Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Kendini Zinde Hissetmek İstiyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Mayıs 2020, Çarşamba

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 80%

Tutkunuzu keşfetmek için güzel bir gün. Son zamanlarda, sizin için ideal bir seçim olan ya da olmayan bir kişiyle ilgileniyorsunuz. Bu kişiye karşı duyduğunuz hisler baştan çıkarıcı olabilir. Bu çekimin neyle ilgili olduğunu çözmeniz gerekiyor. Bu kişinin sizin için bir ruh eşi olup olmadığına sadece siz karar verebilirsiniz. Ancak şimdilik, bu ilişki Oğlak 'in çözmesi gereken benzersiz bir gizem sunuyor gibi.

Ne için bekliyorsunuz? En iyisi için harekete geçin. Tek yapmanız gereken şey parlamak. Güçlü insan gruplarıyla birleşme fırsatınız var, o yüzden zihninizi ve gözlerinizi açık tuttuğunuzdan emin olun. Güncel durumunuzu geliştirecek ve işle ilgili olan şeylerle uğraşın. Keskin zekânız ve sonu gelmeyen gerçek bilgiler sizin için kullanışlı olacaktır. Kullanışlı bilgileri hazırınızda tutun.

Bugün beyinfırtınası yapmak ve yaratıcı olmak için çok güzel bir gün olabilir. Bazen hayalgücünüz aniden ortaya çıkıyor. Size ilham veren bir vizyonunuz var. Belki de, kafanızda bilgisayar tasarımı ve şirket logosu için bir fikir canlanabilir. Ya da, bir tuval alıp bir şeyler canlandırmak isteyebilirsiniz. Siz sanatçı bir kişiliksiniz, içinizdeki sese kulak verin.

Sen ve arkadaşların anlık kararlar alıp maceracı şeyler yapabilirsin; şehir dışında bir yürüyüş gibi. Evet bu keyifli olabilir. Fakat hiç olmazsa aranızdan birinin iyi bildiği bir yere gidin. Aksi takdirde kaybolabilir veya yanlış bir zamanda yollara düşüp yoğun trafikle boğuşabilirsiniz. Ayrıca yakınlarınıza da nereye gittiğinize dair bilgi verin.Harekete geçme zamanı geldiğin hazır olmalısın. Doğru zamanı kendin farkedeceksin. Gemi iskeleye yanaşırken hemen gemiye atla. Fakat kıyıyı terk ederken, her zamankinden daha da tedirgin hissedeceksin. Yanına yakın bir arkadaşını almayı unutma. Aksi takdirde güneşin batışını tek başına izlemek can sıkıcı olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Eğer yeni biriyle tanışırsan, o kişiyle yavaş yavaş ilerle. Her şeyi bir anda önlerine dökme. Bırak sıcak ve duygusal yapına yavaşça alışsınlar. İnsanların kendi alanlarına ihtiyaçları var. O yüzden onlara yeterli alanı verdiğine emin ol; hem fiziksel hem duygusal. Şu aralar kısa bir seyahat planlamayı düşünebilirsin. İyi gelecektir.

13 Mayıs 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün yeni yatırım olanakları ortaya çıkabilir. Bu, zaman, para veya diğer kaynaklara yatırım yapılmasını içerebilir. Ancak karar vermeden önce tüm artıları ve eksileri düşünmelisiniz. Bilgi almak için bir arkadaşınıza veya eşinize danışın.

13 Mayıs 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hem işinde hem de özel hayatında işler planladığın gibi gidiyor. Vücut sağlığın için sporu sıklaştırıyorsun. Bu sayede mental olarak kendini zinde hissedebilirsin. Yeşil gıdalara ağırlık veriyorsun. Sağlık personeli bir Oğlak burcuysan, bugün karşılaştığın bir durum karşısında şaşkınlığını gösterebilirsin. Kilo problemlerin varsa yeni bir beslenme planı yapabilirsin.

13 Mayıs 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Başaracağınıza dair inancınız tam olsun. Finansal anlamda kaygılar içerisine çekilmeyin. Olması gereken olacaktır. Hızlı yapılması gereken ödemeler karşınıza çıkabilir. Mümkün oldukça evde kalmaya devam edin.

13 Mayıs 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kişisel yeteneklerinizle alakalı konular gündeminizi etkileyebilir. İş hayatınızla ilgili konularda başkalarından destek alabilirsiniz. Parasal birikimlerinizle ilgili yeni beklentiler içine girebilirsiniz. Gün içinde beklediğiniz işlerden sonuç almakta zorlanabilirsiniz. Kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. Sosyal konulara yönlenmek isteyeceğiniz zamanlar olabilir.

13 Mayıs 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde hem paylaşımın güzelliğini tadabilir hem de farklı bakış açılarının hayatınızı ne denli düzene sokabileceğini görebilirsiniz. Bu size iyi gelecek.

13 Mayıs 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün hem Venüs retrosu başlıyor hem de Mars Balık burcuna geçiyor. Mars Balık burcunda ilerlerken özellikle yakın çevrenizle, komşu ve kardeşlerinizle olan ilişkilerinizde temkinli, sabırlı hareket etmeye özen göstermelisiniz. Bu dönemde düşünceler, zihinsel aktivite epeyce yorucu, yıpratıcı olabilir. Bir sürü düşünceyle aynı anda baş etmeye çalışmak epeyce gayret gerektirebilir. Zihinsel sağlığınızı korumaya gayret edin. Venüs retrosunda ise en çok dikkat etmeniz gereken konu gündelik yaşamınızdaki, rutininizdeki, çalışma ve uğraş alanınızdaki ilişkiler olabilir. Astlarınızla, yardımcılarınızla aranızdaki eski konular bu dönemde yeniden ortaya çıkabilir. Ayrıca bu dönem sizden yaşça küçük ya da olgun olmayan bir kişiyi de yaşamınıza geri getirebilir.

13 Mayıs 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Venüs retrosu başlıyor; 25 Haziran'a kadarortamında kadınlarla anlaşmak zor olabilir. Yeni sözleşme ve anlaşmalara pek uygun bir zaman dilimi değil.

13 Mayıs 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aşk, sevgi ve mutluluk gezegeni Venüs bugün itibariyle geri hareketine başlıyor. Birlikte çalıştığınız kişilerle ilişkilerinizde anlaşmazlıklar yaşayabileceğiniz bir döneme giriyorsunuz, ekip çalışması yapmak kolay olmayabilir.25 Haziran'a kadar sağlığınıza daha fazla dikkat etmelisiniz. Mars'ın Balık burcuna girişi ile yakın çevrenizle ilişkileriniz önem kazanıyor.

13 Mayıs 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde zihniniz çok açık. Özellikle mesleki konularda bundan yararlanabilirsiniz.Fikirleriniz çevreniz tarafından takdirle karşılanıyor. Sevildiğinizi bilin ve ona göre davranın. Gereksiz kuruntulara kapılmayın. Alışveriş yaparken biraz daha eli açık davranabilirsiniz.

13 Mayıs 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Oğlaklar bugün biraz yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Biraz kitap okuyabilir, film izleyebilirsiniz. Bu ara sırt ağrıları yaşayabilirsiniz. Bu durumda duruşunuza dikkat etmeniz gerekiyor. Dik durmak en iyi ve en kısa çözüm olacaktır.

13 Mayıs 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çevrenize ters düşmekten hoşlanmıyorsunuz. Dostluk duygularınız yoğun ve derin. Bugün kişisel başarılarınız olumlu sonuçları da beraberinde getiriyor. Sağlam ve kalıcı düşünceler içindesiniz. Başarılı organizasyonlara gireceksiniz.

13 Mayıs 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 12' 23" R
Ay
Başak
20° 38' 03"
Merkür
Boğa
02° 28' 19"
Venüs
Boğa
22° 21' 27"
Mars
Koç
13° 01' 21"
Jüpiter
Boğa
28° 02' 13"
Satürn
Balık
17° 55' 41"
Uranüs
Boğa
23° 21' 02"
Neptün
Balık
29° 22' 35"
Plüton
Kova
02° 03' 09"
Chiron
Koç
21° 35' 23"
Lilith
Başak
25° 15' 42"
True Node
Koç
14° 54' 38"
Son Güncelleme : 17/05/2024 18:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>