Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Ocak 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Gönlünüzün uzun zamandır aradığını sonunda bulduğunuz, her davranışınızdan belli. En iyi seçimi yaptığınıza çevrenizi inandırmaya çalışmanıza hiç gerek yok. Onun size verdiği heyecan bunu zaten doğruluyor.

Son birkaç gündür biraz hayal gibi görünmeye başlayan beklentiniz, bugünkü çok kritik görüşmenin arkasından sizi sevindirecek. Beklentinize bir kapı aralanıyor.

Maddi durumunuzu düzeltiyorsunuz. Buna bazı yakınlarınız adına da memnun oluyorsunuz. Sizden bir konuda parasal destek isteyen bir yakınınıza yardımınız olacak.

Bu akşam alacağınız bir bilgiye göre bazı değişikliklere, bazı sorgulamalara girmemelisiniz. Bazı duyumlara daha temkinli yaklaşmanızda yarar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son günlerde içine düştüğünüz çekingenlik, sizi bu hafta terk edecek. Bu duygudan kurtulduğunuzda, hangi nedenlerle bu kadar çekingenlik yaşadığınızı düşünecek, kendinize kızacaksınız. Bir problemin üstüne, sonucuna yalnız katlanacağınız endişesiyle gitmiyorsunuz. Problemin içindeki diğer kişilerin, buna hazır olduklarından kuşku duymamanız gerekiyor.

10 Ocak 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 03:40 Ay-Mars görünümüyle, işleri yoluna koymakta veya türlü aksiliklerle uğraşabiliriz. Bazı kişilerin ne dediğini bilmez hallerini ben bu aralar doğal karşılıyorum. Siz de bu durumun farkında olarak bilinçli hareket etmeyi ihmal etmeyiniz. Önemli birüzerinde çalışıyorsanız tüm bilgilerinizi kaydediniz ve güvenmediğiniz kişilerleyapmamaya özen gösteriniz. Saat 10:37 Ay-Uranüs olumlu görünümü seçimlerinizi, geçmişe ait meseleleri mantıklı bir şekilde gözden geçirmekte fayda var. Hızlı düşünen aklımız, yenilikten yana olan gönlümüz bizi şaşırtmasın. Olana bitene iyice bakalım. Saat 12:54 Ay-Jüpiter görünümü, her işinizi hızlı ve titiz bir şekilde halletmeye çalışırsınız. Ancak bu sizi yorabilir. Önceden söz verilmiş olanlara öncelik tanıyınız. Ruh ve beden sağlığımızın her şeyden daha önemli olduğunu unutmayalım. Saat 13:32 Ay-Satürn karşıtlığı, ilişki vekonularında yaptığımız içsel sorgulamaların işaretçisidir. Rutin hayatın gerekleri, sorumlulukları yorucu olabilir. Birilerine anlayış göstermek, çok çalışmak, çaba sarf etmek durumunda kalabiliriz. Gizli bir takım meseleleri sürekli aleyhimize gelişecekmiş gibi düşünmek yanlıştır. Toplumdan kendinizi soyutlamak, inzivaya çekilmek ve bir şeylere, kadere küsmek de aynı derecede yanlış olur. Sakin, dikkatli, bilinçli ve gayet akıllı şekilde kendimize bakmalı ve özen göstermeliyiz. Şifa teknikleri, meditasyon, olumlamalar, maneviyat, zikir ve dualar rahatlatıcı ve endişelerden uzaklaştırıcıdır. Saat 19:22 Güneş-Uranüs görünüm etkisinde birilerinin üzerinizde baskı kurmasına tahammülünüz yoktur. Ruhsal olarak çabuk tepki gösterebilir, inandığınız şekilde hareket etmek istersiniz. Ancak dışarıdan size bakanlar sakin ve oldukça ciddi bir şekilde durduğunuz için içinizdeki fırtınaların farkında değildirler. Oysaki kriterlerinize uymuyorsa, kim olursa olsun onu hizaya getirmeye çalışırsınız. Değişim ihtiyacınız yoğundur. Hatta olanağınız varsa bir anda yeni bir eve taşınmaya bile kalkışabilirsiniz. Ailevi veya mesleki konularda hakimiyetiniz yüksektir. Eğer bir şeyin sizin için gerekli olduğuna karar verirseniz bunu yapmaktan çekinmezsiniz. Esenlik dolu bir gün diliyorum. Her şey umduğunuz yönde gelişsin. İşlerinizde kolaylıklar dileğimle,

10 Ocak 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bazı konularda keyfi hareket etmenin olumsuz sonuçlarıyla karşı karşıya kalabilirsin. Detaylar ve karışık işler bugün seni yorabilir.

10 Ocak 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünlerde, kendi istediğiniz şekilde hareket etmeniz aile ilişkilerinde sorunlara neden olabilir veya insanlar sizi düşüncesiz hareket etmekle suçlayabilirler. Günün Atmosferi:Bizi nasıl bir gün bekliyor?

10 Ocak 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki sorumlu olduğunuz konularda yeniden harekete geçmek isteyebilirsiniz. İş arkadaşlarınızla daha fazla paylaşım içinde olacağınız zamanlar var. Kişisel kararlarınızda ani değişiklikler yapabilirsiniz. Farklı fikirleriniz nedeniyle başkalarıyla çatışma içine girmeyin. Gün içinde sakin kalmalısınız.

10 Ocak 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çevrenizden olumsuz tepkiler alıyorsunuz. Kendinizi sorgulamayı bilmelisiniz. Sürekli ben merkezci oluşunuz diğer insanları bıktırıyor. Bu aralar fazla stres yaşıyorsunuz.

10 Ocak 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca özel yaşamınızda enerjinizi en iyi şekilde aktarmanızı, yeni tanışmaları ve görüşmelerinizi destekleyen görünümler sözkonusu iken, bugün her alandaki görüşmelerinizde yeteneklerinizle takdir görebilirsiniz, ancak arkadaş çevrenizle ilgili sorunların gündeme gelebileceği bir zamandasınız.

10 Ocak 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, ssevdiğiniz kişiyle beraber yapılacak önemli planlar sizi rahatlatacak. Seyahat, eğitim vekonularında iletişim sorunları yaşadıysanız bugünden sonra rahatlayacaksınız

10 Ocak 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İlişkinizin veya ortaklığınızın güven duygusunu yineleyebilecek ortamlar yaratıp, küçük jestlerle ne kadar uyumlu ve huzurlu olduğunuzu hissettirebilirsiniz. Küçük bir pasta veya bir şampanya ile bunu başarabilirsiniz.Ancak sosyal sorumluluklarınızı da ihmal edemeyeceğiniz etkilere sahipsiniz. Aile büyükleri ve bilhassa baba ile ilgili güç çekişmeleri yaşayabilirsiniz. Akrabalar yahut kan bağınız olan otorite figürleriyle özgürleşmek, bağımsız hareket etmek üzerine isyankar çıkışlar deneyimleyebilirsiniz.

10 Ocak 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ev ve aile hayatınızdaki sürpriz değişiklikler veya geçmişe ait bir konunun ani veya beklenmedik bir şekilde ortaya çıkması kendinize olan güveninizi etkilese de veya yürekten hafif de olsa sarssa da bunun geçici bir durum olduğunu unutmamalısınız. Gücünüzü kısa sürede yeniden toplayabilirsiniz.

10 Ocak 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 12' 49" R
Ay
Akrep
28° 37' 49"
Merkür
Koç
15° 59' 19"
Venüs
Koç
25° 39' 36"
Mars
Balık
26° 22' 52"
Jüpiter
Boğa
22° 56' 59"
Satürn
Balık
16° 11' 01"
Uranüs
Boğa
22° 06' 04"
Neptün
Balık
28° 46' 25"
Plüton
Kova
02° 05' 35"
Chiron
Koç
20° 24' 44"
Lilith
Başak
22° 51' 25"
True Node
Koç
15° 33' 46"
Son Güncelleme : 26/04/2024 02:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>