyor.

4 Ekim 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 54' 23" R
Ay
Oğlak
18° 01' 47"
Merkür
Koç
16° 42' 11"
Venüs
Boğa
00° 20' 29"
Mars
Balık
29° 18' 48"
Jüpiter
Boğa
23° 49' 57"
Satürn
Balık
16° 31' 42"
Uranüs
Boğa
22° 18' 60"
Neptün
Balık
28° 53' 30"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 37' 43"
Lilith
Başak
23° 16' 42"
True Node
Koç
15° 22' 15"
Son Güncelleme : 29/04/2024 21:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>