Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Ekim 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Son günlerde aşkla pek ilgili görünmüyorsunuz. Oysa ki yakın çevrenizde böyle bilinmiyorsunuz. Aşka gösterdiğiniz bu soğukluk sizi uzun zaman yalnız bırakacak gibi görünüyor.

Bunca deneyim ve mesleki bilgiyle, sorunlu bir çalışma yaşamı içindesiniz. Önümüzdeki günlerde kötü bir sürpriziniz var. Hiç beklemediğiniz bir gelişme kendinize güveninizi sarsacak.

Sıkıntısız döneminiz bu kez sizi de şaşırtacak kadar kısa sürecek Sıkıntıları atacaksınız. Şansınız yaver gidecek. Şansınızın size kısa vadeli güldürü oyunları oynadığını görmeniz gerekiyor.

Son zamanlarda hiç misafir kaldıracak değilsiniz. Ama bugünlerde birkaç kişi zorunlu konuğunuz olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzun zamandır bir içe kapanıklık yaşıyorsunuz. Bunun peşinden de güç kurtulacağınız derin bir yalnızlık duygusu gelebilir. Kendinizi fazla başıboş bırakmamalısınız. Akraba ilişkilerinizde yakın bir zamanda bazı karışıklıklar olacak. Uzak durmanız istenecek ve siz gönüllü olarak buna uyacaksınız. Dün duyduğunuz söylentinin aslını astarını boşuna araştırmayın.

8 Ekim 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar Saat 04:10 Terazi burcunda ilerleyen Ay zihinsel ve bedensel yönden huzura duyduğunuz ihtiyacın da göstergesidir. Bugün bazı sorunları çözüme kavuşturmak için ılımlı ve hoşgörülü davranmaya çalışınız. Gücünüzü toplayınız ve ne yapmanız gerekiyorsa ona göre bir planlamada bulununuz. Ayrıca hiç kimsenin duygu sömürülerinin etkisi altında kalarak yanlış kararlar vermeyiniz. Bu sizin hayatınız ve en doğrusunu yine siz bilirsiniz. Sakin olunuz, her şeyi etraflıca ele alınız. Geçmişte yaşananları göz önüne alarak düşünmeye çalışınız. Saat 07:37 Ay-Kuzey düğüm görünümü,ve özel hayatımızla ilgili konularda haksızlığa izin vermeyeceğiz. Yarınlarımızı sağlam şekilde oluşturmaktan yanayız. Buna uygun şekilde karar vereceğiz. Uyumlu, paylaşıma açık, adil davranan kişilerle bağlantıdan yanayız. Çıkarlarımızı düşüneceğiz ve geleceğe dönük planlar yapacağız. Saat 09:48 Ay-Satürn görünümü, her konuda ciddi düşünmeye, sorumluluklarla baş edebilmek için güçlü olmaya işarettir. Birilerini idare etmemiz kolay olmaz. Saat 19:35 Ay-Mars görünümü, hızlı karar vermeye neden olur. Ancak harcamalarınıza lütfen dikkat edin. İhtiyaçlarınızı önem sırasına göre belirleyin. Yeni haftanın arzu ettiğimiz güzelliklerle geçmesi dileğimle,

8 Ekim 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendimi mi daha çok seviyorum, onu mu daha çok bilmiyorum? dediğin bir gün? Egonun en üst seviyede olması, çevrendeki herkese kendini beğendirmek için uğraşmana sebep olabilir. Herkes bana baksın, beni dinlesin gibi düşünmen mümkün. Olayları gerçekçi değerlendirebilirsen bugün sen kazanırsın! Ailen ve arkadaşlarınla yaşadığın ufak problemleri büyütmemen gerekiyor. İlişkisi olan ya da evli bir Oğlak burcuysan, değer verdiğin kişinin yapacağı sürpriz ona olan duygularını güçlendirecek. Çocukların varsa, akşamı onlara ayırabilir, çeşitli aktiviteler yapabilir ve sohbet edebilirsin. Tarzında yapacağın ufak değişiklikler kendini iyi hissetmeni sağlayacak.

8 Ekim 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün bulunduğunuz ortamın dışına çıkmak, yabancılarla, yeni insanlarla tanışmak, farklı ve yeni yerler görmek isteyebilirsiniz. Uzaklardan haberler ve seyahatler gündeminize gelebilir.

8 Ekim 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hedeflerinize ulaşmak için hızlı ve kıvrak olmanız gerekebilir. Üstlerinizle iletişiminizi değişken koşullar yönlendirebilir. Hareketli gündeminizi doğru yönlendirmeniz gereken zamanlar var. Zekanızı kullanmalısınız. Annenizle ilgili konuları ihmal etmeyin. Akşam saatlerinde sohbet etmekten hoşlandığınız kişilerle program yapabilirsiniz.

8 Ekim 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mutlu ve şanslı karşılaşmalar yolunuza gelmeye başlıyor. Servet getirecek fırsatlar kapınızda.

8 Ekim 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ruhsal olarak sizi iyi hissettiren kısa yürüyüşler, geziler yapmak, pozitif ortamlarda bulunmak ve enerji çalışmaları, kişisel gelişim gibi alanlardan yararlanarak ruhunuzu dinlendirmek size iyi gelecektir. Akşam saatlerinde iletişim ve yakın çevreyle ilişkilerde incinmeye açık bir zamandan geçeceksiniz.

8 Ekim 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Uzun süredir devam eden işler sonlanırken sabrınızın işe yaradığını nihayet göreceksiniz. Yeni girişimler için uygun zamanda değilsiniz. Üstünüzde baskı yoğun olsa da erteleyin. Gün boyu kendinizden olan olmayan ayrımı yapabilirsiniz. Şevkatli olmak önemli.

8 Ekim 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sosyal ve kültürel faaliyetleriniz artıyor. Arkadaşlarınızın sorunlarıyla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Parasal konulara yönelik çalışmalarınızı hızlandıracak, yeni planlar yapacaksınız. Ancak bunları anlatmayın.

8 Ekim 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Katılacağınız bir arkadaş toplantısında çok eğlenecek ve uzun zamandır birlikte olmadığınız arkadaşlarınızla birlikte olma fırsatı yakalayacaksınız. Bugünlerde yaşamınıza yeni birisi girebilir. Yalnız bu insan sizin gibi otoriter ve bağımsızlığına düşkün. Anlaşmanız size bağlı.

8 Ekim 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 59' 39" R
Ay
Oğlak
19° 14' 47"
Merkür
Koç
16° 44' 01"
Venüs
Boğa
00° 27' 09"
Mars
Balık
29° 22' 58"
Jüpiter
Boğa
23° 51' 13"
Satürn
Balık
16° 32' 11"
Uranüs
Boğa
22° 19' 18"
Neptün
Balık
28° 53' 40"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 38' 02"
Lilith
Başak
23° 17' 19"
True Node
Koç
15° 22' 05"
Son Güncelleme : 29/04/2024 23:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>