Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Ekim 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk ilişkilerinde geçici kırgınlıklar olabileceğini biliyorsunuz, ama bu kadar yakın olduğunuz bin insan tarafından tavır alınmaya, küskün davranılmaya tahammül edemiyorsunuz.

İşlerin bu kadar çabuk yoluna gireceğini hiç sanmıyordunuz. İş ilişkilerinizde kurmak için çok uğraştığınız dayanışmanın bunda çok payı var. Rehavete kapılmayıp yine de işleri sıkı tutmanız gerekiyor.

Para tartışmalarıyla sizi çileden çıkartan bir yakınınızla ipleriniz kopma noktasına geliyor. Umut bağladığınız bir paranın önümüzdeki günlerde sevindirici haberi gelecek.

Aşk ilişkinizde sabırlı olup zamana güvenmeniz gerekiyor. Bazı sorunlar üzerine gidildikçe çözülmez oluyor, bunu biliyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizi sizden iyi tanıyormuş gibi davranan ve sürekli yaşamınıza müdahale eden biri canınızı sıkıyor. Aşağılık duygusuna kapılıp kendinizi sorgulayarak, yanlış yerde çözüm arıyorsunuz. Hastalıklı, takıntılı insanlarla ilişkileri kesmeniz daha doğru olacak. Çok önemsediğiniz bir yakınınız sizi şu günlerde yeniden şaşkınlığa uğratacak. Onun bu tutarsızlıklardaki kararlılığı, sizdeki önemini zamanla tamamen yok edecek.

9 Ekim 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar, 9 Ekim saat 06:47 Terazi burcunda doğacak Yeniay, Venüsün iki ayrı burçtaki geri hareketiyle örtüşüyor. Durum böyle olunca, bizler de kariyer planlarımızı, mevcut işlerimizi, aksayan her şeyi gözden geçiriyoruz. Bu aslında gayet faydalı bir mola ve test sürecidir. Duruma bakılır, yarım kalan işler bitirilir, proje ve planlar için çalışılır, eksikler tamamlanır. Belki hızlı ilerlemek, birilerine bir şeyler ifade etmek, uyum sağlamak, ılımlı davranmak kolay olmayabilir. İçimize döneriz, kimsenin ne düşündüğümüzü bilmesini istemeyiz. İş ilişkilerinde politik tarzda hareket ederiz. Sanki idare ediyormuşuz gibi, ortama ayak uyduruyormuşuz gibi yaparız. Zaten doğrusu da budur. Eğer sorunlara yeni ve sağlıklı çözüm bulmak istiyorsa, bu Yeniay ve geri hareketler işinize yarayacaktır. Hatta öyle gelişmeler olur ki, daha önce fark etmediğiniz her şey gözünüze görünür. İş değiştirme veya işinizle ilgili görüşmeler bu süreçte tekrar ele alınmalıdır. Karşınıza çıkan olumlu bir teklif bile olsa, her yönüyle ele alınmalıdır. Bu sizi yanlış bir karar vermekten korur. Kasım ortası itibariyle düz seyre geçen Venüs,hayatı, aşk ve kişisel tüm girişimlerin sağlıklı şekilde düzenlenmesini ve yeni bir adımın atılmasını sağlayacaktır. Yeniayın sizler için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Gönülden sevgilerimle,

9 Ekim 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün sabah saatlerinde Yeniay gerçekleşiyor. Herkesin birbirine dair daha fazla detay yakaladığı, derinlikli empati günü? Kendi işini yapan bir Oğlak burcuysan, çalışanlarının sıkıntılarına sağduyulu yaklaşabilirsin. İlişkisi olan bir Oğlak burcuysan, sevgilini yakınlarınla tanıştırma kararı alabilirsin. Hobilerini, özel yeteneğin olduğu bazı aktiviteleri uzun zamandır erteliyorsun, bugün keyifli bir gün geçirmek için kendinle baş başa kalıp sevdiğin işlerle meşgul olabilirsin. Kişisel bakımına daha fazla zaman harcayabilirsin. Gün içerisinde ayrıca mutfak alışverişi abartıp, buzdolabını tıka basa doldurman da mümkün. Abartmamaya dikkat etmelisin.

9 Ekim 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal olarak şüpheci bir ruh halinde olabilirsiniz. Bu ruh hali içinde sizin için gizli kalmış bazı olayları araştırmanıza neden olabilir. Tepkilerinize biraz daha dikkat etmelisiniz.

9 Ekim 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gelecek beklentilerinizle ilgili konulara yoğunlaşabilirsiniz. Yeni fikirlerinizihayatında paylaşmak size yeni vizyonlar katabilir. Sosyal konularla ilgilenebilirsiniz. Dikkat çekebileceksiniz. İş hayatınızda alacağınız desteklerle sorumlu olduğunuz konuları tamamlamak için fırsat yakalayabilirsiniz. Mesleki gruptan insanlarla organizasyon yapabilirsiniz.

9 Ekim 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sözünü almış olduğunuz paranın gelmesi yakın. Almayı düşündüğünüz şeyi bu ara alacaksınız.

9 Ekim 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Haftanın ilk gününde görev ve sorumluluklara odaklanabilirsiniz. İş hayatınız ve kariyerinizle ilgili koşullar gündeme gelebilir. Üstleriniz ve yönetici konumunda kişilerle çatışmamaya dikkat etmelisiniz.

9 Ekim 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yeni Ay, kendi ihtiyaçlarınızı hatırlatıyor. Sorumlulukların hepsi yerine getirilmediyse bile olanla yetinmek gerekli. Özdeğerin farkına varıp kendinize ne kadar adil olursanız, o oranda ilerleme kaydedersiniz. Yenilenen enerjilerhayatınıza yansıyacaktır.

9 Ekim 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kariyerinizde bir yeni ay doğuyor. İlişkiler, organizasyonlar ve toplantılar sizi kariyerinizde farklı bir noktaya taşıyacak.Ortak çalışmalarınızın, ortaklıklarınızın, birlikte büyüme mantığıyla hareket edilen finansal güç birliğinizin öne çıktığı bir gün. Her fırsatı değerlendirin. Hayat her zaman bu şansı size sunmaz.

9 Ekim 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni girişimlerde bulunabilir hatta atılımlar yapabilirsiniz. Birkaç işi birarada götürmek durumunda da kalabilirsiniz. Yeni bir anlaşma sayesinde bol paranız olabilir. Uzak bir yerden gelen biriyle tanışacaksınız. Bu insan bir yabancı olabilir.

9 Ekim 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 08' 09" R
Ay
Oğlak
21° 12' 59"
Merkür
Koç
16° 47' 04"
Venüs
Boğa
00° 37' 56"
Mars
Balık
29° 29' 43"
Jüpiter
Boğa
23° 53' 15"
Satürn
Balık
16° 32' 57"
Uranüs
Boğa
22° 19' 48"
Neptün
Balık
28° 53' 56"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 38' 31"
Lilith
Başak
23° 18' 17"
True Node
Koç
15° 21' 49"
Son Güncelleme : 30/04/2024 02:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>