Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Hayatını Düzenlemek İstiyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Kasım 2020, Cuma

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 60%

Şımarık bir havada olabilirsiniz. Yoğun bir süreci atlatırken sabrınız azalmış olabilir. Son zamanlarda çok meşguldünüz, rahatlama ihtiyacı hissediyorsunuz. Gün içinde çok fazla etkinlik planı yapmayın. Ve tutamayacağınız sözler vermeyin. Meslektaşlarınıza arkadaşlarınıza ve sevdiklerinize karşı dürüst olun. Kendinize biraz zaman ayırmaya ihtiyacınız olduğunu onlara söyleyin.

Bugün sanatsal yetileriniz bazı engellere takılabilir. Bitirmek için endişelendiğiniz yarım kalmış bir projeniz olabilir fakat bu noktada tam olarak ne yapacağınızı kestiremiyor olabilirsiniz. Panik yapmayın! Bir iki gün başka bir şey yapın. Daha sonra aklınıza mucizevi bir şekilde fikirler hücum edebilir. Kesin bir tarih olmadığı sürece, işi bitirmek için acele etmenize gerek yok. Kendinize biraz zaman verin.

Bugün meditasyon için harika bir gün olacak. Projeleriniz henüz şekillendiğinden, kendinizi memnuniyetsiz hissedilebilirsiniz. Çok sabırsızsınız, ama kim değil ki? Bu bekleme süreci yaklaşık 2 ay kadar sürdü, ama artık sona geldiniz. Şu anda gezegenlerin pozisyonu yalnızca sizin için çok önemli olanları düşünmenizi istiyor. Gereksiz projelere başlamayın!

Partnerine karşı dürüst olman gereken bir gün. İlişkiniz çıkmaza girmiş olabilir. Ateşi tekrar yakmak senin elinde. Bunu nasıl yapmalı? Planı biliyorsun: tek yapmanız gereken baş başa romantik vakitler geçirmek. Daha neyi bekliyorsun? Yeni bir kıyafet, güzel bir restoranda rezervasyon, sen ve sevgilin...Hayatınızdaki erkekle kısa yolculuklar ve uzun sohbetler bugünün konusu olabilir. Kırsal kesime doğru gitmeyi, rustik restoranlarda yemek yemeyi ya da antika dükkanlarına uğramayı düşünmek sizi şaşırtmasın. Akşam bir tanıdığınızdan oldukça kafa karıştıracak bir telefon alabilirsiniz. Arayan kişi size elle tutulur bir şey söylemediği halde yanıt bekleyebilir. Ne demek istediğini mutlaka sorun!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi jonglör gibi hissedebilirsiniz. Ne mutlu ki, her şey kontrolünüz altında çünkü çevirmeniz gereken yeni labutlar yolda. Bu durumu daha da eğlenceli kılmak için tek ayağınızın üzerinde dikilerek gösteriye devam etmeniz istenebilir. Unutmayın, zorluklar onlarla baş edebileceğimiz zaman ortaya çıkar. Biri size bir labut daha vermek istediğinde bunu bir iltifat olarak algılayın çünkü bu, sizin yeteneklerinize güvendiklerini gösterir.

13 Kasım 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sorumluluklar ve zorunluluklar gündeminizde olmaya devam edebilir. Saat 14.32'ye kadar önemli işlerinizi başlatmaya, tamamlamaya çalışmak daha verimli olacaktır. Bu saatten sonra enerjiler daha dağınık olacaktır. Yarım kalan işlerinizi tamamlayabilirsiniz.

13 Kasım 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş yerinde sorumlulukların hafifliyor. Patronların seni farklı bir pozisyonda düşünüyor olabilir. Rutin hayatına sporu da dahil etmeyi düşünüyorsun. Kendine bazı arkadaşlarından fikir alarak bir program oluşturmak isteyebilirsin. Bugün Ay Boşlukta; daha önce denemediğin bir hobiyi aktif şekilde yapmak isteyebilirsin.

13 Kasım 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenizle olan ilişkinize partneriniz destek olmak istiyor olabilir. Sorunların çözümünde aracı olmak ve hassas noktalarda dengeyi sağlayabilmek sizlere olumlu yansıyacaktır. Keskin olmak en çok sizlere zarar veriyor olabilir.

13 Kasım 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Geleceğinizle ilgili beklentileriniz hakkında yeni fırsatlar yaratmak isteyebilirsiniz. Kendinizi ifade ettiğiniz alanlarda daha tutkulu ve yaratıcı olabilirsiniz. Spekülatif konular gündeme gelebilir. Harcamalarınıza dikkat etmeniz gereken zamanlar var. Akşam saatlerinde karşınızdakilerden aşırı beklenti içinde olabilirsiniz.

13 Kasım 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Daha mutlu bir ilişki için karşınızdakini iyi dinlemeye özen göstermeniz gerekmekte. Daha duygusal ve anlayışlı bir tutum sergilemek size iyi gelecektir.

13 Kasım 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca finansal konularda muazzam olumlu destekler alırken, kariyerinizi ilgilendiren konularda başarılı görüşmeler gerçekleştirebilir,hayatınızda istediğiniz sonuçları çok daha rahat elde edebilirsiniz. Özel yaşamınızdaki görüşmelerinizden keyifle ayrılabileceğiniz bir zamandasınız.

13 Kasım 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Başkalarının cesaret bile edemediği konular hakkında konuşmak sizin için çok kolay ve bu şekilde başkalarına da ilham kaynağı oluyorsunuz. Özgür ruhunuzu korumaya devam edin.

13 Kasım 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sabah saatlerinde Terazi burcunda seyahat etmeye devam edecek olan Ay,ve kariyer konularını ön plana taşıyor.İş hayatınızda huzursuzluklarla karşılaşabilirsiniz. Kimselerle güç savaşlarına girmemeye özen gösterin. Akşam saatlerinde Ay'ın Akrep burcuna girişi ile sosyal hayatınız hareketleniyor. Günün geç saatlerini arkadaşlarınızla duygularınızı ve düşüncelerinizi paylaşarak değerlendirebilirsiniz.

13 Kasım 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir dönem başladı ama siz yine memnuniyetsizsiniz. Çünkü her zaman olduğu gibi şimdi de elinizdekilerle yetinmiyorsunuz. Bu nedenle güzel şeylerin de tadına varamıyorsunuz. Sevdiğinize biraz zaman ayırmanızda fayda var. Kendisini çok ihmal ettiğinizi düşünmeye başladı.

13 Kasım 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hayatınızda muhteşem başarılara ulaşmak istiyorsunuz. Köklerinizi unutmadan hedeflerinize doğru ilerleyin. Eğer ayrıntıları göz ardı eder veya sevdiklerinizi ihmal ederseniz başarılarınız boş olabilir.

13 Kasım 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yaratıcı bir gündesiniz. Sevdiğinizle ilgili duygularınız bu aralar yoğunlaşabilir. Güzel fikirleriniz ve iyimser tutumunuzla yaşadığınız hayal kırıklıklarından uzaklaşacaksınız. Kendinizde yapacağınız değişiklik aşk hayatınıza da yansıyacak. Yeni bir konuya el atarak başarılı ve zevkli bir çalışma yapabilirsiniz. Patronunuz da sizden uzun zamandır böyle bir atak bekliyordu. Uzun zamandır devam eden maddi sıkıntılardan kurtulmanız an meselesi. Sağlık açısından güçlüsünüz, moraliniz de yüksek.

13 Kasım 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 12' 19" R
Ay
Aslan
25° 59' 21"
Merkür
Koç
29° 48' 55"
Venüs
Boğa
19° 48' 12"
Mars
Koç
11° 26' 26"
Jüpiter
Boğa
27° 32' 49"
Satürn
Balık
17° 47' 10"
Uranüs
Boğa
23° 13' 49"
Neptün
Balık
29° 19' 36"
Plüton
Kova
02° 03' 57"
Chiron
Koç
21° 29' 04"
Lilith
Başak
25° 01' 53"
True Node
Koç
14° 52' 25"
Son Güncelleme : 15/05/2024 16:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>