Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Gündemin Değişiyor Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Ocak 2021, Salı

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 100%

Bugün rehberlik ve danışmanlık yapma gününüz olabilir. Her zaman insanların duygularını anlama konusunda yetenekli bir psikolog gibi oldunuz. Sizden yardım isteyen bir arkadaşınız ya da sevdikleriniz olabilir. Belki de sadece anlayışlı bir insanla olan problemlerinden bahsetmek isteyecekler. Ya da gerçekten sizden ardım etmenizi bekleyebilirler! Bazı önerilerde bulunmaktan korkmayın çünkü onları çok iyi anlayabiliyorsunuz.

Dikkatinizi şu an farklı projeler arasında bölmeniz gerekebilir. Bugün aynı anda bir çok şeyi yapmanız gereken bir gün! Bu bir meydan okuma olabilir, bu yüzden zamanınızı dikkatli bir şekilde yönetin. Son teslim tarihi olan birden fazla proje varsa, her birine odaklanmak için uygun süreyi belirleyin. Denediğiniz zaman çoklu görev sanatında ustalaşacaksınız!

Bugün konsentrasyon konsunda bazı zorluklar yaşayabilirsiniz. Gezegensel enerjiler, size hayal kurmak ve bir şeyi hayalinde canlandırma konusunda ilham verebilir. Eğer dikkatiniz dağılıyorsa, sık sık ara verin ve telefon görüşmeleri yapın. Beyninizi aktif tutun ki bu yorucu günde uyanık kalabilsin. Ara verdiğiniz anlardan birinde sirkülasyonun devamını sağlamak için güzel, canlı bir yürüyüşe çıkmaya çalışın.

Günün ateşli enerjisi, demlenmeye bıraktığın projeleri artık tüketebileceğinin haberini veriyor. Harekete geç. Geri planda kalmak yerine sahnedeki yerini al. Hareket için yeterli yakıtın var ve kalkış için hazırsın. Tek yapman gereken moturu çalıştırmak. Duyguların gücünü, seni yıldızlara taşıyacak güçlü bir destek olarak kullan.Bugün, verdiğiniz sözler ve sadakat duygunuz öne çıkabilir. Kendinizi adamış olduğunuz, artık eskisi gibi doğru ya da güvenli gelmeyen bir şey mi var? Eğer öyleyse, bu işin içindeki diğer kişilerle nasıl hissettiğiniz konusunda konuşmanızın vakti gelmiş olabilir. Belki de bu sözün diğer kişi için hala önemli olduğuna dair güvenceye ihtiyacınız var ya da belki sizin kendi ihtiyaçlarınız değişmiştir. Durum ne olursa olsun, bununla ilgili bir şeyler yapmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnançlarınızda büyük bir tutkuyla bağlısınız. Doğru ve yanlışın ne olduğunu açıkça ayırt edebiliyorsunuz ve fikirlerinizi diğer insanlarla paylaşmaktan çekinmiyorsunuz. Bugün kendinizi daha cesur bir biçimde ifade edebilirsiniz. Sesinizi yükseltip insanlara, olaylara başka bir yönden de bakılabileceğini göstermek isteyebilirsiniz.

12 Ocak 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün bastırdığınız duygular, gizlenen durumlar açığa çıkabilir. Geçmişe veda etme, negatif enerjilerden uzaklaşma, korkuları aşma zamanı. Bugünlerde kendinizin için atacağınız her adım uzun vadede sizi ileri noktalara taşıyacak.

12 Ocak 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Estetik yaptırmaya dair derin düşünce ve araştırmalara girebilirsin.  Bilgi amaçlı randevu almak için internette dolaşabilirsin. İlişkisi olan yahut evli bir Oğlak burcuysan, değer verdiğin kişiyle baş başa romantik anlar geçirebilirsin. Akşam saatini, evde tamamlanması gereken işlerine ayırmak isteyeceksin.

12 Ocak 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Terfi haberinizi bekliyorsanız bugün güzel sonuçlar olabilir. Taşınma isteğiniz haklı görünerek isteğiniz kabul edilecektir. Kısa zamanda başarılarınızı artırıyorsunuz.

12 Ocak 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel hassasiyetiniz olan konular gündeminizi etkileyebilir. Yeni başlangıçlar yapmak için hevesli bir gündesiniz. Bedeninize ait konuları ihmal etmemeye çalışın. Eşinizle ilgili konularda sıkışıklıklar yaşayabilirsiniz. Gün içinde riske girmeye yatkınsınız. Rahatça aksiyon alacağınız zamanlar var. Akşam saatleri program yapmak için uygun.

12 Ocak 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yalnız kalmayacağınız ve karşı cinsin ilgisini kolayca çekeceğiniz bir zaman dilimindesiniz. İnsanlarla entelektüel ve dolu sohbetler içerisine girebilirsiniz...

12 Ocak 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerlediğinden çalışma hayatınız, patronlarınız, aile büyükleriniz ve ilişkilerinizle ilgili durağanlık, belirsizlik yaşayabilir, birtakım kararlar almakta zorlanabilirsiniz. Esasen yeni kararlar almamanız gereken ve özellikle ilişkilerinizde anlık olaylara bakarak bir şeylerden vazgeçmemeniz gereken enerjisi durağan bir günde bulunmaktasınız.

12 Ocak 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İnsanların düşüncelerinizi okuyabileceğini ummak yerine bugün aklınızdan geçenleri söyleyin. Bunu yapmak bugün gerçekten en mantıklısı olacak.

12 Ocak 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, kendinizi irdeleme ihtiyacı içindesiniz. İçsel sesinizle baş başa kalmayı denemelisiniz. Eğitiminizle ilgili statü kazanma isteği içindesiniz. Arkadaşlarınızla bir araya geleceksiniz, felsefi yaklaşımlarınız olacak. 

12 Ocak 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Eleştirilere hazırlıklı olun. Yalnızca kendinizi değil etrafınızdakileri de düşünün. Her zaman siz haklı olamazsınız. Şans sizden yana. Bunu değerlendirmesini bilin. Çalışmalarınız ve enerjiniz kimsenin gözünden kaçmıyor. Yakında bir terfi düşünülebilir. Canlı ve neşeli olun, bu halinizi devam ettirin.

12 Ocak 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İlişkiniz zorlu engelleri aşarak, bugünlere kadar geldi. İş yerinizdeki arkadaşlarınız ile birlikte güzel bir gün geçireceksiniz. Duygularınızı kontrol altına almaya çalışın ve etrafınızdaki insanlara söyledikleriniz konusunda dikkatli olun.

12 Ocak 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkilerinizde, karşı tarafın olumlu düşüncelerinin etkisi altındasınız. Güçlü dostlarınızın size sunacakları teklifleri düşünmelisiniz. Bireysel düşünmekten çok, ortak düşünceler içinde olacağınız kişilerle, yeni planlar yapıyorsunuz.

12 Ocak 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 05' 31" R
Ay
Akrep
27° 03' 37"
Merkür
Koç
15° 59' 05"
Venüs
Koç
25° 30' 22"
Mars
Balık
26° 17' 04"
Jüpiter
Boğa
22° 55' 15"
Satürn
Balık
16° 10' 19"
Uranüs
Boğa
22° 05' 39"
Neptün
Balık
28° 46' 11"
Plüton
Kova
02° 05' 33"
Chiron
Koç
20° 24' 18"
Lilith
Başak
22° 50' 35"
True Node
Koç
15° 34' 09"
Son Güncelleme : 25/04/2024 23:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>