Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Ocak 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çevrenizde sizi geçmişe kilitleyen başka birileri var. Bir kez daha geçmişteki kadar coşkulu şeyler yaşayamayacağınızı düşünüyorsunuz. Oysa çok daha iyisini yaşayabileceğiniz bir ilişkinin yamacındasınız.

Başarınızın karşılığını hem maddi hem manevi olarak görüyorsunuz İş yerinizdeki ufak tefek pürüzlerin sizinle uzaktan yakından ilgisi yok. Taraf olmaktan özellikle kaçınmalısınız.

Para ilişkilerinde sakıncalı gördüğünüz biriyle zorunlu bir alışverişiniz olacak. İhtiyaçlarınızı kazancınızın çok yukarılarında görmeniz, biraz hayattan kopukluğunuzu gösteriyor gibi.

Geçmişte takılıp kalmanın duygusal dünyanıza pek yararı yok. Geçmişten kopabildiğiniz ölçüde geleceğinizi aydınlatacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önemli kararların eşiğindesiniz. Ama yine de ince eleyip sık dokumanız gerekmiyor. Deneyiminize ve sezginize güvenerek vereceğiniz kararlardan pişman olmayacaksınız. Yeni bir ilişkinin başlangıcı bugün yeşerebilir. Gerekli olan tek şey, sizin bu ilgiyi fark edebilmeniz ve karşılık vermeniz. Çevrenizdeki birkaç kişi, bununla ilgili aşırı bir merak taşıyor gibiler..

13 Ocak 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 00:54 Venüs-Neptün kavuşumu gerçekleşecek. Bu kavuşumu şifalı buluyorum. Hatta birçok meselenin manevi gücümüzün yükselmesi sonucunda daha kuvvetli bir şekilde ele alacağımızı düşünüyorum. Yeteneklerinizi değerlendirmenizi, sevginin en saf halini kucaklamanızı, iç dünyanızda endişeleri bir yana bırakarak hayata sarılmanızı sağlayabilecek bu kavuşumun tüm Oğlaklar için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Saat 03:08 itibariyle Aslan burcunda ilerleyecek Ay, farklı seçenekler ortasında karar vermenizi güçleştirir. Eğer gerçekten bir değişim düşünüyorsanız lütfen acele etmeden enine boyuna inceleyiniz. Bugün iyimser düşünebilirsiniz. Huzura erişebileceğimiz bir gün geçirmemiz dileğimle,

13 Ocak 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bir araya geldiğin kişilerden yeni bir şeyler öğrenebilirsin. Yeni seyahat planları gündeme gelebilir.

13 Ocak 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İleriye yönelik planlamalarınız bugünün doğru seçimlerinden çıkabilir. Yaşam alanınızda yapacağınız köklü değişikler hem standartlarınızı yükseltecek hem de size daha fazla moral verecek.Günün Atmosferi:Aslan burcuna geçen Ay ne kadar paraya ihtiyacımız olduğu, bütçemiz ve finansal gelişmeler ve alışverişler üzerine yoğunlaşabileceğimiz bir günde olduğumuza işaret ediyor. Dolunayın haftabaşında dile getirdiğimiz etkileri sürse de, olumlu ya da keyif alacağımız şeylerle ilgilenmek istiyoruz. Daha net ve özgüvenli olabiliriz. Yardımlaşma, fedakarlık yapma ve karşılıklı anlayış temaları gündemde. Duygusal alışverişler ve empati artabilir. Paranormal olaylar, spritüel çalışmalar, yüksek yaratıcılık ve romantizm de öne çıkan başlıklar arasında.

13 Ocak 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün işlerinizde sonlanmalar olabilir. Endişeli olduğunuz konularda daha fazla korumacı davranabilirsiniz. Finansal işlerinizi toparlamak isteyebilirsiniz. Çalıştığınız insanlara karşı sorumluluğunuz artabilir. Bazı belirsizlikler sizi zorlayabilir. İlişkilerinizle ilgili konularda daha fazla yorulabilirsiniz. Olgun davranmanız gereken durumlar yaşanabilir.

13 Ocak 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son günlerde oldukça yoğunsunuz. Kendinizi belli standartlara sokmak istiyorsunuz. Bu yüzden de çok çabalıyorsunuz. İstikrarlı olmaya çalışmalısınız. Sağlığınızı koruyun.

13 Ocak 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yakın çevrenizle, komşularınızla,arkadaşlarınızla, kardeşlerinizle ilişkileriniz keyifli olabilir, birlikte olmaktan, konuşmaktan, sohbet etmekten zevk alabilirsiniz. Kuracağınız güzel cümlelerle başkalarını etkileyebilirsiniz.

13 Ocak 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dikkatinizi yönelttiğiniz konuyla ilgili çok çeşitli düşünceler içine girebilirsiniz. Tabii bunun sonucunda karar vermeniz ve harekete geçmeniz zor olacak. Ayrıca, gerilimin yaratacağı sağlık sorunlarıyla karşılaşabilirsiniz.

13 Ocak 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Devletle ilgili maddi yükümlülüklerin, kredilerin ve mevcut bir miras meseleniz varsa halledilmesinin kolaylaşacağı ihtimalini taşıdığınız bir gündesiniz. Maddi sıkışıklık içinde olan ihtiyaç sahiplerine destek olabilmek için de uygun bir süreçtesiniz.Cinsel enerjinizin ve karizmanızın yükseleceği ihtimaliyle yöneleceğiniz ilişkilere dikkat etmelisiniz. Mesleki olarak doğru hamleleri yapabilecek durumda değilsiniz. Kariyer alanınızda herhangi bir terfi veya zam talebi için çok yanlış bir zamandasınız. Tembelliğe yatkın olabilirsiniz.

13 Ocak 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Mantığın vehayatının öne geçtiği bir gün. İşlere dalıp sevdiklerinizi ihmal etmeyin. İlgisizliğinizden yakınacak birileri çıkabilir. Bu sizin canınızı sıkabilir. Kaba ve umursamaz davranışlarla sevdiklerinizi üzüyorsunuz. Onlar buna layık değiller.

13 Ocak 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 21' 50"
Ay
Akrep
14° 27' 56"
Merkür
Koç
26° 03' 43"
Venüs
Balık
20° 36' 33"
Mars
Balık
04° 20' 27"
Jüpiter
Boğa
16° 37' 26"
Satürn
Balık
13° 12' 33"
Uranüs
Boğa
20° 37' 28"
Neptün
Balık
27° 46' 43"
Plüton
Kova
01° 48' 46"
Chiron
Koç
18° 44' 47"
Lilith
Başak
19° 42' 25"
True Node
Koç
15° 35' 29"
Son Güncelleme : 28/03/2024 16:40

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>